Ir man labai idomu kaip ta nemokama joga OZE
Gal kas placiau gali papasakoti?
Sveikos
gal kas gali pasiulyti sporto kluba baltupiuose(arba aplink juos) arba centre ir gal dar zinote kur vyktu smagios aerobikos treniruotes? Apie VictoriaGym ir SkyGym zinau.
gal kas gali pasiulyti sporto kluba baltupiuose(arba aplink juos) arba centre ir gal dar zinote kur vyktu smagios aerobikos treniruotes? Apie VictoriaGym ir SkyGym zinau.
Musu imone turi geras kainas impulse, jei perki abonementa, tai kas noretu galeciau persiusti kainorasti, nieko is to neturesiu tiesiog gal ka sudomins
Oooo mano vyras irgi noretu naujamiestyje kur nors pigiai pasportuoti
Jei ka rasite - informuokite
Jei ka rasite - informuokite
QUOTE(zerooo @ 2012 02 20, 18:20)
Sveiki, ieskau sporto klubo (galimas variantas ir paprasta stangine, nera reikalinga aerobika ar pan.), tiesiog prasimankstinti, geriausia, kad butu galima eiti ir vakarais, ir beabejo kuo pigiau naujamiestyje, gal kas ka patars?
Gal jums patiks šis ?
http://www.shingym.lt/index-3.html
QUOTE(marianela @ 2012 02 21, 16:25)
Tai, kad sis sporto klubas (Žukausko g. 17) gan toli nuo naujamiescio, noreciau, kad jau nebereiketu vazinetis i treniruotes. Gal dar kas galite ka pasiulyti. Aciu.
QUOTE(zerooo @ 2012 02 20, 18:20)
Sveiki, ieskau sporto klubo (galimas variantas ir paprasta stangine, nera reikalinga aerobika ar pan.), tiesiog prasimankstinti, geriausia, kad butu galima eiti ir vakarais, ir beabejo kuo pigiau naujamiestyje, gal kas ka patars?
Vienas klubas - Mindaugo g. 21, antras - netoli Kūno kultūros ir sporto departamento, prie lengvosios atletikos maniežo (tame pačiame pastate kaip ir maniežas) prie didžiosios Rimi
QUOTE(Bezdžionė @ 2012 02 22, 12:26)
Vienas klubas - Mindaugo g. 21, antras - netoli Kūno kultūros ir sporto departamento, prie lengvosios atletikos maniežo (tame pačiame pastate kaip ir maniežas) prie didžiosios Rimi
Mindaugo g. 21, tai toks totalus rusys smirdintis prakaitu, nors kaina 60lt/men neribotas, bet depresija gali apimti sportuojant, o va manieze situacija siek tiek geresne, ten 80lt/men neribotas ir 8lt/kartui, tai lyg ir visai nieko, meginsiu ten isbandyti ACIU!
QUOTE(Astina - Asti @ 2012 02 16, 19:03)
Merginos ar lankotes kuri Ozo jogoj? kokia ten tvarka, kas kaip?
As irgi noriu pradeti lankyti, bet bijau viena diena ieiti tokia balta varna
Cia kalba eina apie nemokama joga II ir IV.
As irgi noriu pradeti lankyti, bet bijau viena diena ieiti tokia balta varna
Cia kalba eina apie nemokama joga II ir IV.
as ten buvau apsilankius tai galiu mazdaug nupasakot. tvarka paprasta atsinesi kilimeli (kai kurios tiesiog ranksluoscius),gali but su sportiniais bateliais arba kojinemis ir viskas .man tai visai patiko tiesa senokai buvau gal dabar kiek kitaip
kadangi esu truputi pikta ant vieno klubo (nepiktybiskai, tik siaip pikta ) cia matau tinkama tema.. Sportuoju jau kuri laika Body gym'e. Na nezinau ar man taip atrodo, bet treniruokliai katastrofa..kiekvienas su savo navarotais (tai kliba, tai girzda, tai linguoja..). Kasdien butinai turi neveikti minimum 1-2 treniruokliai.. oro kondicionavimas laaabai prastas (vienoje vietoje stovint nuolat perpucia, kitoje - tvanku). Dar nepatiko, kad dusai lubose (nuolat reiktu galva slapinti). Ir siaip matosi savininkas bizni suka..pastatas palyginus naujas, o i apdaila visai neziureta ir neketina investuoti (pvz. palanges ten is mdp ploksciu ). Dar daznai sunervina aikstele masinu. Kadangi salia yra arena, kai buna koks renginys, suvaziuoja visi ir uzstato sportuojanciu masinas na nejaugi sporto klubo savininkui sunku pastatyti slagbauma su sportuojanciu kortelemis tarkim? Ir nebestatys belekas ir bus tvarka.. nes jau tokiu ivykiu apturejau, kad nenoriu plestis
O visa kita is bedos gerai
O visa kita is bedos gerai
Labas vakaras,
Nuo pirmadienio einu sportuoti i Impuls'a Vilniuje, Kareiviu g. Noreciau,kad sudaryti individualia programa. ar verta moketi uz ja? ir pas koki treneri geriausiai kreiptis kad ja sudarytu?
Nuo pirmadienio einu sportuoti i Impuls'a Vilniuje, Kareiviu g. Noreciau,kad sudaryti individualia programa. ar verta moketi uz ja? ir pas koki treneri geriausiai kreiptis kad ja sudarytu?