Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

Merginos patarkit, noriu pradet lankyt aerobika ar kazka panasaus, tik nezinau kuri kluba rinktis, nes anksciau eidavau tik ant treniruokliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrria @ 2011 03 06, 18:06)
Merginos patarkit, noriu pradet lankyt aerobika ar kazka panasaus, tik nezinau kuri kluba rinktis, nes anksciau eidavau tik ant treniruokliu  schmoll.gif

O kokiame rajone?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blond Power: 06 kovo 2011 - 22:28
QUOTE(Blond Power @ 2011 03 06, 22:27)
O kokiame rajone?

Siaip nėra skirtumo rajonas, gyvenu centre.
Atsakyti
sveikos, merginos mirksiukas.gif atleiskit, jei kartosiuos, bet gal zinot vilniuj (senamiesty gerai butu arba centre) koki sporto kluba su baseinu? impuls'e uz 15 apsilankymu 113 litu sumokeciau, pigiau kazi ar berasciau g.gif tik, kad labai jau nepatogioj vietoj jis verysad.gif verysad.gif labai noriu baseino, bet kai kainos tokios pat tik uz ji, kai cia ir treniruoklai kartu tai gaila pinigeliu doh.gif na ir gal koki nebrangu (t.y. maziau nei 100 lt menesiui) baseina vilniuje zinot?
Atsakyti
QUOTE(Adrria @ 2011 03 08, 22:26)
Siaip nėra skirtumo rajonas, gyvenu centre.

Aš lankau www.raclub.lt

Patinka ir aerobika ir treniruoklai smile.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos gal atsiras žinovių kokį krūvi reikia pasirinkti ant bėgimo takelio t.y kokį greitį, kiek laiko, kokį atstumą, kad kristų svoris???

Jeigu galima į AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEIGĖ: 10 kovo 2011 - 09:01
Yra naujas sporto klubas Šeškinėje, netoli poliklinikos, gal kam būtų aktualu.
Klubas skirtas tik moterims, treniruotė trunka tik 30 min. su trenere. Ir jis toks mišrus: kaitaliojant pratimus tiek ant treniruoklių, tiek aerobika thumbup.gif

Turiu kvietimų savaitei nemokamai.
Jei kas norėtų, rašykit až
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrine @ 2011 02 21, 19:18)
Sveikos  4u.gif
Atleiskit, jei pasikartosiu, bet ar yra tu, kurios sportavo/sportuojat Body Gym? Kaip jums treneriai, aplinka?

As seniau lankiau, dabar noriu keisti. Toks "bardakas" man ten pasirode... Aerobika amzinai perpildyta, jei keiciasi sales, pats ieskokis, nieks nieko neperspeja. Zodziu man nepatiko irnesakyk.gif

Planuoju pradeti lankyti www.raclub.lt aerobika (treniruokliu kazko nemegeja...nors dvirkes nebandziau, gal pabandyciau bigsmile.gif ) gal atsiras norinciu kartu pradeti? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MoulinRouge: 13 kovo 2011 - 16:45
QUOTE(MoulinRouge @ 2011 03 13, 17:44)
As seniau lankiau, dabar noriu keisti. Toks "bardakas" man ten pasirode... Aerobika amzinai perpildyta, jei keiciasi sales, pats ieskokis, nieks nieko neperspeja. Zodziu man nepatiko  irnesakyk.gif
Planuoju pradeti lankyti www.raclub.lt aerobika (treniruokliu kazko nemegeja...nors dvirkes nebandziau, gal pabandyciau  bigsmile.gif ) gal atsiras norinciu kartu pradeti?  biggrin.gif  4u.gif

Aš raclube sportuoju beveik mėnesį. Lankau dažniausiai rytais smile.gif kokiu laiku jųs planuojate sportuot?
Atsakyti
QUOTE(Blond Power @ 2011 03 13, 18:51)
Aš raclube sportuoju beveik mėnesį. Lankau dažniausiai rytais smile.gif kokiu laiku jųs planuojate sportuot?

As kol kas irgi galvoju, kad geriau kai zmoniu maziau, man nesvarbu kuriuo laiku - is darbo bet kada pabegciau treniruotei 4u.gif O i kokias aerobikos treniruotes rekomenduotumet? Galvoju apie joga, step'us ir kuno dizaina g.gif
Atsakyti
Gal yra lankiusių aerobikos studiją Gražios linijos? Norėčiau atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2011 03 13, 20:22)
As kol kas irgi galvoju, kad geriau kai zmoniu maziau, man nesvarbu kuriuo laiku - is darbo bet kada pabegciau treniruotei  4u.gif  O i kokias aerobikos treniruotes rekomenduotumet? Galvoju apie joga, step'us ir kuno dizaina  g.gif

Nelabai galiu Jums patarti, nes pati vaikštau tik rytais į Interval ir Pump tereniruotes g.gif
Atsakyti