Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

turiu abonementa Stimulus klube, bet negaliu lankyti del problemu seimoje.. viso abonemento nespesiu isnaudoti

perleisciau kelis uzsiemimus (vienas uzsiemimas - 12lt)
uzsiemima galite issirinkti bet kuri ir bet kada dar si menesi. prasau i AZ
Atsakyti
Mergaitės, gal galit patart, kur geriausia lankyti Pilates Vilniuje? reikia man dėl sveikatos nuo jo pradėt unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2011 02 18, 19:57)
Mergaitės, gal galit patart, kur geriausia lankyti Pilates Vilniuje? reikia man dėl sveikatos nuo jo pradėt  unsure.gif  4u.gif

Man patinka Jakšto g. šokių studijoje Soula, prieš tai lankiau pas tą pačią trenerę Vytenio g (Šokių studijoje Double latino). Nežinau, ar tai geriausia, bet man patinka. Nors pabandžiau keliuose klubuose, kol susiradau, kas patinka
Atsakyti
Aš irgi noriu raclub'e sportuoti, bet dieną, įdomu ar daug žmonių būna? Nes jie labai reklamuotis pradėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunaite: 19 vasario 2011 - 18:02
QUOTE(Ramunaite @ 2011 02 19, 19:01)
Aš irgi noriu raclub'e sportuoti, bet dieną, įdomu ar daug žmonių būna? Nes jie labai reklamuotis pradėjo.

Aš buvau ryte nuo 9 val., tai labai normaliai žmonių buvo. Prie kardio laukti nereikėjo, o aerobikoje tai dar kokios 4-5 sportininkes butu tilpusios smile.gif
Papildyta:
QUOTE(miyako @ 2011 02 18, 17:21)
siaip gal visai ir jega kardio su ekranais. bet kita vertus - jie butu VISADA uzimti tada... sedetu zmones, mintu dvirati ir telika ziuretu..ot!  unsure.gif
turbut ir pati taip pat daryciau  lotuliukas.gif

Na jei teliko namie neturit lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Juokauju lotuliukas.gif

Bet šiaip tai nepastebėjau, kad kas dėl tv užsilaikytųsmile.gif tiesiog nereikia 20 ar 30 minučių į sieną spoksot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blond Power: 19 vasario 2011 - 19:09
Sveikos, matau , jog lankotes raclub, noreciau ir as pradeti, tik kad nesupratau iki galo abonementu sistemos blush2.gif Administratore kazka bande aiskinti telefonu, bet manau .pati nelabai suprato klausimo,o kadangi jus pacios lankote gal galesit man padeti. Noreciau lankyti savaitgaliais is pradziu 1men, klausimas kokios normas, nes paprastai kiek eidavau eini i kluba viena karta i savaite ir isbuni 2h, o cia gal kazkas kitaip?nes sake gali eit visa savaitgali kiek nori blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystal_may @ 2011 02 20, 16:46)
Sveikos, matau , jog lankotes raclub, noreciau ir as pradeti, tik kad nesupratau iki galo abonementu sistemos blush2.gif  Administratore kazka bande aiskinti telefonu, bet manau .pati nelabai suprato klausimo,o kadangi jus pacios lankote gal galesit man padeti. Noreciau lankyti savaitgaliais is pradziu 1men, klausimas kokios normas, nes paprastai kiek eidavau eini i kluba viena karta i savaite ir isbuni 2h, o cia gal kazkas kitaip?nes sake gali eit visa savaitgali kiek nori blink.gif

Na kiek suprantu, tai penktadienį ir savaitgalį būnate kiek norite. Niekas ten neriboja kiek kartų ar kiek valandų išbūti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blond Power: 20 vasario 2011 - 22:49
4u.gif labai aciu uz atsakyma. Tiesa, maciau ten yra aerobikos ivairios rusys,bet man reiketu pilates arba kalanetikos , kazkaip maciau ten tik vyram yra pilates verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Atleiskit, jei pasikartosiu, bet ar yra tu, kurios sportavo/sportuojat Body Gym? Kaip jums treneriai, aplinka?
Atsakyti
QUOTE(Cukrine @ 2011 02 21, 18:18)
Sveikos  4u.gif
Atleiskit, jei pasikartosiu, bet ar yra tu, kurios sportavo/sportuojat Body Gym? Kaip jums treneriai, aplinka?

Body gym'e lankaus dar tik 2 savaites, bet man patinka. Einu į treniruoklių salę, ten treneriai jei kas neišeina iš karto pataiso, padeda, pirmą treniruotę bėgiojo iš paskos ir rodė kaip ir kiek daryt smile.gif
Ir man patinka, kad ten kiek buvau, tai nebuvo labai daug žmonių, yra vietos prie treniruokliųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2011 02 19, 09:15)
Man patinka Jakšto g. šokių studijoje Soula, prieš tai lankiau pas tą pačią trenerę Vytenio g (Šokių studijoje Double latino). Nežinau, ar tai geriausia, bet man patinka. Nors pabandžiau keliuose klubuose, kol susiradau, kas patinka

o kur Vytenio g. vykta pilatesas? gal kitokių užsiėmimų dar būna, pavyzdžiui, kalanetikos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MisKaprizas @ 2011 02 22, 11:28)
o kur Vytenio g. vykta pilatesas? gal kitokių užsiėmimų dar būna, pavyzdžiui, kalanetikos?  4u.gif

http://www.dlatino.lt/pit/lt/index.php
Šokiai (linijiniai ir poromis), baletas vaikams g.gif - aš net nežinau, kas dar vyksta - paklausk jų pačių mirksiukas.gif
Kontaktai ir registracija nurodyti tinklalapyje, tvarkaraščio neskelbia, vis tiek reikia klube tikslintis ax.gif
Atsakyti