Merginos patarkit, noriu pradet lankyt aerobika ar kazka panasaus, tik nezinau kuri kluba rinktis, nes anksciau eidavau tik ant treniruokliu
QUOTE(Adrria @ 2011 03 06, 18:06)
Merginos patarkit, noriu pradet lankyt aerobika ar kazka panasaus, tik nezinau kuri kluba rinktis, nes anksciau eidavau tik ant treniruokliu
O kokiame rajone?
QUOTE(Blond Power @ 2011 03 06, 22:27)
O kokiame rajone?
Siaip nėra skirtumo rajonas, gyvenu centre.
sveikos, merginos atleiskit, jei kartosiuos, bet gal zinot vilniuj (senamiesty gerai butu arba centre) koki sporto kluba su baseinu? impuls'e uz 15 apsilankymu 113 litu sumokeciau, pigiau kazi ar berasciau tik, kad labai jau nepatogioj vietoj jis labai noriu baseino, bet kai kainos tokios pat tik uz ji, kai cia ir treniruoklai kartu tai gaila pinigeliu na ir gal koki nebrangu (t.y. maziau nei 100 lt menesiui) baseina vilniuje zinot?
QUOTE(Adrria @ 2011 03 08, 22:26)
Siaip nėra skirtumo rajonas, gyvenu centre.
Aš lankau www.raclub.lt
Patinka ir aerobika ir treniruoklai
Reikia pagalbos gal atsiras žinovių kokį krūvi reikia pasirinkti ant bėgimo takelio t.y kokį greitį, kiek laiko, kokį atstumą, kad kristų svoris???
Jeigu galima į AŽ
Jeigu galima į AŽ
Yra naujas sporto klubas Šeškinėje, netoli poliklinikos, gal kam būtų aktualu.
Klubas skirtas tik moterims, treniruotė trunka tik 30 min. su trenere. Ir jis toks mišrus: kaitaliojant pratimus tiek ant treniruoklių, tiek aerobika
Turiu kvietimų savaitei nemokamai.
Jei kas norėtų, rašykit až
Klubas skirtas tik moterims, treniruotė trunka tik 30 min. su trenere. Ir jis toks mišrus: kaitaliojant pratimus tiek ant treniruoklių, tiek aerobika
Turiu kvietimų savaitei nemokamai.
Jei kas norėtų, rašykit až
QUOTE(Cukrine @ 2011 02 21, 19:18)
Sveikos
Atleiskit, jei pasikartosiu, bet ar yra tu, kurios sportavo/sportuojat Body Gym? Kaip jums treneriai, aplinka?
Atleiskit, jei pasikartosiu, bet ar yra tu, kurios sportavo/sportuojat Body Gym? Kaip jums treneriai, aplinka?
As seniau lankiau, dabar noriu keisti. Toks "bardakas" man ten pasirode... Aerobika amzinai perpildyta, jei keiciasi sales, pats ieskokis, nieks nieko neperspeja. Zodziu man nepatiko
Planuoju pradeti lankyti www.raclub.lt aerobika (treniruokliu kazko nemegeja...nors dvirkes nebandziau, gal pabandyciau ) gal atsiras norinciu kartu pradeti?
QUOTE(MoulinRouge @ 2011 03 13, 17:44)
As seniau lankiau, dabar noriu keisti. Toks "bardakas" man ten pasirode... Aerobika amzinai perpildyta, jei keiciasi sales, pats ieskokis, nieks nieko neperspeja. Zodziu man nepatiko
Planuoju pradeti lankyti www.raclub.lt aerobika (treniruokliu kazko nemegeja...nors dvirkes nebandziau, gal pabandyciau ) gal atsiras norinciu kartu pradeti?
Aš raclube sportuoju beveik mėnesį. Lankau dažniausiai rytais kokiu laiku jųs planuojate sportuot?
QUOTE(Blond Power @ 2011 03 13, 18:51)
Aš raclube sportuoju beveik mėnesį. Lankau dažniausiai rytais kokiu laiku jųs planuojate sportuot?
As kol kas irgi galvoju, kad geriau kai zmoniu maziau, man nesvarbu kuriuo laiku - is darbo bet kada pabegciau treniruotei O i kokias aerobikos treniruotes rekomenduotumet? Galvoju apie joga, step'us ir kuno dizaina
QUOTE(MoulinRouge @ 2011 03 13, 20:22)
As kol kas irgi galvoju, kad geriau kai zmoniu maziau, man nesvarbu kuriuo laiku - is darbo bet kada pabegciau treniruotei O i kokias aerobikos treniruotes rekomenduotumet? Galvoju apie joga, step'us ir kuno dizaina
Nelabai galiu Jums patarti, nes pati vaikštau tik rytais į Interval ir Pump tereniruotes