Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

QUOTE(Vi-Vian @ 2011 06 23, 17:54)
o man ten laaaabai nepatiko. nusipirkau abonementa, 3 kartus nuejau ir meciau.
1. kardio treniruokliai atskyrai nuo treniruokliu sales
2. treniruokliu sale mazyte, prasilenkiant vos nesilieti su kitu zmogumi (nors nuotraukose atrodo erdvu)
3. ne itin auksto intelekto vyrai - uzsipuole del to, kad as per ilgai atlikinejau pratimus su 3kg svareliais, mat jam su jais irgi reikejo "pasiboksuoti"
4. prastoka rubine, i sale reikia eiti bendrais koridoriais ir laiptais
5. jakuzzi neimanoma pabuti ramiai, nes kabinejasi vyrai (ir ne paciu maloniausiu budu,vel gi, nepasizymi intelektu)
6. alkoholiniai gerimai ir vartojami tiesiai baiseine ar jakuzzi (ar joje)
7. administratorius gerokai ikales (2 kartus is triju tikraibuvo su konkreciu kvapeliu)

nuosirdziai  NEREKOMENDUOJU

O kaip treneriai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 27 birželio 2011 - 15:41
QUOTE(Ida66 @ 2011 06 27, 14:00)
Prieš taip rašant, gal reiktų pasidomėti kokios treniruotės vyksta ir kituose klubuose. lotuliukas.gif Mano žiniomis, TaeBo treniruotės vyksta Savickio Sporto klube, BodyGym-e, BodyLounge.  Na dar gali būti klubų, kurių aš nežinau biggrin.gif

Jeigu jus turit omeny Jeana Clauda tai niekam ne siulikit ta haltura doh.gif
tiek metu ta pati per ta pati doh.gif o dabar jis dar ir treniruotes trumpina verysad.gif
Atsakyti
Na sportininkės smile.gif patarkit smile.gif

Ar Vilniuje kur vyksta aerobika baseine?
Beje, kur dar balima paplaukioti be Impus? (Aš žinau tik lazdynų baseiną). Gal kas ten lanotės? Kaip sąlygos?

Atsakyti
QUOTE(Ida66 @ 2011 06 27, 14:00)
Prieš taip rašant, gal reiktų pasidomėti kokios treniruotės vyksta ir kituose klubuose. lotuliukas.gif Mano žiniomis, TaeBo treniruotės vyksta Savickio Sporto klube, BodyGym-e, BodyLounge.  Na dar gali būti klubų, kurių aš nežinau biggrin.gif

Tai pasidomek kokios kainos savicko sporto klube, na man tai per brangu smile.gif ego forte man arciausiai namu ir pigiausia, kur teko sportuot. Ir treneris man be galo patinka, treniruotes superines,niekur impulse tokiu neturejau doh.gif
Papildyta:
Labai moka uzvesti, daug svorio numeciau pas ji taebo lankydama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond Power @ 2011 06 30, 10:41)
Na sportininkės smile.gif patarkit smile.gif

Ar Vilniuje kur vyksta aerobika baseine?
Beje, kur dar balima paplaukioti be Impus? (Aš žinau tik lazdynų baseiną). Gal kas ten lanotės? Kaip sąlygos?

Lietuvos vaikų ir jaunimo centre.
Jei tik baseinas be arobikos. Tik vasarą nuo liepos 8d. nedirbs.
Papildyta:
QUOTE(Remigute @ 2011 06 30, 12:54)
Tai pasidomek kokios kainos savicko sporto klube, na man tai per brangu  smile.gif  ego forte man arciausiai namu ir pigiausia, kur teko sportuot. Ir treneris man be galo patinka, treniruotes superines,niekur impulse tokiu neturejau  doh.gif
Papildyta:
Labai moka uzvesti, daug svorio numeciau pas ji taebo lankydama  smile.gif

Taigi kalba ėjo apie tai kur vyksta TaeBo treniruotės ir jūsų klubas tikrai ne vienintelis. O kur kokios kainos ir kur treniruotės geresnės, tai jau kita tema. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ida66: 30 birželio 2011 - 12:42
Sveikos,

noreciau patarimo, kur geriau jusu manymu ir patirtimi sportuoti:

Fabijoniskiu Impulse (man salia namu) ar Vilniaus Seipingo Klube (salia darbo smile.gif )?
Aerobika ir joga manes per daug nedomina( nebent step arba dance) , daugiausiai domina treniruokliai.
Kuri laika sportuoju namie, minu dviratuka ir darau atsilenkimus, bet karts nuo karto aptingstu ir padarau keliu dienu pertrauka. Mastau, kad sporto klube bus daugiau ivairoves ir didesnes galimybes, platesne pratimu amplitude.

