Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(ikristina @ 2010 06 08, 15:08)
Sveikos 4u.gif

Kazkuri raset, kad sunkoka pazadu torta karpyt, tai patarimas, jei kam reiks, lengviausia su popieriaus peiliuku issipjaut mirksiukas.gif As savaji pagaliau baigiu grazint, galesiu parodyt, jei kam idomu ax.gif

thumbup.gif

QUOTE(ikristina @ 2010 06 08, 18:27)
As tortuka dariau is popieriaus braizybai skirto, tad nieko ir nespausdinau. tiesiog pasidariau trafareta ir pagal ji ispjausciau, o klijavau su gerais piestukiniais klijais, laikosi puikiai thumbup.gif Kaip atrodo torciukas ir pinigu medis, galit paziureti cia http://public.fotki....stina/vestuvem/

labai grazuuu ,nerealiai grazu wub.gif wub.gif ir as noreciautoki pabandyt padaryt
QUOTE(JasVita @ 2010 06 08, 21:06)
Sveikos,

nežinau kaip paaiškinti bajerį dėl pašto... bet man taip jau yra buvę... su grupės paštu... irgi viskas buvo dingę, vieni kitus iškoliojom... o vakare patikrinus paštą

joo man irgi taip buvo buve su grupes pastu,greiciausiai kazkuri kazka netycia paspaude ,ir permete i siuksledeze g.gif
as vis laiko neturiu ilgai pasikapstyt po ta pasta,bet jauciu reikia nukopint viska,nes ateis laikas man rimtai ruostis ir nieko nerasiu,kai prisijungia tiek nariu reikia apsidraust biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristina @ 2010 06 08, 19:27)
As tortuka dariau is popieriaus braizybai skirto, tad nieko ir nespausdinau. tiesiog pasidariau trafareta ir pagal ji ispjausciau, o klijavau su gerais piestukiniais klijais, laikosi puikiai thumbup.gif Kaip atrodo torciukas ir pinigu medis, galit paziureti cia http://public.fotki....stina/vestuvem/

Tortas nerealus thumbup.gif fantastiškas. Aš mąstau irgi tada tokį daryti, nes turėtų padaryti įspūdį.
O gal galetumet trumpai apie jį ax.gif Nerandu , kur apie jį blush2.gif Čia suprantu svečiams po gabalėlį, o jame pasižadėjimas? O kada to torto dalybos turėtų būti, nesu tokio dalyko vestuvėse mačiusi doh.gif
labai ačiū, kas pasivargins mane apšviesti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(martyna_mx @ 2010 06 09, 11:42)
Tortas nerealus  thumbup.gif  fantastiškas. Aš mąstau irgi tada tokį daryti, nes turėtų padaryti įspūdį.
O gal galetumet trumpai apie jį  ax.gif  Nerandu , kur apie jį    blush2.gif  Čia suprantu svečiams po gabalėlį, o jame pasižadėjimas? O kada to torto dalybos turėtų būti, nesu tokio dalyko vestuvėse mačiusi  doh.gif

man irgi jos labai gražu, tik aš dekupažinsiu tokias dežutes, bet vat pasidaryt sugebėsiu, o ką toliau su juo daryt irgi neišsiaiškinau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(martyna_mx @ 2010 06 09, 11:42)
Tortas nerealus  thumbup.gif  fantastiškas. Aš mąstau irgi tada tokį daryti, nes turėtų padaryti įspūdį.
O gal galetumet trumpai apie jį  ax.gif  Nerandu , kur apie jį    blush2.gif  Čia suprantu svečiams po gabalėlį, o jame pasižadėjimas? O kada to torto dalybos turėtų būti, nesu tokio dalyko vestuvėse mačiusi  doh.gif

Aciu uz pagyras visoms blush2.gif O i torciuka desiu pazadus ir po saldaini su jaunuju nuotrauka, o pacia torto dalyba mastau daryt maisto karsto ir po pertraukeles kokios trumpos, juk atsiras tokiu, kurie ir parukyt susimastys, tai tegu sau atsiruko ir tada gales zadetis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristina @ 2010 06 09, 11:58)
Aciu uz pagyras visoms blush2.gif O i torciuka desiu pazadus ir po saldaini su jaunuju nuotrauka, o pacia torto dalyba mastau daryt maisto karsto ir po pertraukeles kokios trumpos, juk atsiras tokiu, kurie ir parukyt susimastys, tai tegu sau atsiruko ir tada gales zadetis biggrin.gif

labai ačiū, o sakyk kur gaut ta torto trafareta, pagal kuri reikia kirpt ir islankstyt? 4u.gif nepykit, jau nebėra laiko paieskoms, jeigu nesunku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martyna_mx: 09 birželio 2010 - 10:01
QUOTE(martyna_mx @ 2010 06 09, 12:01)
labai ačiū, o sakyk kur gaut ta torto trafareta, pagal kuri reikia kirpt ir islankstyt? 4u.gif  nepykit, jau nebėra laiko paieskoms, jeigu nesunku  ax.gif

Galiu imest i bendra pasta savo torto du aukstus Word'iniam variante smile.gif

Beje gal kuri galit pasakyt, kada tiksliai turi buti seimos zidinys teikiamas, nes vienos raso, kad beveik iskart iteikineja, o kitos, kad pries 24 val g.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristina @ 2010 06 09, 12:10)

Beje gal kuri galit pasakyt, kada tiksliai turi buti seimos zidinys teikiamas, nes vienos raso, kad beveik iskart iteikineja, o kitos, kad pries 24 val g.gif

mes nusprendėm įteikinėt iškart po 24 val, kai grįšim prie stalo paleidę dangaus žibintus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristina @ 2010 06 09, 12:10)

labai ačiū, lauksiu ir pulsiu prie darbo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristina @ 2010 06 09, 11:10)

dazniausiai pries 24h iteikineja...
oi imeskit torciuko trafareta,as irgi labai dekinga buciau smile.gif
Atsakyti
Imeciau smile.gif
Atsakyti
Merginos, nepatingekit pora ar tris temas atgal perskaityti (juk ne bereikalo ju nuorodos pirmame puslapyje) ir ten tikrai rasit net po kelis kart idetas tortu schemas, paaiskinimus ka daryti su tuo pazadu tortu ir kada ji iteikti, pasaka apie 4 zvakes ivairius stalo sipirkimus, testamentus, zodzius nuimant veliava, islydint miegoti ir net paruostu scenariju bei kitu svociu pasakojimu su nuotraukomis ir dar daug daug visko, nes tie patys klausimai toje pacioje temoja kartojasi istisai, pacios apsunkinat savo ir kitu skaitanciuju ir renkanciuju informacija vestuvems svociu, laika, nes turi perskaityti ir klausimus ir prasymus ir visa kita. Pati skaiciau visas temas ir zinau kaip tai vargina ir atema laiko, bet inforamcijos tai radau kruva tik atsirinkti reikia mirksiukas.gif

QUOTE(ikristina @ 2010 06 09, 11:10)

cia kaip tu sugalvosi taip ir bus mirksiukas.gif vieni s kart uzsedus dar, kiti 12 val, dar kiti vidury. Tu pati ruosi visa programa ir zidinio uzdegima gali daryt tada kada tau atrodo geriausiai jis tiks, arba paklausk jaunuju kaip jie noretu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 09 birželio 2010 - 10:56
QUOTE(ikristina @ 2010 06 08, 18:27)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu kaip grazu, ten viena nuotrauka, jei nezinotum, kad tortas popierinis, tai taip noretusi suvalgyti smile.gif
Atsakyti