Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

QUOTE(Dusele @ 2011 10 05, 16:32)
Raugyklos gatvej yra kazkoks, nezinau pavadinimo 4u.gif Manau tikrai pigus, nes ten tik sale

Gerai manai (ne apie klubą, bet apie save biggrin.gif ) Power gym yra treniruoklai, aerobikos, pilates, kalanetika, joga, pirtis, soliariumas.
Papildyta:
QUOTE(aaagniete @ 2011 10 06, 12:20)
noreciau pasidalinti savo yspudziais. sportuoju pati sporto klube G7-sportas, treneriai puikus, geranoriski, ydomus grupiniai uzsiemimai, ir siaip labai jauki aplinka, nedaug zmoniu ir visada svaru ! dar girdejau, gerus atsiliepimus, apie klube vykstancia lieknejimo akademija o ir rezultatais moterys patenkintos, pati taip pat galvoju prisijungti  smile.gif  dar klube yra LPG masazas, va ta tai bandziau, super  thumbup.gif  rezultatai puikus ir procedura labai maloni  smile.gif

Pabandyk ir kitus klubus dėl visa ko mirksiukas.gif Visur rasi daugmaž tą patį, tik kai kur daugiau žmonių, o man jaukiau, kai klubas ne pustuštis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagniete @ 2011 10 06, 13:20)
noreciau pasidalinti savo yspudziais. sportuoju pati sporto klube G7-sportas, treneriai puikus, geranoriski, ydomus grupiniai uzsiemimai, ir siaip labai jauki aplinka, nedaug zmoniu ir visada svaru ! dar girdejau, gerus atsiliepimus, apie klube vykstancia lieknejimo akademija o ir rezultatais moterys patenkintos, pati taip pat galvoju prisijungti  smile.gif  dar klube yra LPG masazas, va ta tai bandziau, super  thumbup.gif  rezultatai puikus ir procedura labai maloni  smile.gif

Ydomus grupiniai uzsiemimai??????? g.gif jus paziurekit i tvarkarašti doh.gif cia pravalas. Gal is tikruju pabandyk ir kitus klubus!
Atsakyti
QUOTE(rutaaaaa @ 2011 10 06, 14:34)
Ydomus grupiniai uzsiemimai??????? g.gif jus paziurekit i tvarkarašti doh.gif cia pravalas. Gal is tikruju pabandyk ir kitus klubus!

Nėra step'o, bet tai toli gražu ne visus dominanti treniruotė tongue.gif O šiaip - tas pats per tą patį kaip ir visur. Pvz., tą patį pritūpimą galim daryti ir pump'e, ir kūno dizaine, ir anticeliulitinėje, ir fukcinėje (na, čia gal dar kartu rankas pajudinsim) - koks skirtumas, kaip vadinsi. Žinoma, kai treniruotė vadinama pagal inventorių - ne itin patrauklus dalykas, nes kvepia profesionalumo stoka, bet čia irgi ne jie pirmi - kai kurie mūsų treneriai mėgsta niekuo nesidominčius sportininkus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 06 spalio 2011 - 14:24
QUOTE(Bezdžionė @ 2011 10 06, 16:22)
Nėra step'o, bet tai toli gražu ne visus dominanti treniruotė tongue.gif O šiaip - tas pats per tą patį kaip ir visur. Pvz., tą patį pritūpimą galim daryti ir pump'e, ir kūno dizaine, ir anticeliulitinėje, ir fukcinėje (na, čia gal dar kartu rankas pajudinsim) - koks skirtumas, kaip vadinsi. Žinoma, kai treniruotė vadinama pagal inventorių - ne itin patrauklus dalykas, nes kvepia profesionalumo stoka, bet čia irgi ne jie pirmi - kai kurie mūsų treneriai mėgsta niekuo nesidominčius sportininkus.

Stepas cia ne prie ko, nors paivairinimui butu ne pro sali (tikro pumpa be auksto stepo nebuna) geru treniruociu nera ir pastoviai lankyti pas vena trenere nusibosta
o vakarais ten pasirinkimo nera!
Atsakyti
QUOTE(rutaaaaa @ 2011 10 07, 09:36)
Stepas cia ne prie ko, nors paivairinimui butu ne pro sali (tikro pumpa be auksto stepo nebuna) geru treniruociu nera ir pastoviai lankyti pas vena trenere nusibosta
o vakarais ten pasirinkimo nera!

