Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

QUOTE(fotostudija @ 2011 11 10, 12:46)
Sporto klubas Ultimate GYM Lazdynai  thumbup.gif

Nuo Antakalnio-Žirmūnų Lazdynai kaip ranka paduot biggrin.gif
Saulėtekuje (Niujorke) buvo, ko gero, tebėra.
Pedagoginiame yra štanginė ir treneris gana neblogas, Olimpija, berods, vadinasi. Vokiečių g. yra štanginė (čia jau Centras).
Atsakyti

parduosiu 2 IMPULS kuponus, kiekvienas po 100 lt vertes
galioja visuose impulsuose. cekius galima iskeisti i abonementa, kartines naristes, masazus, papildomas impuls partneriu paslaugas (Giliuju raumenu treniruotes, Vaiko ir mamos uzsiemimus, Skvosa, individualias treniruotes, mytybos plano sudaryma ir pan) iki gruodzio 31 d.

85lt uz viena arba 165 lt uz abu

Vilnius
i AZ
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2011 11 10, 15:20)
Nuo Antakalnio-Žirmūnų Lazdynai kaip ranka paduot  biggrin.gif
Saulėtekuje (Niujorke) buvo, ko gero, tebėra.
Pedagoginiame yra štanginė ir treneris gana neblogas, Olimpija, berods, vadinasi. Vokiečių g. yra štanginė (čia jau Centras).

Kurioje vietoje Sauletekyje? Gal teko lankyti? Apsidairyciau ten mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NOTA BENE @ 2011 11 14, 15:51)
Kurioje vietoje Sauletekyje? Gal teko lankyti? Apsidairyciau ten  mirksiukas.gif

VU sporto centrai yra Saulėtekio al. 2 ir 26, bet aš turėjau omeny ne Niujorką, bet Kamčiatką (t.y. ten, kur VU penkiaaukščiai bendrabučiai). O pats sporto centras yra prie 16-kaaukščių - pasidairyk ir ten - t.y. Saulėtekio al. 2 ir Saulėtekio al. 26
Atsakyti
QUOTE(fotostudija @ 2011 11 04, 16:46)
tai nedidelis ir labai jaukus klubas. thumbup.gif

Mane taip pat domina sporto klubas centre. O kaip žmonių vakarais? Jei nedidelis, tai gal labai sausakimšas būna?
Atsakyti
labuka, gyvenu Perkunkiemyje, gal kas zino kur arciau yra sporto klubas, kad butu + vandens ir pirciu kompleksas 4u.gif ?Planuoju eiti sportuoti, bet vienai nesmagu, reiks ieskotis kompanijos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angeliukas22: 16 lapkričio 2011 - 13:05
QUOTE(Fille @ 2011 10 30, 14:40)
Sveiki. Ar yra einančių į Effectus? Ar dar tos pačios trenerės dirba treniruoklių salėje? Ėjau prieš metus. Ar daug moterų būna dienos metu?

lankau, bet dairausi kito jau. Savininkė sukėlė kainas, nes į kalanetiką per daug žmonių susirenka doh.gif Tai dabar visos pereit kitur su trenere žada. O trenerė gera.
Atsakyti
QUOTE(NOTA BENE @ 2011 11 10, 11:36)
Klausiau apie stangine. Active gym gal ir tiktu is principo, bet ieskau ekonominio varianto, neieskau nieko prabangaus ar prestizinio, tiesiog treniruokliu sales be jokiu pribumbasu. Jeigu dar atsirastu koks gerulis treneris, kuris padiriguotu procesui, butu isvis liux. Toki klubeli ir lankau siuo metu, bet vaziuoju per visa miesta iki pat Fabu, tai mazumele ima atsibosti.

Matyt pigiausias ir paprasčiausias variantas tai šeipingo klubas šnipiškėse. Jokios prabangos, bet viskas, ko reikia sportui yra. Aš kol kas patenkinta, juolabiau kai galiu pėsčia nuo namų nueiti.
Atsakyti
Sveikos, gal kuriai teko lankytis fitlife sporto klube (mindaugo g.)? Ar daug zmoniu vakarais ten buna? Kaip grupiniai uzsiemimai? Ar netenka badytis alkunemis?
Mane labiausiai domina grupiniai uzsiemimai, bet nesinoretu pakliuti tarp stipriai pazengusiuju (kadaise taip nutiko lankant aerobika impulse, tai tiesiog blaskiausi uzuot sportavusi biggrin.gif )
Skaiciau, kad ten yra teniso sale. Gal kuri lanketes? Labai noreciau pazaizti tenisa, bet speju, kad ten reikia pora atsitempti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliukas22 @ 2011 11 16, 13:03)
labuka, gyvenu Perkunkiemyje, gal kas zino kur arciau yra sporto klubas, kad butu + vandens ir pirciu kompleksas 4u.gif ?Planuoju eiti sportuoti, bet vienai nesmagu, reiks ieskotis kompanijos  4u.gif

Fabijoniskiu Impulsas nebent...
Atsakyti
QUOTE(Keith @ 2011 11 19, 21:11)
Matyt pigiausias ir paprasčiausias variantas tai šeipingo klubas šnipiškėse. Jokios prabangos, bet viskas, ko reikia sportui yra. Aš kol kas patenkinta, juolabiau kai galiu pėsčia nuo namų nueiti.

Sitas? http://www.shaping.lt/index2.html
Ar ten yra dusai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 20 lapkričio 2011 - 18:53
QUOTE(so.am.i @ 2011 11 19, 21:58)
Sveikos, gal kuriai teko lankytis fitlife sporto klube (mindaugo g.)? Ar daug zmoniu vakarais ten buna? Kaip grupiniai uzsiemimai? Ar netenka badytis alkunemis?
Mane labiausiai domina grupiniai uzsiemimai, bet nesinoretu pakliuti tarp stipriai pazengusiuju (kadaise taip nutiko lankant aerobika impulse, tai tiesiog blaskiausi uzuot sportavusi  biggrin.gif )
Skaiciau, kad ten yra teniso sale. Gal kuri lanketes? Labai noreciau pazaizti tenisa, bet speju, kad ten reikia pora atsitempti  smile.gif

Laba, ilga laika sportavau Fitlife klube thumbup.gif labai patiko ir aplinka, ir treneriai, ir treniruotes smile.gif tiesa vakarais zmoniu nemazai, kaip ir visur kitur mirksiukas.gif treniruotes neskirstomos i pradedanciu ar pazengusiu, bet tikrai lengvai galima prisitaikyti ir treneriai geranoriskai viska paaiskina rolleyes.gif man sis klubas is visu lankytu pats paciausias, butinai sugrisiu ten biggrin.gif o del teniso, tai ten tiesiog stalo teniso stalas budavo ax.gif
Atsakyti