Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

QUOTE(Bezdžionė @ 2011 08 23, 15:20)
Gal kas turite trenerės, dirbusios Jakšto g. Vilniuje, telefono Nr. ar kitus kontaktus? Kažkur nusimėtė, nežinau, kada vėl prasidės treniruotės rugsėjo mėn. Ar gal kas planuoja lankyti ir jau žino, kada vyks treniruotės?

Gal šitas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida66 @ 2011 08 23, 16:08)

Ačiū labai aciuks.gif Tikriausiai blush2.gif , bandau susisiekti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZaliaGele @ 2011 08 22, 07:00)
hmm.. visai įdomu būtų pabandyt... kuriom dienom lankai? gal reikia kompanijos?  ax.gif

Tiesa, pamirsau dar cia paziurek www.grazioslinijos.lt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida66 @ 2011 08 23, 16:08)

Jei dar kam reikės (na, kad man į AŽ nerašyti blush2.gif ) - http://facebook.com/pilatesas
Atsakyti
[quote=Bezdžionė,2011 07 07, 10:16]
Stimulus geri ryšiai su visuomene bei reklama, o visa kita pradedant daugumos trenerių kvalifikacija ir patirtim - švelniai tariant verta pusės ar geriausiu atveju dviejų trečdalių prašomo abonemento kainos.
Norėjau pabumbėti, kad eiti į klubą už 209,- šiais laikais sportuoti irgi nesąmonė, bet gal dar palauksiu biggrin.gif Gal verta biggrin.gif
Galima dar pasakyti apie tai kad ten labai mazai vietos, nera priverstines ventiliacijos ir dusu. doh.gif
Atsakyti
o ką manot apie vilniaus šeipingo klubą kalvarijų gatvėje? ten gana pigu.....
Atsakyti
QUOTE(girios_egle @ 2011 09 11, 18:26)
o ką manot apie vilniaus šeipingo klubą kalvarijų gatvėje? ten gana pigu.....

man ten buvo tikra tragedija, netvarkinga, nepatiko treneres, silpnos treniruotes, pabandykit nueit kai vyksta treniruotes pamatysit ..
Atsakyti
gal yra lankančių sveikatingumo centrą "Tik Jums"? kažkaip pirmą kartą išgirdau g.gif kaina vilioja pabandyti, bet nesinori katės maiše pirkti
Atsakyti
QUOTE(daruliuke @ 2011 09 13, 09:35)
gal yra lankančių sveikatingumo centrą "Tik Jums"? kažkaip pirmą kartą išgirdau  g.gif  kaina vilioja pabandyti, bet nesinori katės maiše pirkti

Tam klube treniruotes gali vesti bet kas, lankantis sporto klube treniruotes ar kelių valandų seminarus - praktiškai nėra trenerių arba tie patys pastoviai keičiasi. Taip kad užtaikysi ant geros treniruotės arba ant ypatingai prastos - kaip pasiseks. Kartais tvarkaraštyje net skelbia treniruotes, o realiai jų nebūna - geriau prieš pat perkant pasitikslinti vietoje, ar treniruotės tikrai vyks. Taip kad šitas klubas - pastovi loterija - kartais pasiseka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukas03 @ 2011 09 12, 15:19)
man ten buvo tikra tragedija, netvarkinga, nepatiko treneres, silpnos treniruotes, pabandykit nueit kai vyksta treniruotes pamatysit ..

aš neseniai ten pradėjau lankyti, daugiausia dėl aerobikos, užsiėmimai man pasirodė visai nieko g.gif kodėl jums pasirodė silpnos? kur stiprias lankot? gal čia todėl, kad aš seniai nesportavus, tai man pats tas, dar yra kardio treniruokliai. dėl treniruočių salės, dušų ir tvarkos, priežiūros, tai sutinku - klaiku. bet už tokią kainą man aerobika pats tas. aš šiuo metu ir negaliu skirti 300 Lt sporto klubui... bet jei kas nori ten lankyt vien treniruoklių salę, tai nerekomenduoju - trenerio nemačiau, nu nebent pačios žinot ką ir kaip taisyklingai daryt.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2011 09 13, 11:54)
aš neseniai ten pradėjau lankyti, daugiausia dėl aerobikos, užsiėmimai man pasirodė visai nieko  g.gif  kodėl jums pasirodė silpnos? kur stiprias lankot? gal čia todėl, kad aš seniai nesportavus, tai man pats tas, dar yra kardio treniruokliai. dėl treniruočių salės, dušų ir tvarkos, priežiūros, tai sutinku - klaiku. bet už tokią kainą man aerobika pats tas. aš šiuo metu ir negaliu skirti 300 Lt sporto klubui... bet jei kas nori ten lankyt vien treniruoklių salę, tai nerekomenduoju - trenerio nemačiau, nu nebent pačios žinot ką ir kaip taisyklingai daryt.

Lankau super gym sporto kluba, superiniai treneriai normalus sporto klubas o kaina 110 lt perkant per supermamu kolektyva ir tikrai uz tokia kaina yra normalesniu sportu klubu, aisku cia mano nuomone
Atsakyti
Gal kuri yra lankiusi G7 klubą? kokie atsiliepimai? atleiskit, visos temos neperskaičiau.
Atsakyti