Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

QUOTE(Miaška @ 2011 06 13, 09:26)
Active gym'e tai labai normaliai, ir anksčiau visai neblogai būdavo, o dabar iš viso super thumbup.gif
Tik kad treniruotes bent man sunkoka pasirinkt, nes net dvi 18:30 yra zumbos, kuri man iš viso ne sportas, o laikas kaip tik tas, kai galiu spėti po darbo... Tikiuosi, bent vieną tą zumbą kuo nors normaliu vėliau pakeis.

o kas cia per naujadaras blink.gif ? Pirma karta girdziu - asocijuojasi su kokiais afrikieciu ritmais.. blush2.gif mano klube tokiu nera schmoll.gif

Del kondicionieriu Impulse galiu pasisakyt - praeita savaite galvojau nudusiu - visi langai buvo atidaryti, bet salej - kaip pirty, tai turbut galu gale valdzia susimylejo ijungt kondicionierius ir dabar tokia padori vesuma visa laika thumbup.gif . Mano dideliam dziaugsmui, karstuoju periodu sale istustejo 50proc mirksiukas.gif, baseinas taip pat yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2011 06 13, 11:50)
o kas cia per naujadaras blink.gif ? Pirma karta girdziu - asocijuojasi su kokiais afrikieciu ritmais.. blush2.gif  mano klube tokiu nera schmoll.gif

Žinok, beveik į dešimtuką ir pataikei mirksiukas.gif , kažkas panašaus į genties šokį, kaip taikliai apibūdino draugė iš sportklubio. Na, iš esmės tai ir yra šokis, su pasikratymais, pasilankstymais, rankų pakilojimais... Eina merginos, nebūna tuščia salė, bet man nepatiko. Kaip šokis - per daug chaotiškas, kaip treniruotė - per silpnas.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2011 06 13, 10:26)
Active gym'e tai labai normaliai, ir anksčiau visai neblogai būdavo, o dabar iš viso super thumbup.gif
Tik kad treniruotes bent man sunkoka pasirinkt, nes net dvi 18:30 yra zumbos, kuri man iš viso ne sportas, o laikas kaip tik tas, kai galiu spėti po darbo... Tikiuosi, bent vieną tą zumbą kuo nors normaliu vėliau pakeis.

Tai kad ir visas aerobikos užsiėmimų tvarkaraštis nekoks, dviraciai ir zumba
nei stepu nei pampo nerasta
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite123 @ 2011 06 12, 16:43)
Sveikos, niekad nebuvau sporto klube ir nusprendziau, kad kol turiu laisvo laiko reikia pasportuot, tik niekaip neapsisprendžiu kurį sporto klubą pasirinkti:
Skygym (Ateities g. 10)
Supergym (Laisvės pr.)
Fit curve
Gražios linijos (visoriu g.)
Vilniaus sheipingo klubas
kuriame būna mažiau žmonių rytais, kaip treneriai ir įranga?  4u.gif

rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite123 @ 2011 06 17, 09:45)

niekas tau tiksliai nieko neatsakys, nes sportas - subjektyvus dalykas, kam ko reikia. Man pvz svarbiausia fitnio sale ir gera ventiliacija bei dusai. Jokiu aerobiku, jokiu treneriu patarimu man nereikia. O kaip tau galima patart, jei neaisku nei kokie tavo tikslai, nei kokios fizines galimybes, ka megsti, kas nedomina ir tt..tt.. Eik i ta, kuris arciausiai - isbandyk, issiaiskink ka jie siulo, ziurek ar tau priimtina... nepatiks - kita menesi nueisi i kita. O gal po keliu apsilankymu pamatysi kad isvis tau sportas dzin, tingi vaiksciot .. Tas ILGAS planavimas ir rinkimasis sporto klubu tai man primena "dieta ...nuo kito pirmadienio" wink.gif

Beje, del zmoniu - vasara toks metas, kai visuose klubuose maziau zmoniu buna smile.gif
Atsakyti
ankstesnė nuoroda kažkaip neveikia, tai nauja:
http://www.vsmb.lt/v...&...3&link=link

Sveikatingumo mankštų grafikas
Sveikatingumo mankštų grafikas 2011 m. gegužės 2 d. – spalio 15 d

Prie Baltojo tilto (Šnipiškių seniūnija)

Instruktorius: Wang Xiyin (tel. +370 671 95908)
gegužės 2 d.–spalio 15 d. pirmadieniais, antradieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais 6.30 val.–8.30 val.;
gegužės 2 d.–gegužės 31 d. šeštadieniais ir sekmadieniais 8.00 val.–10.00 val.;
birželio 1 d.–spalio 15 d. šeštadieniais ir sekmadieniais 7.00 val.–9.00 val.

Skvere prie VšĮ Profesinių sąjungų kultūros rūmų (V. Mykolaičio-Putino g. 5)

Instruktorius: Alvydas Makselis (tel. +370 610 23006)
Instruktorius: Jevgenijus Piulskis (tel. +370 611 16413)
pirmadieniais 18.30 val.–20.30 val.;
antradieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais 6.30 val.–8.30 val.

Vingio parke (už estrados)

Instruktorius: Jevgenijus Trindiukas (tel. +370 674 66053)
antradieniais, trečiadieniais 18.30 val.–20.30 val.

