Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(loretita2 @ 2010 06 08, 17:16)
Gal kas patiks o jei ne tai pakeisi, ar savo sukursi:)
SKRYBELĖS, PRIJUOSTĖS, SKARELĖS ĮTEIKIMAS..........

QUOTE(Agniulka @ 2010 06 08, 21:06)
Įšventinimas į poną ir ponią:
Štai ir vėl mes susirinkome tęsti šios gražios puotos. Šiandien prie stalo Simona ir Evaldas atėjo kaip vyras ir žmona. Prabėgo kaip akimirka pirmoji jūsų vedybinio .........

Aciu jums, nors pirmaji var turejau smile.gif

ikristina tavo darbai pasakiski, as tai vis torto daryma atidelioju smile.gif
Gal tada reiktu ir man trafareta pasidaryt, net nezinau...
Atsakyti
Merginos, sakykit, o kaip sprendžiat žiedlapių klausima? Mano nuotaka nori jų... O kaip jų susiorganizuot? O be to , galvoju ir jaunųjų lovą papuošt jais.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(martyna_mx @ 2010 06 09, 15:05)
Merginos, sakykit, o kaip sprendžiat žiedlapių klausima? Mano nuotaka nori jų... O kaip jų susiorganizuot? O be to , galvoju ir jaunųjų lovą papuošt jais.... g.gif

Buna pirkt ir dibtinu ir galima parasyt turguj, kad pririnktu wink.gif
Papildyta:
Beje gal galit pagelbet, ka cia duot balsingiausiam sveciui? Na kokia tiktu dovanele
Atsakyti
QUOTE(martyna_mx @ 2010 06 09, 15:05)

Nezinau is kokio miesto esate, bet as bent jau Kaune kelis kart per sventes esu paprasius kad man pririnktu gelininkes, Kalnieciu geliu turgelyje, stoties turguje, ir dar viena pazistama gelininka turiu. Prirenka man per savaite, tiesiog roziu galvu as paskui juos nuplesau ir susidedu i maiseli ir viskas. Vienur reik moketi kitur duoda uz dyka.
Atsakyti
QUOTE(martyna_mx @ 2010 06 09, 10:01)
labai ačiū, o sakyk kur gaut ta torto trafareta, pagal kuri reikia kirpt ir islankstyt? 4u.gif  nepykit, jau nebėra laiko paieskoms, jeigu nesunku  ax.gif

Vakar, 4 psl. atgal idejus buvau

QUOTE(mazmona @ 2010 06 08, 08:26)

Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 06 09, 15:10)
Papildyta:
Beje gal galit pagelbet, ka cia duot balsingiausiam sveciui? Na kokia tiktu dovanele

Gal tiktu minton ar kokie metiniai saldainiai kad balsa saugotu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 06 09, 16:10)
Papildyta:

aš manau visai tiktų koks vaikiškas barškutis, ale muzikos instrumentas... smile.gif

o aš dar tokį klausimą turiu apie tą paklodę jaunavedžiams... atsiprašau jei kartosiuos, bet esu sergančia savo mergaite, tai gal karts praleidau... kur ją galima įsigyti, ar reikia patiems daryti? Iš anksto dėkoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazmona @ 2010 06 09, 17:27)
Vakar, 4 psl. atgal idejus buvau

Tai, kad kai paspaudi nuoroda, nieko neatidaro,tik zinutes rasymo laukeli, uztat ir praso moterytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikristina: 09 birželio 2010 - 15:54
Prashom torto schema thumbup.gif ash pagal ja dariau ir labai chiki gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristina @ 2010 06 09, 15:53)
Tai, kad kai paspaudi nuoroda, nieko neatidaro,tik zinutes rasymo laukeli, uztat ir praso moterytes mirksiukas.gif

atsiprašau nepatikrinau doh.gif
Atsakyti

Mane vis vilioja tas netikras liudijimas )) smile.gif
Cituoju

--pasakem kur buvom ka veikem, ir paleidom per stala keliaut netikram liudijimui (pavarde jaunikio buvo kaip jaunosios, o jaunosios kaip jaunikio))

o kada po to pasakyti kad juokas.Kas gali pakomentuoti??) kaip cia ka pasakyt graziau ir linksmiau g.gif
ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2010 06 09, 17:59)
o kada po to pasakyti kad juokas.Kas gali pakomentuoti??) kaip cia ka pasakyt graziau ir linksmiau g.gif
ACIU  4u.gif

Mes įrašėm kad jaunikis pasirinko jaunosios pavardę, davėm visiem pažiūrėti, buvo klaidingi metai tai ir įrodė kad tai suklastotas liudijimas bet iki to kol pamatė kad klaidingi metai buvo apžiūrėję daugiau nei pusę svečių, pas mus šitas bajeriukas tiko thumbup.gif

Kažkuri klausė dėl paklodės, tai ją reikia pasidaryti pačiam, pirkti tikrai nesu mačiusi, guli paklodę apsitiesus ant gridų ir pieši pieši pieši.....kol alkūnės margos tampa lotuliukas.gif
Atsakyti