Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

QUOTE(Raymonda @ 2011 07 05, 16:50)
Na as girdejau kiek kitokius atsiliepimus apie Stimuls. Zinau, kad zmones kiek persisotino...Nes kaina tikrai didele, o uz tai gauni tik treniruote. Nei duso, nei persirengimo normalaus, nei pirteles.. nieko..As pati sportuoju jau kelinti metai Royal Club www.raclub.lt. Ten super nauja viskas, super aerobikos,super treneriai. dar nuo rudens planuojama ir mamos su mazais vaikuciais treniruotes. O kainos tikrai geros. Jei kam idomu, rasykit. Galesiu patarti kaip ten kas, nes sportuoju kasdien smile.gif

Beje vedinimo -kondicionavimo sistema veikia, nes kartais net per vesu smile.gif

Stimulus geri ryšiai su visuomene bei reklama, o visa kita pradedant daugumos trenerių kvalifikacija ir patirtim - švelniai tariant verta pusės ar geriausiu atveju dviejų trečdalių prašomo abonemento kainos.

Norėjau pabumbėti, kad eiti į klubą už 209,- šiais laikais sportuoti irgi nesąmonė, bet gal dar palauksiu biggrin.gif Gal verta biggrin.gif
Kas per treniruotės klube Thai Box Pro, Thai Box Teens bei Army Camp. Pati Thai Box treniruotė retam klube yra ax.gif O čia su kažkokiais priedais g.gif biggrin.gif Ar tiesiog tikra kovinio meno treniruotė? O trečioji - įtartinai Circuit training primena g.gif Tarp kitko irgi retam klube yra. Gaila, nėra pilateso blush2.gif O kaip joga šitam klube? O dar pirtelė - hmmm, visai nieko biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, mane domina kur Vilniuje yra irengtas vaiku kambarys? is anksto dekoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Man Impuls labiausiai patiko iš lankytų. Nu kad fyfos eina tik pasirodyt, nesakyčiau, viskas ten normaliai rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas galite pasiulyiti vienkartini abonimenta i Kareiviu impulsa ?
Atsakyti
Sveikos, yra galimybė sportuoti Forum palace. Mėnesio kaina - 260 Lt. Dabar šiek tiek liūdnesnės žinios - reikia sumokėti už metus į priekį. Be to, abonimentą reikia nusipirkti per rugpjūčio mėnesį. Galima mokėti ir du kartus per metus, bet tuomet šiek tiek brangsta mėnesio kaina. Jei kažkas susidomėjo, rašykit AŽ, tada papasakosiu plačiau kokios sąlygos. Šiaip palyginus įprastą mėnesio abonimento kainą, gaunasi tikrai pigiai, tik tas metų įnašas labai skaudus gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Safirija @ 2011 08 03, 20:46)
Sveikos merginos, mane domina kur Vilniuje yra irengtas vaiku kambarys? is anksto dekoju uz atsakyma 4u.gif

cia eina kalba apie sporto kluba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Safirija @ 2011 08 06, 18:13)
cia eina kalba apie sporto kluba 4u.gif

Taip pat ieškau sporto klubo su vaikų kambariu vaikui 4u.gif
Atsakyti
Draugai, norime jums pašnibždėti, jog jau ateinantį pirmadienį t.y. 08.22 (ir tik ateinantį pirmadienį) bus galima įsigyti neribotus 3,4 ir 6 mėn. abonementus atitinkamai už 300, 400 ir 600 lt. Slaptažodis registratūroje - NEBEPRISISPORTUODAMAS smile.gif

Victoria Gym
Cia info nukopijavau is Facebook'o. As jame nedirbu doh.gif
Atsakyti
Aš šiuo metu lankau aerobika "Gražios Linijos". Ten taip paprastai, bet trenerės geros ir kaina gera. Beje man prie namų. Abonementas paskutinį kart kainavo 69litus...
Atsakyti
QUOTE(draugiška @ 2011 08 21, 10:42)
Aš šiuo metu lankau aerobika "Gražios Linijos". Ten taip paprastai, bet trenerės geros ir kaina gera. Beje man prie namų. Abonementas paskutinį kart kainavo 69litus...

hmm.. visai įdomu būtų pabandyt... kuriom dienom lankai? gal reikia kompanijos? ax.gif
Atsakyti
[quote=ZaliaGele,2011 08 22, 07:00]
hmm.. visai įdomu būtų pabandyt... kuriom dienom lankai? gal reikia kompanijos? ax.gif
[/quot

be problemų tik aš visada važiuoju iš karto po darbo. Lankau 3 kartus per savaitę. Krūvis nemažas, nes išeinam šlapios smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Gal kas turite trenerės, dirbusios Jakšto g. Vilniuje, telefono Nr. ar kitus kontaktus? Kažkur nusimėtė, nežinau, kada vėl prasidės treniruotės rugsėjo mėn. Ar gal kas planuoja lankyti ir jau žino, kada vyks treniruotės?
Atsakyti