Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

QUOTE(zylute7 @ 2010 06 27, 16:08)
Merginos, gal galit rekomenduoti pigias ir geras aerobikos, pilates ar pan treniruotes Naujamiestyje. Aciu  4u.gif

as cia turbut smarkiai per velai, bet zinau, kad pilates studija kraziu g. pries pora menesiu atsidare
Atsakyti
QUOTE(Dodoviledo @ 2011 02 22, 22:49)
as cia turbut smarkiai per velai, bet zinau, kad pilates studija kraziu g. pries pora menesiu atsidare

Centras ne Naujamiestis, o centre pilates pilna - Jakšto g. Souloj, Sporto g., Klaipėdos - telieka išsirinkti laiką, kainą, patogesnę vietą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 23 vasario 2011 - 08:15
QUOTE(Dodoviledo @ 2011 02 22, 21:49)

Telefono/adreso/tinklalapio nežinote? smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Gal patartumet kur Kalanetikos užsiemimai Naujamiestyje vyksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svetlana192 @ 2011 02 23, 11:52)
Sveikos.
Gal patartumet kur Kalanetikos užsiemimai Naujamiestyje vyksta ax.gif

Fitlife
Atsakyti
Tą tai ir žinau smile.gif o daugiau?
Atsakyti
QUOTE(svetlana192 @ 2011 02 23, 12:24)
Tą tai ir žinau  smile.gif  o daugiau?

Power gym, bet čia jau nelabai Naujamiestis ax.gif
Atsakyti
O ar lankosi kas kalanetikoi Power Gym? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(svetlana192 @ 2011 02 23, 14:38)
O ar lankosi kas kalanetikoi Power Gym? Kokie atsiliepimai?

visai nieko, lankiau, tai man patiko. trenerė Aušra būdavo, bet kiek supratau, ji ne tokią "maišytą" kalanetiką darydavo su pilates, jogos pratimais - kaip merginos paprašydavo pagal kokią probleminę zoną. bet gal čia vasarą toks laisvesnis grafikas biggrin.gif
Atsakyti
Aš visai neseniai lankyti pradėjau FitCurves. Nedidukas, bet labai jau įdomiai tos treniruotės vyksta. Iš esmės, po 30 min. treniruotės, bent jau man, nuovargis tokio pat lygio, kaip vidutinio tempo aerobikos treniruotė, trunkanti valandą. Kol kas esu labai patenkinta smile.gif Tikiuosi ir toliau taip bus smile.gif
Labai didelių patogumų ten nėra, bet aš esu patenkinta smile.gif O ir trenerės labai smagios... Žodžiu, mergaitiška atmosfera...
Atsakyti
gal kas ateities gatveje lankote skygym? girdejau kaino priimtinos tik idomu kaip tie treniruokliai kaip higiena ir apskritai aplinka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ar yra Senamiesty kokių alternatyvų BodyGymui?
Prie Mindaugo Maximos man per pavojinga - vaikštau peščiom. Skaičiau, Vokiečių g. yra kažkoks klubas. Gal kam teko lankytis?
Atsakyti