Sveikutės, gal Vilnietės nori nemokamai jogoj pasimankštinti? Tokia proga kaip sykis nuo vakar prasidėjo "Vėjų fėja" , ten atvirų durų dienos ir visi užsiėmimai vaikams ir suaugusiems nemokami. Šiandien klasikinė joga bus 18.30. Labai man patiko. Fainos trenerės, maloni aplinka, galvoju ir šiandien dar apsilankyti. Dar organizuojamos joga mažyliams, mamoms su vaikais. Kiek žinau, atvirų durų dienos bus pratęstos ir spalio 12-13 dienomis. Veiksmas vyksta Vilniuje, prie CUP Konstitucijos pr. 12, Vilnius 5 korpusas, 208 kab., Jei norit daugiau ką sužinoti, tai visa info jų tinklalapyje http://www.vejufeja.lt
Kažkas dėl sporto su vaiku klausė, tai su vyresniais kam tinka vieta Visorių g. yra klubas Gražios linijos ir šalia vaikų gimnastika vyksta, tai galima suderint vietoj laukimo pačiai pasportuot. Vaikus nuo 3m priima;).
QUOTE(Ingriada @ 2011 10 11, 12:07)
Sveikutės, gal Vilnietės nori nemokamai jogoj pasimankštinti? Tokia proga kaip sykis nuo vakar prasidėjo "Vėjų fėja" , ten atvirų durų dienos ir visi užsiėmimai vaikams ir suaugusiems nemokami. Šiandien klasikinė joga bus 18.30. Labai man patiko. Fainos trenerės, maloni aplinka, galvoju ir šiandien dar apsilankyti. Dar organizuojamos joga mažyliams, mamoms su vaikais. Kiek žinau, atvirų durų dienos bus pratęstos ir spalio 12-13 dienomis. Veiksmas vyksta Vilniuje, prie CUP Konstitucijos pr. 12, Vilnius 5 korpusas, 208 kab., Jei norit daugiau ką sužinoti, tai visa info jų tinklalapyje http://www.vejufeja.lt
Labai jaukus klubas,bet vietos ten ziauriai neuztenka,o apie joga as geriau nieko nerasysiu
QUOTE(dovil14 @ 2011 10 26, 22:49)
Labai prastai, bet cia mano nuomone. zemiau keli postai apie si kluba:
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 06 23, 17:54)
o man ten laaaabai nepatiko. nusipirkau abonementa, 3 kartus nuejau ir meciau.
1. kardio treniruokliai atskyrai nuo treniruokliu sales
2. treniruokliu sale mazyte, prasilenkiant vos nesilieti su kitu zmogumi (nors nuotraukose atrodo erdvu)
3. ne itin auksto intelekto vyrai - uzsipuole del to, kad as per ilgai atlikinejau pratimus su 3kg svareliais, mat jam su jais irgi reikejo "pasiboksuoti"
4. prastoka rubine, i sale reikia eiti bendrais koridoriais ir laiptais
5. jakuzzi neimanoma pabuti ramiai, nes kabinejasi vyrai (ir ne paciu maloniausiu budu,vel gi, nepasizymi intelektu)
6. alkoholiniai gerimai ir vartojami tiesiai baiseine ar jakuzzi (ar joje)
7. administratorius gerokai ikales (2 kartus is triju tikraibuvo su konkreciu kvapeliu)
nuosirdziai NEREKOMENDUOJU
1. kardio treniruokliai atskyrai nuo treniruokliu sales
2. treniruokliu sale mazyte, prasilenkiant vos nesilieti su kitu zmogumi (nors nuotraukose atrodo erdvu)
3. ne itin auksto intelekto vyrai - uzsipuole del to, kad as per ilgai atlikinejau pratimus su 3kg svareliais, mat jam su jais irgi reikejo "pasiboksuoti"
4. prastoka rubine, i sale reikia eiti bendrais koridoriais ir laiptais
5. jakuzzi neimanoma pabuti ramiai, nes kabinejasi vyrai (ir ne paciu maloniausiu budu,vel gi, nepasizymi intelektu)
6. alkoholiniai gerimai ir vartojami tiesiai baiseine ar jakuzzi (ar joje)
7. administratorius gerokai ikales (2 kartus is triju tikraibuvo su konkreciu kvapeliu)
nuosirdziai NEREKOMENDUOJU
QUOTE(Remigute @ 2011 06 27, 13:44)
O as nuosirdziai rekomenduoju man labai patinka, kad kardio atskiroj salej, zymiai patogiau. Treniruokliu sale pakankamai didele, dabar jau nauja pastatyta o aerobika superine,niekur daugiau nera tae bo, treneris nerealus, man tai labai patinka, vien per sias treniruotes pamilau sporta,kurio nekenciau renkas paprasti zmones,o ne fyfos,kaip impulse, su makiazais ir t.t.kad net nesmagiai jauties. O ten visi draugai, visi sveikinas, administratores malonios.
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 07 01, 22:01)
treniruokliu sale didele palyginus su kuo? nes man ji tikrai maza, kokie 90 kvadratu (taip primetu is akies). treniruokliai vienas salia kito.
apie aerobika nieko negaliu pasakyti - nebuvau.
is triju apsilankymu viena karta maciau trenere. maloniai atsake i uzduotus klausimus, neturiu priekaistu. per mazai susiduriau, kad issakyciau nuomone apie kompetencija.
del draugiskumo tikrai papriestarausiu:) bet tikiu, kad draugu ten galima tureti jei yra priimtinas ju bendravimo "stilius" ir alkoholis sveikatinimosi zonoje.
man labai daug dalyku tame klube netoleruotini, bet.. gal kiekvienas renkasi
ps. as ne fyfa
apie aerobika nieko negaliu pasakyti - nebuvau.
is triju apsilankymu viena karta maciau trenere. maloniai atsake i uzduotus klausimus, neturiu priekaistu. per mazai susiduriau, kad issakyciau nuomone apie kompetencija.
del draugiskumo tikrai papriestarausiu:) bet tikiu, kad draugu ten galima tureti jei yra priimtinas ju bendravimo "stilius" ir alkoholis sveikatinimosi zonoje.
man labai daug dalyku tame klube netoleruotini, bet.. gal kiekvienas renkasi
ps. as ne fyfa
Einu į Žydrūno Savicko sporto klubą. Kaina gera, treniruoklių daug. Labai patinka
QUOTE(STU_DENTE @ 2011 11 02, 13:26)
sveikos, gal kas lanket ar lankot Powergym Raugyklos gatvej? kokie atsiliepimai?
tai nedidelis ir labai jaukus klubas.
Gal kas galit parekomenduoti kokį nedidelį sporto klubelį, kad būtų aerobika Šiaurės miestelyje. Didžiuosiuose kainos kanda... Ačiū
QUOTE(coco♥ @ 2011 11 02, 10:40)
Einu į Žydrūno Savicko sporto klubą. Kaina gera, treniruoklių daug. Labai patinka
195lt už mėnesį gera kaina? už tokią kainą šalia stovi impulsas su baseinu ir pirciu kompleksu, + erdvi treniruoklių salė, 2 aerobikos salės
QUOTE(fotostudija @ 2011 11 08, 13:36)
195lt už mėnesį gera kaina? už tokią kainą šalia stovi impulsas su baseinu ir pirciu kompleksu, + erdvi treniruoklių salė, 2 aerobikos salės
Kur tu imulse matei tokias kainas ... ten vos ne trigubai daugiau ...