QUOTE(ikristina @ 2010 06 08, 15:08)
Sveikos
Kazkuri raset, kad sunkoka pazadu torta karpyt, tai patarimas, jei kam reiks, lengviausia su popieriaus peiliuku issipjaut As savaji pagaliau baigiu grazint, galesiu parodyt, jei kam idomu
Kazkuri raset, kad sunkoka pazadu torta karpyt, tai patarimas, jei kam reiks, lengviausia su popieriaus peiliuku issipjaut As savaji pagaliau baigiu grazint, galesiu parodyt, jei kam idomu
QUOTE(ikristina @ 2010 06 08, 18:27)
As tortuka dariau is popieriaus braizybai skirto, tad nieko ir nespausdinau. tiesiog pasidariau trafareta ir pagal ji ispjausciau, o klijavau su gerais piestukiniais klijais, laikosi puikiai Kaip atrodo torciukas ir pinigu medis, galit paziureti cia http://public.fotki....stina/vestuvem/
labai grazuuu ,nerealiai grazu ir as noreciautoki pabandyt padaryt
QUOTE(JasVita @ 2010 06 08, 21:06)
Sveikos,
nežinau kaip paaiškinti bajerį dėl pašto... bet man taip jau yra buvę... su grupės paštu... irgi viskas buvo dingę, vieni kitus iškoliojom... o vakare patikrinus paštą
nežinau kaip paaiškinti bajerį dėl pašto... bet man taip jau yra buvę... su grupės paštu... irgi viskas buvo dingę, vieni kitus iškoliojom... o vakare patikrinus paštą
joo man irgi taip buvo buve su grupes pastu,greiciausiai kazkuri kazka netycia paspaude ,ir permete i siuksledeze
as vis laiko neturiu ilgai pasikapstyt po ta pasta,bet jauciu reikia nukopint viska,nes ateis laikas man rimtai ruostis ir nieko nerasiu,kai prisijungia tiek nariu reikia apsidraust