Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 05 19, 21:26)
na čia nieko sudėtinga ir ganetinai primityvu, kai kurios nukopijuotos idejos blush2.gif kad ir kraiteliui, kelnytes ir suknytę mačiau pirkt, bet 1 vienetas kainavo žymiai brangiau, nei aš nunėriau abu mirksiukas.gif

o ta dezute darei ar pirkot? 4u.gif labai grazi 4u.gif ir labai fainai papuostas kambarys 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
ir labai dziaugiuosi, kad jums taip viskas puikiai pavyko 4u.gif 4u.gif thumbup.gif kad mums taip pasisektu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
O kaip sakote ,jei svocios sukneles spalva skirsis nuo pamergiu tik ,ir modeliuku . spalvos tamsumu ?Bet principe panasios .
Atsakyti
Laba vakarėlį,
bevargstant su scenarijum dar man toks klausimėlis kilo:
Ką daryti su "karti, karti", jei puls muzikantai vesti ir lieps pabroliam/pamergėm mokyti. Kaip turėtų bučiuotis mergina, einanti į poras su pusbroliu doh.gif g.gif
Ar pakštelt į žandą? Ar perspėt muzikantus? Ar kaip čia gražiai išsukt?
Apsikabinti simboliškai?
Jau nebežinau...
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 05 19, 22:59)
Laba vakarėlį,
Ką daryti su "karti, karti", jei puls muzikantai vesti ir lieps pabroliam/pamergėm mokyti. Kaip turėtų bučiuotis mergina, einanti į poras su pusbroliu  doh.gif  g.gif
Apsikabinti simboliškai?
Jau nebežinau...

pas mano giminaicius taip buvo, kad is visu poru tik viena tegalejo buciuotis, tai isanksto buvo ispeti muzikantai, tai is kitu ir nereikalavo, tik is tos vienos poros rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2010 05 19, 07:50)
Merginos jūs prieš kiek laiko nuomojatės sukneles, ir ar derinate prie pamergių  blush2.gif
Nes aš jau kaip ir norėčiau išsirinkti kažką, bet dar nežinau kaip pamergės atrodys ax.gif

aš jau išsinuomavau.Pradžioje vienokią buvau nusižiūrėjusi bet dabar išsirinkau kitą.Tai esu lb patenkinta biggrin.gif Beje nuomos kainos nėra jau tokios didelės, aišku ir nuo salono priklauso.

QUOTE(JasVita @ 2010 05 19, 12:19)
Aš dabar kaip kokia siurbėlė... tik kopinu viską... nžn kada prisėsiu viską susisistemint  lotuliukas.gif  įtariu iš tiek medžiagos kiek jau prisirinkau galėčiau bent dvejose vestuvėse papiršliaut  lotuliukas.gif

tai aš ir viską pradžioj copy copy lotuliukas.gif
Man sunkiausia kolkas susidėlioti visą eigą ir ką kur sakyti. MB tai visai nesikiša daryk ką nori, paskaitys scenarijų prieš vestuves turbūt ir eis lotuliukas.gif ir liuks gausis, jam visada taip sekasi biggrin.gif
Merginos, aš galvoju stalo išpirkimui dovanoti "stalo užsėdėjams" tortą su bajeriu g.gif ar čia ne į temą? g.gif ir dar klausimukas: kas nors skaitėt ten tą visą litaniją kontraktą stalo išpirkimui?nes man ten tokia nesąmonė,kad manau niekam ten nebus įdomu ...... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 19 gegužės 2010 - 21:46
QUOTE(Dolilia @ 2010 05 19, 20:30)
O kaip sakote ,jei svocios sukneles spalva skirsis nuo pamergiu tik  ,ir modeliuku . spalvos tamsumu ?Bet principe panasios .

mano iš dalies taip ir skirsis nuo pamergių.Tik žymiai puošnesnė bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 05 19, 23:45)

