Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(jovituxss @ 2010 05 22, 00:01)
jau ir vėl nauja temelė,vos spėju skaityt,atšilo oras lauke darbai prasidėjo nebėra kada prisėst,bet vis stengiuos neatsilikt nuo jūsų. Turiu klausimėli praeitoj ar užpraeitoj temoj skaičiau apie degančią širdį 24 val,pamenu kad ji daryta iš vielos bet va niekaip neatgaminu kuom ją ten apvyniavo kad degtų  g.gif .gal kuri pamenat?

ji padaryta is metalines vielos karkasas, o poto apvyniota vata ir bintu ir apipilta degiu skysčiu.
Atsakyti
Dėl Butlio piršlio kraujui, tai mums labai pasisekė, nes dar datos mes nežinojome, o jau kaip pišliai (nors ir tai tada buvo tik spelionės) gavome labai gražu butelį medinį su vetuviniais žiedais ir jaunųjų vardais, Tai sakiau į jį įpilsiu piršlio kraujo o paskui paovanosime jauniesiems.
Arba man dar patiko įdėja su lašelinėmis, ten supilti piršlio kraują ir orginaliai atrodys smile.gif
Šiandiena pas mus kieme vestuvės, bet kaip tyčia nemačiau nei nuotakos, nei pulko, būtinai turėjo dukrą užsigaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 05 20, 23:51)
o ar zinot toki zaidyma kaip jaunikis augo?cia antrai dienai toks pasijuokt,jaunikis tipo kudikis

Esu maciusi klipa, nu zinokit super vaizdelis, ziurejau kelis kartus, darysiu svogeriui per jubilieju
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 05 22, 14:19)
Esu maciusi klipa, nu zinokit super vaizdelis, ziurejau kelis kartus, darysiu svogeriui per jubilieju

jo ziurint prisizvengt galima,jei nepatingesiu kokia diena imesiu musu si vaizdeli smile.gif
Atsakyti
Tai kad tas rūtų vainikėlis jau atgyvenęs dalykas ax.gif Man išvis juokinga, kai nuotaka su rūtom, o pilvas pūpso... doh.gif
Kiek buvau vestuvių nebuvo nuotakų su rūtom. Tai persekdavo tik jaunajam gėlytę kiton pusėn, bet šiaip jau pas mus paklausia - ar persegsit ką nors. Ir jei taip, tada pasako kada segt. O jei sakot nesegsim - pvz namie jau kitoj pusėj gėles prisegat, tai ir neliepia niekas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 05 22, 16:37)
jo ziurint prisizvengt galima,jei nepatingesiu kokia diena imesiu musu si vaizdeli smile.gif

BUTU SMAGU PAMATYTI 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=Skinte,2010 05 22, 17:04]
Tai kad tas rūtų vainikėlis jau atgyvenęs dalykas ax.gif Man išvis juokinga, kai nuotaka su rūtom, o pilvas pūpso... doh.gif

Siaip cia kiekvienos asmeninis reikalas, bet pritariu vienai is cia pasisakiusiu (nepykit nepamenu niko blush2.gif ) kad rutu vainikelis ne skaistybes simbolis...
Atsakyti
[quote=saulyte1986,2010 05 22, 16:33]
BUTU SMAGU PAMATYTI 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=Skinte,2010 05 22, 17:04]

Siaip cia kiekvienos asmeninis reikalas, bet pritariu vienai is cia pasisakiusiu (nepykit nepamenu niko blush2.gif ) kad rutu vainikelis ne skaistybes simbolis...
[/quote]
o tai ko simbolis?nu proseneliu laiku buvo skaistybes simbolis,kitu nezinau,ir negirdejus g.gif
joo.. o kur su pilvu ir vainikeliu,tai man schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zwezda0702: 22 gegužės 2010 - 16:08
Man rūtų vainikėlis ir su nekaltybe asocijuojasi smile.gif bet sakiau įdomumo dėlei pasiknisiu ir paieškosiu kokios info ar kartais ne su pagonybe jos susijusios g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 22, 15:33)

Tai tikrai asmeninis reikalas, dėl to su jumis sutinku drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
O šiaip rūtų vainikėlis Lietuvoj nuo seno simbolizuoja nekaltybę. Ir jis nusegamas antrą dieną, po pirmos nakties ir perduodamas pirmai pamergei, kuri paprastai būdavo jaunosios sesuo. Na čia senovėj taip būdavo. Nu bet ne apie tai čia wink.gif atsiprašau už pokalbius ne į temą ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2010 05 23, 01:46)
Tai tikrai asmeninis reikalas, dėl to su jumis sutinku  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif
O šiaip rūtų vainikėlis Lietuvoj nuo seno simbolizuoja nekaltybę. Ir jis nusegamas antrą dieną, po pirmos nakties ir perduodamas pirmai pamergei, kuri paprastai būdavo jaunosios sesuo. Na čia senovėj taip būdavo. Nu bet ne apie tai čia wink.gif atsiprašau už pokalbius ne į temą  ax.gif  4u.gif

apie rutu vainikeli yra visa tema mirksiukas.gif
http://www.supermama...?showtopic=1123
ka domina gali pasiskaityt mirksiukas.gif
Papildyta:
kazin kaip sekasi musu svociutem startavusioms si savaitgali ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte1986: 23 gegužės 2010 - 10:37
Sveikos gathering.gif jungiuosi plepalams ir as prie jusu, turiu dar laiko iki liepos 31 d., o ir neaiskumu sociai smile.gif Daug info radau senesnese temose, aisku visu neperskaiciau, tai ir nzn ar buvo kur atsakymas i mano klausima: Kur merginos isigyti gausybes raga???? Labai noreciau padovanoti jauniesiems ir isgraviruoti koki palinkejima ir data, bet kiek Kaune maliausi po pardes nieko panasaus neradau doh.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust, ar nebandėt graviruoti akmenuku? Tų kur atsirinkinėja: laimė, meilė ir tt..., pagalvojau, jei jau jie liks atminimui tai, gal visai gražu būt jei jie būtų išgraviruoti (ieškojau riešutų graikinių kur graviruoja, rašo, kad ir akmenini paviršių graviruoja). Tik kaži kiek tai kainuotų ir ar matysis gerai...
Atsakyti