Sereikiškių parke (prie vaikų žaidimo aikštelės)

Instruktorius: Jevgenijus Trindiukas (tel. +370 674 66053)
pirmadieniais, antradieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais 7.30 val.–9.30 val.;
gegužės 2 d.–gegužės 31 d. šeštadieniais ir sekmadieniais 8.00 val.–10.00 val.;
birželio 1 d.–spalio 15 d. šeštadieniais ir sekmadieniais 7.00 val.–9.00 val.

Prie VRM rūmų (Žirmūnų g., apačioje prie Neries upės)

Instruktorius: Gintaras Jonas Švenčionis (tel.: +370 604 09681)
antradieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais 18.00 val.–20.00 val.

Vilniaus Lazdynų vidurinės mokyklos stadione (Žėručio g. 4)

Instruktorius: Gintaras Jonas Švenčionis (tel.: +370 604 09681)
šeštadieniais, sekmadieniais 8.00 val.–10.00 val.

Skvere tarp Neries upės ir Mikalojaus Daukšos vidurinės mokyklos

Instruktorius: Robert Honiball ir Simona Honiball (tel. +370 688 51242, Simona)
pirmadieniais, antradieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais 7.00 val.–9.00 val.
Instruktorius: Maksim Chaliapin (tel. +370 600 38551)
antradieniais, ketvirtadieniais 19.00 val.–21.00 val.

Vilniaus Saulėtekio vidurinės mokyklos sporto aikštelėje (Kaminkelio g. 10)

Instruktorius: Jevgenijus Piulskis (tel.: +370 611 16413)
Instruktorius: Alvydas Makselis (tel. +370 610 23006)
šeštadieniais, sekmadieniais 9.00 val.–11.00 val.

Smulkesnė informacija:

Vilniaus sveiko miesto biuras
Vytenio g. 13
Vilnius
Tel. 2487417, 2487427
www.vsmb.lt
vsmb@vilnius.lt
Atsakyti
Sveiki, dar yra likę VIENKARTINIŲ ABONEMENTŲ SU NUOLAIDA IMPULS sporto klubuose Vilniuje.
Susidomėję/jusios, maloniai prašau rašyti man asmeniškai.
Atsakyti
Man pats geriausias sporto klubas EGO Forte smile.gif sportuoju jau puse metu ten ir esu patenkinta
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2011 06 23, 08:58)
Man pats geriausias sporto klubas EGO Forte smile.gif sportuoju jau puse metu ten ir esu patenkinta

o man ten laaaabai nepatiko. nusipirkau abonementa, 3 kartus nuejau ir meciau.
1. kardio treniruokliai atskyrai nuo treniruokliu sales
2. treniruokliu sale mazyte, prasilenkiant vos nesilieti su kitu zmogumi (nors nuotraukose atrodo erdvu)
3. ne itin auksto intelekto vyrai - uzsipuole del to, kad as per ilgai atlikinejau pratimus su 3kg svareliais, mat jam su jais irgi reikejo "pasiboksuoti"
4. prastoka rubine, i sale reikia eiti bendrais koridoriais ir laiptais
5. jakuzzi neimanoma pabuti ramiai, nes kabinejasi vyrai (ir ne paciu maloniausiu budu,vel gi, nepasizymi intelektu)
6. alkoholiniai gerimai ir vartojami tiesiai baiseine ar jakuzzi (ar joje)
7. administratorius gerokai ikales (2 kartus is triju tikraibuvo su konkreciu kvapeliu)

nuosirdziai NEREKOMENDUOJU
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 06 23, 18:54)
2. treniruokliu sale mazyte, prasilenkiant vos nesilieti su kitu zmogumi (nors nuotraukose atrodo erdvu)
3. ne itin auksto intelekto vyrai - uzsipuole del to, kad as per ilgai atlikinejau pratimus su 3kg svareliais, mat jam su jais irgi reikejo "pasiboksuoti"
5. jakuzzi neimanoma pabuti ramiai, nes kabinejasi vyrai (ir ne paciu maloniausiu budu,vel gi, nepasizymi intelektu)
7. administratorius gerokai ikales (2 kartus is triju tikraibuvo su konkreciu kvapeliu)

nuosirdziai  NEREKOMENDUOJU

Nu nieko sau, net sunku patiketi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 06 23, 17:54)

nuosirdziai  NEREKOMENDUOJU

O as nuosirdziai rekomenduoju 4u.gif man labai patinka, kad kardio atskiroj salej, zymiai patogiau. Treniruokliu sale pakankamai didele, dabar jau nauja pastatyta wink.gif o aerobika superine,niekur daugiau nera tae bo, treneris nerealus, man tai labai patinka, vien per sias treniruotes pamilau sporta,kurio nekenciau smile.gif renkas paprasti zmones,o ne fyfos,kaip impulse, su makiazais ir t.t.kad net nesmagiai jauties. O ten visi draugai, visi sveikinas, administratores malonios.
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2011 06 27, 13:44)
o aerobika superine,niekur daugiau nera tae bo, treneris nerealus,

Prieš taip rašant, gal reiktų pasidomėti kokios treniruotės vyksta ir kituose klubuose. lotuliukas.gif Mano žiniomis, TaeBo treniruotės vyksta Savickio Sporto klube, BodyGym-e, BodyLounge. Na dar gali būti klubų, kurių aš nežinau biggrin.gif
Atsakyti