Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 03 14, 10:55)
Gal yra lankiusių aerobikos studiją Gražios linijos? Norėčiau atsiliepimų 4u.gif

as lankiau. nebrangu, saunios treneres tik nera dusu tad ziemos sezonu pristabdziau toki sporta kai atguliau dvi savaites i ligos patala nors ir su masina esu...
tik nera didele studija jei daug paneliu bus, teks pasitrinti siknom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 19 kovo 2011 - 12:28
QUOTE(Blond Power @ 2011 03 09, 16:57)
Aš lankau www.raclub.lt

Patinka ir aerobika ir treniruoklai smile.gif

o pas juos kokia nors pirtele yra? cia kaip tik dienos pasiulymas pasitaike uz 61 Lt, tai galvoju gal susigundyt g.gif visgi pavasaris
Atsakyti
QUOTE(scared @ 2011 03 22, 10:07)
o pas juos kokia nors pirtele yra? cia kaip tik dienos pasiulymas pasitaike uz 61 Lt, tai galvoju gal susigundyt  g.gif visgi pavasaris

vat aš irgi susidomėjau šiuo pasiūlymu, tik įdomu, o ten sudaro programą ar tiesiog eini ir renkiesi treniruoklius kokių nori g.gif
Atsakyti
QUOTE(scared @ 2011 03 22, 10:07)
o pas juos kokia nors pirtele yra? cia kaip tik dienos pasiulymas pasitaike uz 61 Lt, tai galvoju gal susigundyt  g.gif visgi pavasaris

Yra sauna ir garinė pirtis

http://www.raclub.lt...nav1=text4&id=1
http://www.raclub.lt...nav1=text4&id=2
Papildyta:
QUOTE(ziedadulke @ 2011 03 22, 12:39)
vat aš irgi susidomėjau šiuo pasiūlymu, tik įdomu, o ten sudaro programą ar tiesiog eini ir renkiesi treniruoklius kokių nori  g.gif

Sudaro programas, kiek pamenu 1 arba 2 dienų. Yra ir asmeniniai treneriai.

http://www.raclub.lt...nav1=text6&id=1

Tik pastebėjau, kad jie dabar labai pavarė akcijų per beta.lt, dyl.lt, grupinis.lt ir su kiekviena diena žmonių daugėja ir daugėja.
Seniau būdavo ateini, sau ramiai persirengi, pasportuoji... O dabar jau persirengimo kambaryje tenka ir šiknom pasistumdyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blond Power: 22 kovo 2011 - 22:30
Sveiki,

Ieskojau info apie si kluba, bet nerandu atsiliepimu.. Gyvenu antakalny ir noreciau pagaliau prisiruost pasportuot smile.gif niekad nesportavus, tai nedrasu, but idomu suzinot ten lankanciu atsiliepimus apie trenerius, bendra atmosfera, aerobikos uzsiemimus?
Atsakyti
Labas,
gal kas turit kokiu atsiliepimu apie "Active Gym" sporto kluba,kaip ten treneriai, AEROBIKOS UZSIEMIMAI?man jis arciausiai namu butu..
Atsakyti
QUOTE(aktyvi @ 2011 03 23, 15:54)
Sveiki,

Ieskojau info apie si kluba, bet nerandu atsiliepimu.. Gyvenu antakalny ir noreciau pagaliau prisiruost pasportuot smile.gif niekad nesportavus, tai nedrasu, but idomu suzinot ten lankanciu atsiliepimus apie trenerius, bendra atmosfera, aerobikos uzsiemimus?