Tikram pampui reikia suolelio, o ne stepo, kurį retas klubas turi (Vilniuje žinau tik vieną), bet inventoriaus pasirinkimas gal priklauso nuo klube esamo ir trenerio profesionalumo ir išradingumo mirksiukas.gif , bet aš kalbėjau apie step treniruotę (dar pridėsiu dance, t.y. bet kokias a la aerobines ištvermės su choreografija), trenerių grybo tvarkaraštyje irgi ne viena/as, bet gal neužsiciklinam ties neesminiais dalykais - būna šiek tiek geriau ar šiek tiek blogiau, bet paprastai nieko tokio, kas būtų labai išskirtinio ir dėl to verta veržtis į šitą klubą - eilinis kaip dauguma.
Kodėl vakare pasirinkimo nėra - kaip ir daugumoje klubų - funkcinė, kalanetika, fit ball, pilates, presas - kaip visur. Na, kaip sakiau, stepo nėra, dancių bet kokiu pavidalu, bet ar funkcinė, ar kūndizainis, ar anticelas ar pan... - paprastai pas mūsų Vilniaus treneriukus tarp šitų treniruočių nedidelis skirtumas - tas pats per tą patį išskyrus pavadinimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 07 spalio 2011 - 09:32
QUOTE(Bezdžionė @ 2011 10 07, 11:27)
Tikram pampui reikia suolelio, o ne stepo, kurį retas klubas turi (Vilniuje žinau tik vieną), bet inventoriaus pasirinkimas gal priklauso nuo klube esamo ir trenerio profesionalumo ir išradingumo  mirksiukas.gif , bet aš kalbėjau apie step treniruotę (dar pridėsiu dance, t.y. bet kokias a la aerobines ištvermės su choreografija), trenerių grybo tvarkaraštyje irgi ne viena/as, bet gal neužsiciklinam ties neesminiais dalykais - būna šiek tiek geriau ar šiek tiek blogiau, bet paprastai nieko tokio, kas būtų labai išskirtinio ir dėl to verta veržtis į šitą klubą - eilinis kaip dauguma.
Kodėl vakare pasirinkimo nėra - kaip ir daugumoje klubų - funkcinė, kalanetika, fit ball, pilates, presas - kaip visur. Na, kaip sakiau, stepo nėra, dancių bet kokiu pavidalu, bet ar funkcinė, ar kūndizainis, ar anticelas ar pan... - paprastai pas mūsų Vilniaus treneriukus tarp šitų treniruočių nedidelis skirtumas - tas pats per tą patį išskyrus pavadinimus

Jeigu jus kalbate apie tikra BODYPUMPA jie naudoja stepus NIKE o ne.......... http://www.youtube.c...h?v=WPBPaXlVbr4 ir pagal viska skirtingos treniruotes turi skirtingus formatus. Dauguma klubu turi talentingu ir kurybingu treneriu, ir jie ne doda tas pats per tą patį!
Atsakyti
QUOTE(rutaaaaa @ 2011 10 07, 12:51)
Jeigu jus kalbate apie tikra  BODYPUMPA  jie naudoja stepus NIKE o ne..........      http://www.youtube.c...h?v=WPBPaXlVbr4  ir pagal viska skirtingos treniruotes turi skirtingus formatus. Dauguma klubu turi talentingu ir kurybingu treneriu, ir jie ne doda tas pats per tą patį!

Nepyk, bet tingiu aš čia pilstyt iš tuščio į kiaurą. P.s. Pampe, kaip ir daugumoje jėgos tren. - baziniai pratimai, dviratį išrasti čia nėra kur.P.p.s. Žmonių daug, klubų daug, tas tam patinka, kitas - kitam - ko čia parinamės kaip maži vaikai?
Atsakyti
Šiais metais Naujojoje Vilnioje atsidarė naujas sporto klubas, Fizosport vadinasi. Ten yra ir treniruoklių ir kiek mačiau nemažai grupinių užsiėmimų. Čia važiuojant nuo N. Vilnios link Dvarčionio, didelės Norfos pastate. Gal kas jau sportavo ten?
Atsakyti
QUOTE(kundia @ 2011 10 07, 13:53)
Šiais metais Naujojoje Vilnioje atsidarė naujas sporto klubas, Fizosport vadinasi. Ten yra ir treniruoklių ir kiek mačiau nemažai grupinių užsiėmimų. Čia važiuojant nuo N. Vilnios link Dvarčionio, didelės Norfos pastate. Gal kas jau sportavo ten?

Atsiprašau už tokį kvailą klausimą, bet kas yra veido aerobika ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2011 10 07, 14:12)
Nepyk, bet tingiu aš čia pilstyt iš tuščio į kiaurą. P.s. Pampe, kaip ir daugumoje jėgos tren. - baziniai pratimai, dviratį išrasti čia nėra kur.P.p.s. Žmonių daug, klubų daug, tas tam patinka, kitas - kitam - ko čia parinamės kaip maži vaikai?

Bezdžionė aš visiskai nepykstu! BODYPUMP ne eilinė jėgos treniruotė, kaip dauguma mano! Kaitaliojant svorius ir pakartojimus galima pasiekti ispudingus rezultatus! thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaaaaa @ 2011 10 07, 14:59)
Bezdžionė aš visiskai nepykstu! BODYPUMP ne eilinė jėgos treniruotė, kaip dauguma mano! Kaitaliojant svorius ir pakartojimus galima pasiekti ispudingus rezultatus! thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Kažkaip užsispaminom smile.gif Eilinė, eilinė tongue.gif Jėgos ir ištvermės su baziniais šiek tiek pasportuojantiems biggrin.gif
Pumpt - tiesiog treniruotė, kuri man patinka ir dėl jos aš netingėjau pasidairyti po daugelį sporto klubų, ko gero, pabandžiau visur, kur tik radau. Dėl rezultatų - nežinau, ką jais laikysim, mane domina tik vienas - pailsėti po darbo dienos, praleistos prie PC, sporto klube, tą aš iš jos ir gaunu, kitkuo nesidomiu smile.gif O ką ja galima pasiekti? King of night? tongue.gif Manau, nelabai išeis biggrin.gif
Bet, grįžtant prie temos pumpt yra gal kas antram ar trečiam klube, o grybo 7, matyt, tas pirmas arba antras, kuriam nėra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 07 spalio 2011 - 14:25
Šiek tiek į tema... gal kam reikia 1vienkartinio kvietimo į Impuls Kareivių g. galioja iki spalio 17 d. (3 val.)
Atsakyti