Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

QUOTE(Dryžuota @ 2011 09 20, 10:06)
O aš norėčiau po darbų sportuoti su savo vaiku. Tik kad Vilniuje niekas tokios paslaugos nesiūlo. Juk laisvai galėtų būti, kad mamos mankštinasi, o pypliai zylioja aplink. Sutinku, būtų balaganas kažkiek, bet žinant kad dirbam nuo 8 iki 6 palikt vaiką ir išeit sportuot - ne man.. O čia galima bandyt sportuot kartu.. Bet niekur neradau tokios paslaugos. Gal ks ką žinot? Labai laukčiau į az.

manau iseitis butu baseinas - bent jau mano klubo baseine yra vakarines Aqua aerobikos moterims, o vaikai gali turkstis varlinuke tuo metu ar ciuozinet nuo kalniuku 4u.gif
Atsakyti
Labai labai domina atsiliepimai apie Royal club? Kaip aeorobikos, jogos treneriai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidharta @ 2011 09 22, 09:28)
Sveiki.
Noriu pasiteirauti apie trenerius L. Asanavičiūtės Impuls - Irina ir Marius. Kiek anksčiau lankiau, nebuvo šių trenerių ir gaila apie juos nieko nerašoma puslapyje. Būtų įdomu sužinoti jų patirties.

Mano manymu čia viskas ka gali pasiulyti Impuls, pastoviai veluojanti Irina,
as ja pazystu nuo Active Gymo o Marius man atrodo buvo futbolistas, fitnesu pradėjo domėtis šią vasarą kaip suzinuojo kad i L.Asanavičiūtės reikalingas treneris! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murydla: 26 rugsėjo 2011 - 08:32
QUOTE(Kris_ @ 2011 09 20, 15:48)
Prisijungiu prie klausimo  bigsmile.gif pakomentuokit kas nors, būtų labai patogu man čia ir kainos nesikandžioja  g.gif

Jau galiu atsakyti - abonemento kaina 167Lt ar tai 176Lt, čia tik treniruokliai. Bet labai fainas treneriukas - padeda, nuolat prižiūri, pataria net mitybos klausimais.
Atsakyti
sveikos mamytės,
norėčiau pasigirti ir galbūt patarti toms mamytėms, kurios mėgsta aktyvų laisvalaikį. Nusipirkau metinį abonementą sporto klube Impuls ir gavau smagią dovanėlę savo vaikui. Visus metus galėsiu ne tik sportuoti, bet ir vaiką su savim vestis nemokamai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle_Baran88 @ 2011 09 29, 23:53)
sveikos mamytės,
norėčiau pasigirti ir galbūt patarti toms mamytėms, kurios mėgsta aktyvų laisvalaikį. Nusipirkau metinį abonementą sporto klube Impuls ir gavau smagią dovanėlę savo vaikui. Visus metus galėsiu ne tik sportuoti, bet ir vaiką su savim vestis nemokamai.  thumbup.gif

Šaunu:)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kas galetu rekomenduoti koky sporto kluba Naujamiestyje, Senamiestyje ( be Impuls) arba siaip koky pigesny?
Atsakyti
QUOTE(DuAnli @ 2011 10 04, 01:15)
Sveikos 4u.gif  gal kas galetu rekomenduoti koky sporto kluba Naujamiestyje, Senamiestyje ( be Impuls) arba siaip koky pigesny?

Naujamiestyje yra neblogas ir nebrangus sporto klubas EGO FORTE

Atsakyti
labas rytas,

Gal kas turite atsiliepimu apie Sky Gym, Ateities g., Vilniuje? ax.gif
Buciau dekinga, jei atsakytume i AZ, nes temos neseku. Aciu
Atsakyti
QUOTE(DuAnli @ 2011 10 04, 00:15)
Sveikos 4u.gif  gal kas galetu rekomenduoti koky sporto kluba Naujamiestyje, Senamiestyje ( be Impuls) arba siaip koky pigesny?

Raugyklos gatvej yra kazkoks, nezinau pavadinimo 4u.gif Manau tikrai pigus, nes ten tik sale
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusele: 05 spalio 2011 - 15:33
QUOTE(Dusele @ 2011 10 05, 17:32)
Raugyklos gatvej yra kazkoks, nezinau pavadinimo 4u.gif Manau tikrai pigus, nes ten tik sale

PowerGym
Atsakyti
noreciau pasidalinti savo yspudziais. sportuoju pati sporto klube G7-sportas, treneriai puikus, geranoriski, ydomus grupiniai uzsiemimai, ir siaip labai jauki aplinka, nedaug zmoniu ir visada svaru ! dar girdejau, gerus atsiliepimus, apie klube vykstancia lieknejimo akademija o ir rezultatais moterys patenkintos, pati taip pat galvoju prisijungti smile.gif dar klube yra LPG masazas, va ta tai bandziau, super thumbup.gif rezultatai puikus ir procedura labai maloni smile.gif
Atsakyti