Labai lauksiu patarimu, o gal ir norinciu kartu nuo rugpjucio yra pradeti sportuoti viename is klubu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marta.Placebo: 01 liepos 2011 - 15:15
QUOTE(Remigute @ 2011 06 27, 13:44)
Treniruokliu sale pakankamai didele, dabar jau nauja pastatyta wink.gif o aerobika superine,niekur daugiau nera tae bo, treneris nerealus, man tai labai patinka, vien per sias treniruotes pamilau sporta,kurio nekenciau  smile.gif  renkas paprasti zmones,o ne fyfos,kaip impulse, su makiazais ir t.t.kad net nesmagiai jauties. O ten visi draugai, visi sveikinas, administratores malonios.

QUOTE(Bezdžionė @ 2011 06 27, 16:40)
O kaip treneriai?

treniruokliu sale didele palyginus su kuo? nes man ji tikrai maza, kokie 90 kvadratu (taip primetu is akies). treniruokliai vienas salia kito.
apie aerobika nieko negaliu pasakyti - nebuvau.
is triju apsilankymu viena karta maciau trenere. maloniai atsake i uzduotus klausimus, neturiu priekaistu. per mazai susiduriau, kad issakyciau nuomone apie kompetencija.

del draugiskumo tikrai papriestarausiu:) bet tikiu, kad draugu ten galima tureti jei yra priimtinas ju bendravimo "stilius" ir alkoholis sveikatinimosi zonoje.

man labai daug dalyku tame klube netoleruotini, bet.. gal kiekvienas renkasi

ps. as ne fyfa rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2011 06 30, 11:54)
Tai pasidomek kokios kainos savicko sporto klube, na man tai per brangu  smile.gif  ego forte man arciausiai namu ir pigiausia, kur teko sportuot. Ir treneris man be galo patinka, treniruotes superines,niekur impulse tokiu neturejau  doh.gif
Papildyta:
Labai moka uzvesti, daug svorio numeciau pas ji taebo lankydama  smile.gif

O kas cia per treneris ? apie toki nesu girdejusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 07 03, 12:19)
O kas cia per treneris ? apie toki nesu girdejusi bigsmile.gif

Mantvydas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 07 15, 14:37)
o per +30-35 karscio imanoma sportuoti?
kaip vedinimas?

Na as girdejau kiek kitokius atsiliepimus apie Stimuls. Zinau, kad zmones kiek persisotino...Nes kaina tikrai didele, o uz tai gauni tik treniruote. Nei duso, nei persirengimo normalaus, nei pirteles.. nieko..As pati sportuoju jau kelinti metai Royal Club www.raclub.lt. Ten super nauja viskas, super aerobikos,super treneriai. dar nuo rudens planuojama ir mamos su mazais vaikuciais treniruotes. O kainos tikrai geros. Jei kam idomu, rasykit. Galesiu patarti kaip ten kas, nes sportuoju kasdien smile.gif

Beje vedinimo -kondicionavimo sistema veikia, nes kartais net per vesu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raymonda: 05 liepos 2011 - 15:51
Sveikos

as normaliai niekada nesportavus, bet noreciau pradet judet , nes jau jauciuosi "uzkemerejus" biggrin.gif gal galetumete patarti kokia sporto saka rinktis pradedanciai ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2011 07 05, 18:11)
Sveikos

as normaliai niekada nesportavus, bet noreciau pradet judet , nes jau jauciuosi "uzkemerejus"  biggrin.gif  gal galetumete patarti kokia sporto saka rinktis pradedanciai ?  4u.gif

Pradėkite nuo pilateso pratimus pradedantiesiems thumbup.gif
Atsakyti