Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

sveikutes,

Gal kuri turite koki diplomo pavyzdeli "geriausiam sokejui" "garsiausiam miegaliui" ir panasiai?
Gal galetumet i pastuka mestelti koki viena?
Isteku jau uz 10 dienyciu, tai svociute paprase jai padeti su situo reikaliuku. buciau labai dekinga.

dushianerami@gmail.com
Atsakyti
Metalo širdutes galima pabandyt pakeist karoliukais,Silvercity ar kitose prekiauja,ten būna labai gražių tokių tipo pakabučiai,mačius(turiu) krištolo ir rožinio kvarco.Nebrangios.
Atsakyti
QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 05 19, 14:34)

Sirdutes as dariau pati is vilnos, tik spynute nusipirkom ir viskas, auniesiems labai patiko thumbup.gif

gal gali atsiusti foto? 4u.gif blush2.gif ar as nepamenu ar Siguciux nepasidalino svente eiga kaip praejo? blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
gal kurios pacios daret ar darot medaliukus? blush2.gif buciau labai dekinga uz paveiksliukus 4u.gif

mano e-mail: ligita.s@inbox.lt
Atsakyti
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 05 18, 20:12)
Ir dar, kas is Vilniaus, kur torciukus uzsakinesit? ax.gif

Naugarduko g. yra nedidele kepyklele, "Mazoji Ragaine" vadinasi. Ten tau padarys bet ka, pakankamai pigiai ir, svarbiausia, skaniai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas
Man labiausiai patinka Gulbinienes tortai, jau nuo seno jie gamindavo Kaune, o dabar jie isikure ir Vilniuje smile.gif

http://www.tortai-pyragai.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AudraB: 19 gegužės 2010 - 15:56
Aciu, mergaites, uz patarimus del vietos Vilniuje, prasau Jums visoms po balioneli 4u.gif Ir su belmonu, ir su verkiais susikambinsiu. info padalinsiu, gal dar kam prireiks.

as savo suknia derinuosi prie pulko, nors niekas neliepe 4u.gif Man paciai atrodo graziau, tik mano suknele bus daug tamsesne uz pamergeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2010 05 19, 17:06)
Aciu, mergaites, uz patarimus del vietos Vilniuje, prasau Jums visoms po balioneli 4u.gif  Ir su belmonu, ir su verkiais susikambinsiu. info padalinsiu, gal dar kam prireiks.

as savo suknia derinuosi prie pulko, nors niekas neliepe 4u.gif Man paciai atrodo graziau, tik mano suknele bus daug tamsesne uz pamergeliu ax.gif

I belmonta jau skambinau. sake priima vestuvininkus, tik reikia nupirkti sampano pas juos. o kiek pirkti ir kiek kainuoja nesake. g.gif reiktu nuvaziuot gal pasiziuret g.gif kol kas rusu puslapiai per musu vestuve zada lietu unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 19, 12:55)
ir gal sirdeles su spynelem kur radot? as visur ieskojau nera cry.gif

As sirdeles pasiuvau pati,pirkausi spynele-visai sauniai gavosi ax.gif Nepamenu, kuri forumiete buvo atsiuntus pavyzdeli blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 05 19, 11:00)
Papildyta:
user posted image

O ka dejai i dezuciu vidu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukute m: 19 gegužės 2010 - 18:11
QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 05 19, 09:00)
Keturios žvakės ramiai degė ir pamažu tirpo. Buvo taip tylu, kad girdėjosi, kaip jos kalba. Pirmoji sakė:
- ,, AŠ ESU RAMYBĖ. Deja, žmonės nemoka manęs išsaugoti. Manau, kad man nelieka nieko kito, tik užgęsti..."
Ir šios žvakės liepsnelė užgeso.
Antroji sakė:
- ,, AŠ ESU TIKĖJIMAS. Deja, esu niekam nereikalinga. Žmonės nenori nieko apie mane žinoti, todėl nėra prasmės man toliau degti."
Vos tai ištarė, padvelkė lengvas vėjelis ir užpūtė žvakę.
Labai nuliūdusi trečioji žvakė kalbėjo:
  -,, AŠ ESU MEILĖ. Nebeturiu jėgų daugiau degti. Žmonės manęs nevertina ir nesupranta. Jie neapkenčia tų, kurie juos myli labiausiai - savo artimųjų."
Ilgai nelaukdama ir ši žvakė užgeso.
Staiga į kambarį įėjo vaikas ir pamatė tris užgesusias žvakes. Išsigandęs jis sušuko:
- ,, KĄ JŪS DAROTE?! JŪS TURITE DEGTI- AŠ BIJAU TAMSOS!!!"
Tai ištaręs pravirko. Susijaudinusi ketvirtoji žvakė tarė:
-,, NEBIJOK IR NEVERK! KOL AŠ DEGU VISUOMET GALIM UŽDEGTI IR KITAS TRIS ŽVAKES. AŠ ESU VILTIS."
Susijaudinęs ir ašarų pilnomis akimis vaikas paėmė vilties žvakę ir uždegė kitas.

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 19, 13:40)
gal gali atsiusti foto? 4u.gif  blush2.gif  ar as nepamenu ar Siguciux nepasidalino svente eiga kaip praejo? blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:
gal kurios pacios daret ar darot medaliukus? blush2.gif  buciau labai dekinga uz paveiksliukus 4u.gif

mano e-mail: ligita.s@inbox.lt

mes darem, yra mano praktiskai viskas ka darem keli puslapiai atgal, o sventes ispudziais dar nesidalinau blush2.gif dar kazkaip nesusitupi jie man galvoj, nes viskas istikro labai puikiai pavyko thumbup.gif dar siandien su jaunaja buvau susitikus ir labai dziauges ir dekojo ir sveciai visi buvo pritrenkti, kad tokie jauni, taip padarem! thumbup.gif As net pati savim netikiu, kad as taip galejau! Dar galeciau labai dideli ACIU tart muzikantams!!! Nu nerealus buvo!!!! vieni kitus labai sauniai papildem, as tradicijas, o jie zaidimukus, vieni kitiems nesimaisem!!! tiesiog viskas nuostabu, net ta pasaka, kai skaiciau, jei nebuvo girdeje, bet efektus parinko tikrai vietoj ir laiku, tai gavos NEREALU!!!!! Visiems galeciau rekomenduot!!!! http://www.banglai.o...e.php?page_id=1

http://picasaweb.goo...20100513180510# cia keli daikteliai, kuriuos darem su vyreliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sigučiux*: 19 gegužės 2010 - 19:12
QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 05 19, 21:07)

http://picasaweb.goo...20100513180510# cia keli daikteliai, kuriuos darem su vyreliu smile.gif

viskas labai labai grazu 4u.gif 4u.gif kad as taip sugebeciau blush2.gif nu laukiu kol viskas susidelios ir nuspresi pasidalint mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 19, 19:20)
viskas labai labai grazu 4u.gif  4u.gif  kad as taip sugebeciau blush2.gif  nu laukiu kol viskas susidelios ir nuspresi pasidalint mirksiukas.gif  4u.gif

na čia nieko sudėtinga ir ganetinai primityvu, kai kurios nukopijuotos idejos blush2.gif kad ir kraiteliui, kelnytes ir suknytę mačiau pirkt, bet 1 vienetas kainavo žymiai brangiau, nei aš nunėriau abu mirksiukas.gif
Atsakyti