Merginos, aš galvoju  stalo išpirkimui dovanoti "stalo užsėdėjams" tortą su bajeriu g.gif ar čia ne į temą? g.gif ir dar klausimukas: kas nors skaitėt ten tą visą litaniją kontraktą stalo išpirkimui?nes man ten tokia nesąmonė,kad manau niekam ten nebus įdomu ...... ax.gif

as tai manau, kad tik turesim parodyt, nes jis l,ilgas ir tikrai nebus idomu klausyt ax.gif na nebent jei prireiks tai tada ir perskaitysim rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(pašnekutė @ 2010 05 19, 20:59)
Laba vakarėlį,
Ką daryti su "karti, karti", jei puls muzikantai vesti ir lieps pabroliam/pamergėm mokyti. Kaip turėtų bučiuotis mergina, einanti į poras su pusbroliu  doh.gif  g.gif
Apsikabinti simboliškai?
Jau nebežinau...

as pamenu mergautiniais laikais ejau su pusbroliuku i poras thumbup.gif tai mes atsistojom ir pasakem, kad kraujomaisu nedarom, tai pusbrolis, man i zanduka pabuciavo ir atsisedom smile.gif o mokino kas galejo smile.gif O va per sias vestuves uzteko tik musu thumbup.gif mes pamokinom ir jaunieji iskart labai gerai buciavos wub.gif Geri mokytojai blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai sakiau perspėsiu muzikantus kad porų nekibintų bučiuotis, arba dar ką nors sugalvosiu su vėduoklėmis. Tik dar niekas į galvą neteina ax.gif
Atsakyti
Labukas visoms ir naujai prisijungusioms smile.gif
Klausykit ka reiktu daryt jei nekartume pirslio antra diena, gal ka taip daro, ar tada reiktu to pirslio prakaito ar kaip ten
Na zodziu gal patarsit, nes manau mes nespesim. Pas mus antra diena tik iki 12 val blink.gif , vistiek ir pasisveikinsim ir surio pristatymas dar jei apdovanojimai tai niekaip su tuo pirslio korimu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 05 20, 15:34)
Klausykit ka reiktu daryt jei nekartume pirslio antra diena, gal ka taip daro, ar tada reiktu to pirslio prakaito ar kaip ten
Na zodziu gal patarsit, nes manau mes nespesim. Pas mus antra diena tik iki 12 val  blink.gif , vistiek ir pasisveikinsim ir surio pristatymas dar jei apdovanojimai tai niekaip su tuo pirslio korimu sad.gif

jei nekariat, tai ir to pirslio prakaito, manau, nereikia... g.gif pilnai uzteks pasisveikinimo ir surio pristatymo mirksiukas.gif apskritai, jei tik iki 12val., tai persistengt ir pergrust programos tikrai nereikia schmoll.gif saikas, kaip sakoma, dorybe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 05 20, 09:49)
Labas rytas 4u.gif

as pamenu mergautiniais laikais ejau su pusbroliuku i poras thumbup.gif tai mes atsistojom ir pasakem, kad kraujomaisu nedarom, tai pusbrolis, man i zanduka pabuciavo ir atsisedom smile.gif o mokino kas galejo smile.gif O va per sias vestuves uzteko tik musu thumbup.gif mes pamokinom ir jaunieji iskart labai gerai buciavos wub.gif Geri mokytojai blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

saunuoliai 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(AudraB @ 2010 05 20, 16:34)
Labukas visoms ir naujai prisijungusioms smile.gif
Na zodziu gal patarsit, nes manau mes nespesim. Pas mus antra diena tik iki 12 val  blink.gif , vistiek ir pasisveikinsim ir surio pristatymas dar jei apdovanojimai tai niekaip su tuo pirslio korimu sad.gif

mes irgi nekarsim, patys atsisakem, jaunieji sutiko rolleyes.gif tai nedarysim nieko kas susije su pirslio karimu ax.gif antra diena visai nedaug teliks mums, tik suris, apdovanojimai ir padekos teveliams, nu dar keli zaidimai jei prireiks, nes antra diena nebus muzikantu, doh.gif tai zadam kuo daugiau talpint i viena diena blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 05 19, 21:07)

http://picasaweb.goo...20100513180510# cia keli daikteliai, kuriuos darem su vyreliu smile.gif

labai sudomino zvakes jusu darytos 4u.gif blush2.gif o kuo ten paryskinot zodzius? blush2.gif
Atsakyti