Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

QUOTE(septynios @ 2011 09 14, 19:55)
Gal kuri yra lankiusi G7 klubą? kokie atsiliepimai? atleiskit, visos temos neperskaičiau.

Klubas geras, viskas nauja, svaru. Bet ir kainos grazios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukas03 @ 2011 09 14, 19:58)
Lankau super gym sporto kluba, superiniai treneriai normalus sporto klubas o kaina 110 lt perkant per supermamu kolektyva ir tikrai uz tokia kaina yra normalesniu sportu klubu, aisku cia mano nuomone

Lankiau ir Super gym, ir Šeipingo klubą. Tiesą sakant, man labiau patiko Šeipingo klubas - gal ir labiau aptriušęs, bet jau po truputį vis pasitvarko. Jei reikia trenerio treniruoklių salėje, reikia pasakyti registratūroje - tiek ir tos bėdos - visada palydės, parodys. Kalbant apie grupines, Šeipingo klube jos skirtos ir šiek tiek pažengusiems, o Super gym atsportavau 4 treniruotes iš eilės ir dar į treniruoklių salę nuėjau - anoks ten krūvis. Šeipingo klube dar pirtis ir baseinas už tą pačią kainą. Tiesa, Super gym man buvo arčiau - va čia tai didelis pliusas smile.gif
Atsakyti
Ar yra lankančių Sugiharos sporto klubą? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Aš irgi pradėjau galvoti apie sportavimą.. Svarstau tarp FitCurves (arčiau namų) ir Šeipingo klubo prie Sigmos (toliau nuo namų, bet pigiau, daugiau treniruoklių, yra pirtys ir baseinas). Ką paratumėte?
Atsakyti
QUOTE(Just a girl @ 2011 09 18, 13:07)
Aš irgi pradėjau galvoti apie sportavimą.. Svarstau tarp FitCurves (arčiau namų) ir Šeipingo klubo prie Sigmos (toliau nuo namų, bet pigiau, daugiau treniruoklių, yra pirtys ir baseinas). Ką paratumėte?

Šiaip FitCurves man patiko (tvarkinga salė bei persirengimo kambarys, dušai, viskas naujai įrengta). Tik nekaip po atostogų neprisiruošiu vėl pradėti. Visgi svarbu, kad sporto klubas butu arba šalia darbo arba šalia namų. Jei nuspręstumėt ten sportuoti, galiu perleisti dar neaktyvuotą abonementą už 118 Lt
Atsakyti
O čia abonementas mėnesiui? O kodėl pati nenorite išnaudoti?
Šiaip man atbaido tai, kad ten yra narystės mokestis, nors ir vienkartinis sad.gif Kažin ar man reikės jį mokėti jei paimčiau iš Jūsų abonementą.
Atsakyti
Sveiki,
kažkoks naujas sporto klubas lyg ir norėjo atsidaryti, Žukausko gatvėje (ten buvo vaikų žaidimo kambarys, ar privatus darželis). Gal ką žinote?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif norejau paklausti gal kas lankote impuls fabuose? noreciau issiaiskinti del tos kartines narystes? nes nelabai suprantu. I ta kartine naryste kas ieina?tik treniruokliu sale ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Just a girl @ 2011 09 19, 05:52)
O čia abonementas mėnesiui? O kodėl pati nenorite išnaudoti?
Šiaip man atbaido tai, kad ten yra narystės mokestis, nors ir vienkartinis sad.gif Kažin ar man reikės jį mokėti jei paimčiau iš Jūsų abonementą.

Tai mėnesio abonementas+nario mokestis, pirkau rugpjūčio pradžioje, nes buvo akcija. Planavau rugpjūtį lankyti, bet dėl asmeninių priežasčių negalėjau. O nuo rugsėjo jau kamščiai nemaži į tą pusę važiuojant ir šiaip darbais dabar užsikrovusi, nėra kada sportuoti smile.gif Realiai galiu aktyvuoti tą abonementą metų bėgyje, tai kaip ir nėra problemos. Manę tik slegia, kad pinigai investuoti smile.gif todėl kartais pagalvoju, kad galėčiau ir perleisti kam nors smile.gif
Atsakyti
O aš norėčiau po darbų sportuoti su savo vaiku. Tik kad Vilniuje niekas tokios paslaugos nesiūlo. Juk laisvai galėtų būti, kad mamos mankštinasi, o pypliai zylioja aplink. Sutinku, būtų balaganas kažkiek, bet žinant kad dirbam nuo 8 iki 6 palikt vaiką ir išeit sportuot - ne man.. O čia galima bandyt sportuot kartu.. Bet niekur neradau tokios paslaugos. Gal ks ką žinot? Labai laukčiau į az.
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2011 09 17, 22:50)
Ar yra lankančių Sugiharos sporto klubą? Kokie atsiliepimai?

Prisijungiu prie klausimo bigsmile.gif pakomentuokit kas nors, būtų labai patogu man čia ir kainos nesikandžioja g.gif
Atsakyti
Sveiki.

Noriu pasiteirauti apie trenerius L. Asanavičiūtės Impuls - Irina ir Marius. Kiek anksčiau lankiau, nebuvo šių trenerių ir gaila apie juos nieko nerašoma puslapyje. Būtų įdomu sužinoti jų patirties.
Atsakyti