Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

QUOTE(Smilga7 @ 2011 11 20, 21:38)
Laba, ilga laika sportavau Fitlife klube  thumbup.gif labai patiko ir aplinka, ir treneriai, ir treniruotes  smile.gif tiesa vakarais zmoniu nemazai, kaip ir visur kitur  mirksiukas.gif treniruotes neskirstomos i pradedanciu ar pazengusiu, bet tikrai lengvai galima prisitaikyti ir treneriai geranoriskai viska paaiskina  rolleyes.gif man sis klubas is visu lankytu pats paciausias, butinai sugrisiu ten  biggrin.gif o del teniso, tai ten tiesiog stalo teniso stalas budavo  ax.gif

Sitas klubas pusrusyje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(murydla @ 2011 11 21, 11:43)
Sitas klubas pusrusyje?  g.gif

Galima sakyt pusrusyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(so.am.i @ 2011 11 19, 21:58)
Sveikos, gal kuriai teko lankytis fitlife sporto klube (mindaugo g.)? Ar daug zmoniu vakarais ten buna? Kaip grupiniai uzsiemimai? Ar netenka badytis alkunemis?
Mane labiausiai domina grupiniai uzsiemimai, bet nesinoretu pakliuti tarp stipriai pazengusiuju (kadaise taip nutiko lankant aerobika impulse, tai tiesiog blaskiausi uzuot sportavusi  biggrin.gif )
Skaiciau, kad ten yra teniso sale. Gal kuri lanketes? Labai noreciau pazaizti tenisa, bet speju, kad ten reikia pora atsitempti  smile.gif

Galite drasiai lankyti fitlaifo aerobika, treniruotes nera stiprios , netgi silpnokos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 11 20, 19:51)

yra, bet aš nesinaudoju, man geriau namie nusiprausti
Atsakyti
Pats geriausias tai Saviko sporto klubasm siulyciau apsilankyti .
Atsakyti
o as lankau moteru sporto kluba. Yra sporto sale ir aerobikos sale. Jokiu pirciu ir baseinu. As ateinu aportuoti o ne lepintis baseine. ax.gif tokiom procedurom yra atskyrai SPA centrai smile.gif ir patinka KAD TIK MERGINOS! Jokiu vyrisku zvilgsniu ir apkalbinejimu. O sporto klubas ura prie spaudos rumu. Vats.
Atsakyti
QUOTE(Dinulkas @ 2011 11 27, 16:19)
o as lankau moteru sporto kluba. Yra sporto sale ir aerobikos sale. Jokiu pirciu ir baseinu. As ateinu aportuoti o ne lepintis baseine.  ax.gif  tokiom procedurom yra atskyrai SPA centrai  smile.gif ir patinka KAD TIK MERGINOS! Jokiu vyrisku zvilgsniu ir apkalbinejimu. O sporto klubas ura prie spaudos rumu. Vats.

O ten yra trenere kuriparodo kaip dirbt su treniruokliais ? Ar kokia programa sudaro? Kaip ryte motereliu, daug sportuojanciu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 11 27, 23:20)
O ten yra trenere kuriparodo kaip dirbt su treniruokliais ? Ar kokia programa sudaro? Kaip ryte motereliu, daug sportuojanciu?  ax.gif

taip, yra trenere, yra kelios sudarytos programos tai ji parenka ta programa kuri reikalinga. Jeigu ne trenere tai as atsisesciau ir minciau dvirati kokias 3 val sau spakainiai biggrin.gif dabar vaikstau su tokiu zaliu lapuku kur viskas surasyta ir viska darau eiles tvarka. Visi treneruokliai sunumeruoti ir mano sarase irgi as pagal numeriukus atrandu. Jeigu kas blogai sekasi tai prieina padeda, isaiskina dar karteli. Zmoniu ten visalaik nedaug, dar neteko stoveti ir laukti. Na, zodziu man patinka jau vien tas kad nejauciu diskomforto kad atnesiau savo kilogramus ten ir kad nieks i mane neziuri kreivai ir nekomentuoja. O tas irgi svarbu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(svetute24 @ 2011 11 27, 16:50)
Pats geriausias tai Saviko sporto klubasm siulyciau apsilankyti .

Siulau Jums apsilankyti kitus klubus, kad suprasti kad Jus klistat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fotostudija @ 2011 11 29, 10:22)
Siulau Jums apsilankyti  kitus klubus, kad suprasti kad Jus klistat doh.gif

o jūs lankėtės Savickio klube, kad taip teigiat? g.gif

man ten labai patinka, salė didelė, žmonių nedaug (ir tie patys ateina pasportuot, o ne savęs pademonstruot), treneriai labai faini, man sudarė programą, pagal kurią jau po mėnesio ženklius rezultatus matau.
Iš savo patirties galiu lygint su dviem Impuls ir Viva Gym, tai šitas geriausias kol kas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fotostudija @ 2011 11 29, 11:22)
Siulau Jums apsilankyti  kitus klubus, kad suprasti kad Jus klistat doh.gif

o kuris Jums geresnis? rolleyes.gif ir motyvuokite, prasau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi-Vian: 29 lapkričio 2011 - 10:47
QUOTE(lisa_nova @ 2010 07 12, 09:24)
Pati sportuoju sporto klube Stimulus (stimulus.lt) Vilniuje netoli VCUP parduotuves, kuris yra tik moterims. Labai paprastas, bet jaukus. Vyksta kuno dizaino, body flex'o, jogos, pilates ir kalanetikos uzsiemimai. Tikrai rekomenduoju. Treneriai puikus thumbup.gif

Stimulus tai ne sporto klubas nera ten ventiliacijos ir dusu, piko valandom vietos visiskai nera schmoll.gif kainos nerealios, apie koki jaukuma jus cia rasot doh.gif
Atsakyti