Labai jaukus sporto klubas, administratorės labai malonios ir draugiškos, na o treneriai patys geriausi. thumbup.gif
Atsakyti
Lankiau prieš kiek daugiau nei metus, labai patiko! thumbup.gif Tik kaip supratau, ten panašiu metu lyg keitėsi savininkai ar kažkas pan., tai truputį buvo tokio lyg nerimo kolektyve, treneriai lyg truputį įsitempę, jacuzzi neveikė...Daugiausiai lankiau treniruoklių salę arba pas trenerę Sigitą. Labai nuostabi trenerė - išmano savo darbą, visada pataria, pataiso, puikios nuotaikos ir energinga, na, žodžiu, pagarba!
Be to, labai mielas personalas - visada patars, pasisveikins, geros dienos palinkės. Kai po Active Gym perėjau į Body Gym taip ir nesugebėjau priprasti prie tų merginų, kur rakta pasiimti - nei labas, nei viso gero, nei nusišypsos, nieko, jautiesi - kad joms sutrukde unsure.gif i...Na, žodžiu, man Active Gym labai patiko, gaila dabar visai kitame miesto gale dirbu ir gyvenu:)
Atsakyti
Na va, as jau po RACLUB'o rytoj varau vel nuo pat 7 ryto thumbup.gif
Ispudis super, kol kas tik salej spejau pabuvoti - laukiu nesulaukiu grupiniu uzsiemimu, nespejau ir saunoj - jacuzzi pabuvot, gal rytoj po treniruotes. Jaukus nedidukas klubukas wub.gif

Blond Power, aha akciju per visus sonus isdalino doh.gif Bet as manau, kad cia ta menesi-na du pralaukti ir nubyres tie, kurie tik siaip eme ta abonomenta vien del akcijos ar smalsumo vedini ir vel stos viskas i savo vezes biggrin.gif Manykim... g.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2011 03 24, 17:26)
Na va, as jau po RACLUB'o rytoj varau vel nuo pat 7 ryto  thumbup.gif
Ispudis super, kol kas tik salej spejau pabuvoti - laukiu nesulaukiu grupiniu uzsiemimu, nespejau ir saunoj - jacuzzi pabuvot, gal rytoj po treniruotes. Jaukus nedidukas klubukas  wub.gif

Blond Power, aha akciju per visus sonus isdalino  doh.gif  Bet as manau, kad cia ta menesi-na du pralaukti ir nubyres tie, kurie tik siaip eme ta abonomenta vien del akcijos ar smalsumo vedini ir vel stos viskas i savo vezes  biggrin.gif  Manykim...  g.gif

Man tai ten super sportuoti smile.gif kartais ir aš atvarau nuo 7 pasportuot:)

O Jūs ėmėte asmeninį trenerį?
Matau ten nemažai moteriškių su jais sportuoja... Bet kai pagalvoju, kad už kartą 50 lt, 3 kartai į savaitę 150lt, mėnuo 600lt...
Na ir prabanga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond Power @ 2011 03 24, 23:55)
Man tai ten super sportuoti smile.gif kartais ir aš atvarau nuo 7 pasportuot:)

O Jūs ėmėte asmeninį trenerį?
Matau ten nemažai moteriškių su jais sportuoja... Bet kai pagalvoju, kad už kartą 50 lt, 3 kartai į savaitę 150lt, mėnuo 600lt...
Na ir prabanga smile.gif

Neemiau ir nezadu 4u.gif
Kol kas ant tu jegos treniruokliu nelipu. Ant takeliu, 'kopikliu' ir dviraciu yra kardio - nesunku ten nusistatyti ir protingai naudotis jais, tas pats su aerobikom. Tai va kol nelipu ant tu kitu 'aparatu' tai neimsiu tikrai renerio. Jie sugalvosiu - ko gero bent karteli reiketu, kad taisyklingai parodytu kaip naudotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2011 03 24, 23:58)
Neemiau ir nezadu  4u.gif
Kol kas ant tu jegos treniruokliu nelipu. Ant takeliu, 'kopikliu' ir dviraciu yra kardio - nesunku ten nusistatyti ir protingai naudotis jais, tas pats su aerobikom. Tai va kol nelipu ant tu kitu 'aparatu' tai neimsiu tikrai renerio. Jie sugalvosiu - ko gero bent karteli reiketu, kad taisyklingai parodytu kaip naudotis  4u.gif

Patarimas!!!

Kai sugalvosite išbandyti visus kitus treniruoklius, tiesiog pasakykite administratorei, kad norite jog jums aprodytų ir pamokytų, kaip jie veikia, kaip naudotis, nes nesate ant treniruoklių sportavusi. Tada nereikės mokėti.

Aš taip padariau. Viską parodė, pasakė kur gerai, kur negerai darau. O dabar viską darau pati smile.gif
Atsakyti