Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

Gal kas lnkotes atsinaujusiame Viva gym klube ? Butu idomu isgirsti atsiliepimus, nes kaina tai tikrai nemaza. g.gif

Siaip esu patenkinta Bodygymu, nera ten prabangos, bet treneriai puikus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 30 lapkričio 2011 - 09:14
QUOTE(,2011 11 30, 09:19)

>aš jį išsirinkau, nes buvo akcija biggrin.gif vakarinis abonentas dviem mėnesiams 217lt, kas yra laaaabai pigu biggrin.gif be to palyginti netoli nuo mano namų.
>>Be to, renkantis sporto klubą man labai svarbus jo atstumas nuo namų, iki Čiurlionio g man važiuoti gerų 20min, tai šio klubo net nesvarsčiau biggrin.gif
>>>nėra ir negali būti visiem vienodai tobulo sporto klubo schmoll.gif nes visi su skirtingais poreikiais ten eina ax.gif
>>>>beveik visuose didesniuose klubuose yra tos pačios treniruotės, jūsų rekomenduojamas klubas neturi nieko išskirtinio
>>>>>man iš trenerio reikia tik programos, įvadinės treniruotės ir pataisymų, jei ką darau ne taip, aš ateinu pasportuot, o ne su treneriais pašnekėt
>>>>>>Savickio klube jie irgi nauji...
>>>>>>>TV sporto salėj mažiausiai reikalingas dalykas, o muzika groja visur (aš šiaip visai sutikčiau, kad muzikos nebūtų iš viso, nes noriu savos klausyti)
>>>>>>>>kaina jūsų rekomenduojamam klube su akcija yra didesnė, nei Savickio sporto klubo vakarinio abonento biggrin.gif

Ir šiaip, kaip sakiau, nėra visiem vienodai tinkamo sporto klubo, nereikia taip kategoriškai peikti vieno, kuris jums netiko, nes jūsų sporto klubo pasirinkimo kriterijai yra vienoki, o mano ar kito žmogaus kitokie 4u.gif
Atsakyti
As sportavau Savickio klube ir įvertinus visus pliusus ir minusus nusprendziau pakeisti kluba (man asmeniskai patinka didelis klubas) dabar sportuoju IMPULSe plus ir viena karta per savaite einu i FORUMA (mano drauge turi galimybe atveisti mane kaip svecia, nemokamai) ir patikekit as zinau kas reiskia geras sporto klubas
Man atrodo kad būtų neetiška dabar cia pradeti debatus apie sporto klubus, trenerius ir treniruoklius (labai jau panašu į reklamą)!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutaaaaa: 30 lapkričio 2011 - 10:07

Viva Gym treneriai tai tikrai geri, ypac patinka Aleksandras, Rima ir Edita. Idomu, ar daug zmoniu aerobikoje ? Gal matete koks stepa sokanciu merginu pasiruosimo lygis ? Vis gundausi nors 1 men. nusipirkti abonimenta.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 11 30, 10:14)

ir man Body Gym thumbup.gif aerobikos didelis pasirinkimas, treneriai labai kompetentingi, mano manymu. vandens zona mazoka, bet man pakakdavo:)

Atsakyti
QUOTE(rutaaaaa @ 2011 11 30, 12:02)
As sportavau Savickio klube ir įvertinus visus pliusus ir minusus nusprendziau pakeisti kluba (man asmeniskai patinka didelis klubas) dabar sportuoju IMPULSe plus ir viena karta per savaite einu i FORUMA (mano drauge turi galimybe atveisti mane kaip svecia, nemokamai) ir patikekit as zinau kas reiskia geras sporto klubas
Man atrodo kad būtų neetiška dabar cia pradeti debatus apie sporto klubus, trenerius ir treniruoklius (labai jau panašu į reklamą)!

O as irgi labai noriu i FORUM PALACE nemokamai thumbup.gif
Atsakyti
Kiekvienas renkasi sporto kluba pagal savo poreikius ir kisene. Siuo metu as pati sportuoju jau kitame Vilniaus sporto klube, ''Forum'' sporto klube dar neesu sportavus, bet manau kad kaip tik ten ir leksiu, nes pamaciau, kad gruodzio menesi puiki proga isigyti naryste, kadangi dideles nuolaidos yra siulomos.
Atsakyti
QUOTE(Kaifux @ 2011 11 08, 15:40)
Tikrai nėra trigubai brangiau, be to, galima jungtis prie grupės ir sportuoti gerokai pigiau. Jeigu domintų rašylite man ameninę žinutę.

Sveikas,

Domina prisijungti prie grupes impuls. gal gali atsiusti telefona, ar kokios salygos. placiau prasome smile.gif
Aciu
Atsakyti
Sveikos,
rimtai nuspredziau pradet eiti y sporto kluba nuo sausio men. Dabar belieka susirasti kur. Gal kas rekomenduotu koky nebrangu, studentiskai kiseniai ykandama sporto kluba? Nereikia nieko daug,tiesiog,kad butu geri treniruokliai.
Rajonai arciau Senamiescio, Naujamiescio ir pan
Atsakyti
QUOTE(unicum @ 2010 05 26, 12:54)
O kam jums sporto klubas ? Aš sportuoju nuo pat balandžio iki spalio lauke, nusipirkau hantelius, minu dvirati, namie padarau pilvo presą ir puikus rezultatas.

Pritariu!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 11 30, 10:14)
Gal kas lnkotes atsinaujusiame Viva gym klube ? Butu idomu isgirsti atsiliepimus, nes kaina tai tikrai nemaza. g.gif

aš irgi lankau BODYGYM. esu lankiusi sportoklubų virš 10... Geriausią įspūdį paliko VICTORIAGYM (gal dabar kas pasikeitė,bet lankiau jį nuo atidarymo, viskas buvo superpatogu, tik kai pradėjo pardavinėt abonementus už juokingą kainą,priėjo žmonių ir.. patys suprantat). ir GRANDGYM (Fabuose, dabar Impuls).
o BODYGYM lankau tik dėl artumo namams
Atsakyti
QUOTE(aura_pieva @ 2011 12 14, 11:40)
Pritariu!!! biggrin.gif

aš irgi pritariu. Bet temos pavadinimas Sporto klubai Vilniuje - III smile.gif
Atsakyti