Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

sveikutes 4u.gif gal zinot koki sporto kluba isskyrus impulsa asanaviciutes g. kur galima butu lankyt aerobika ir kuris butu arti pilaites rajono..? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 04 15, 18:32)
sveikutes 4u.gif  gal zinot koki sporto kluba isskyrus impulsa asanaviciutes g. kur galima butu lankyt aerobika ir kuris butu arti pilaites rajono..? 4u.gif

Sveika, as pradejau lankyt savickio sporto kluba smile.gif man visai patiko ir vaziuot is pilaites 7 min. gali uz ta pacia kaina lankyt ir treniruoklius ir aerobika neribotai ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 04 06, 22:27)
Gal lankėtės Fit Curves Šeškinėje? Man jo vieta tobula, bet tos 30 min. treniruotės įtartinai skamba g.gif

mane šis klausimas taip pat labai domina... Nieko internetiniam puslapy nėra paskelbta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(laurytea @ 2011 03 08, 22:45)
sveikos, merginos mirksiukas.gif  atleiskit, jei kartosiuos, bet gal zinot vilniuj (senamiesty gerai butu arba centre) koki sporto kluba su baseinu? impuls'e uz 15 apsilankymu 113 litu sumokeciau, pigiau kazi ar berasciau g.gif tik, kad labai jau nepatogioj vietoj jis  verysad.gif verysad.gif labai noriu baseino, bet kai kainos tokios pat tik uz ji, kai cia ir treniruoklai kartu tai gaila pinigeliu doh.gif na ir gal koki nebrangu (t.y. maziau nei 100 lt menesiui) baseina vilniuje zinot?

Labas,
Nežinau, ar vis dar aktualu, bet pabandykite moksleivių rūmus. Nebrangu ir baseinas yra. Aišku, treniruokliai praėjusio amžiaus, bet jei domina kiti užsiėmimai, tai trenerės tikrai neblogos.
Tik nežinau, ar išsiversite su mažiau nei 100lt/mėn.
Atsakyti
Merginos, prisiplepejau doh.gif

Siandien atvykus i RA sporto kluba net negavom rakteliu - teko laukt kol moterys baigs aerobikos uzsiemima (t.y. laukti kol jis baigsis ir dar kol moteriskes issimaudys apsirengs ir t.t.)

Kazkaip keistai, maniau kad pagerejus orams kaip tik zmoniu apmazes, o cia pasirodo atvirksciai g.gif

Nezinau, jei cia taip ir kasdiena bus tai teks keisti sporto kluba, nes nepanasu kad administraija nors kiek atsizvelgtu i tai, kad klubas yra labai mazas ir nauju zmoniu nebeuzrasinetu, arba bent ispetu kad vietos bus mazai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 04 06, 21:27)
Gal lankėtės Fit Curves Šeškinėje? Man jo vieta tobula, bet tos 30 min. treniruotės įtartinai skamba g.gif

Siandien kaip tik isbandziau nemokama treniruote, patiko, tai isigijau beta.lt kupona i si kluba smile.gif

http://beta.lt/vilni...curves-vilniuje
Atsakyti
QUOTE(Soda @ 2011 04 14, 23:26)
..... Tik tada patariu ateiti taikant i ta laika tarp treniruociu, nes jei pataikysit kada moteriskaites ruoasiasi i/po aerobikos, tai galit ir negaut kur nosies ikisti. Rubine visgi labai maza, zmoniu daug, o dar visos pagavusios ten mada savo tases ant sedyniu susideti, kartais ir tenka persirengineti kaip kvaisai straksint ant vienos kojos tongue.gif

Lankau rytais, bet pastaruoju metu ir rytais panaši situacija... Vis stengiuosi kuo anksčiau atbėgti, kad aerobikoje netektų pasirėmus į sieną sportuoti smile.gif

Labai daug jie per betas ir dylus abonementų pardavė.

Kai pradėjau ten sportuoti, tai mane labiausiai sužavėjo toks mini klubelis be didelės masės žmonių smile.gif Bet... smile.gif
Atsakyti
Na, jooo, cia dar vienas vienos dienos pasiulymas Supergym :

http://supergeras.lt...l?category_id=1

Atsakyti
aš tai galvoju, gal bandyti imti special pasiūlymą Sky Gym'e g.gif tik kad toli man jis baisingai doh.gif gal pastaruoju metu ten kuri lankėtės/lankotės? Kaip situacija su sportuojančių skaičiumi? biggrin.gif
Atsakyti
sveiki

ar yra tokiu bureliu, VšĮ rengiamu užsiemimu ar pan drasiniam ir fiziniam tobulejimui? turiu omeny meditacijas, tai ci, joga ir panasaus pobudzio uzsiemimus

is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 05 03, 22:27)
sveiki

ar yra tokiu bureliu, VšĮ rengiamu užsiemimu ar pan drasiniam ir fiziniam tobulejimui? turiu omeny meditacijas, tai ci, joga ir panasaus pobudzio uzsiemimus

is anksto dekoju

Jau prasidėjo Vilniaus sveiko miesto biuro organizuojamos sveikatingumo mankštos - http://www.vsmb.lt/v...&...0&link=link
Gedimino 9 vyko nemokama joga - pasižiūrėk jų tinklalapyje - gal dar vyksta. Dar - Ozo prekybos centre - joga (pasitikslink -gaila laiko googlinti smile.gif )
Atsakyti
Oze, III aukšte:

Kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį nuo 18 val., nemokamos Jogos treniruotės.
Darbo laikas: II, IV, nuo 18 val.

Reikia turėti kilimėlį.

Rengianti organizacija- „Gyvenimo menas".
Atsakyti