Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(svelni @ 2010 06 08, 20:07)
super atrodo tortas wub.gif  o su kokiais ten kristalais apklijavai? bigsmile.gif  aš dara tortą žalią biggrin.gif  nes jaunosios mylimiausia spalva wub.gif

Nelabai supratau kuriuos kristalus turi omeny, bet siaip tortas dekoruotas karoliukais, rozytem ir klijais su blizguciais, galbut kristalus turejai omeny, kur priklijuoti kaip rankenytes atidarymui? Tai ten irgi karoliukai tokie, pirkau gariunuoseuz 2,5 lito 30 vnt.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 06 08, 17:54)
Na kazkaip siutas paeme, kad sitiek daug visko siuntem ir nieko neliko. Tai sukuriau nauja pasta, kur galesit deti savo darbelius, o slaptazodi parasysiu asmeniskai kiekvienai.Kaip jus manot? Naujas adresas lgsvocia7@gmail.com
Papildyta:
doh.gif pamirsau prideti, kad kurios tik prasys slaptazodzio ir nebus musu sarasiuke tuos nelaukit jo

gal paprasciau butu, kad kuri uzsiimtu ir seno pasto slaptazodi pakeistu g.gif ir pasakytu, tik toms kurios cia bendrauja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Agniulka @ 2010 06 08, 10:20)
Labukas visoms svočiutėms. Pirmiausia noriu padėkoti visoms besidalijančioms, nes nuotraukos per rakto skylutę. Įšventinimas į ponus ir ponias, vaikelio laiškas, vardo rinkimas ir apdovanojimai, viską irgi reikėjo greit padryt nes muzikantai buvo tik iki 13 v. Na sėkmės visoms besiruošiančioms. mirksiukas.gif

gal galetum man atsiusti nuotraukas per rakto skylute ir isventinima i ponus ir ponias? 4u.gif blush2.gif cia kazkas naujo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

nežinau kaip paaiškinti bajerį dėl pašto... bet man taip jau yra buvę... su grupės paštu... irgi viskas buvo dingę, vieni kitus iškoliojom... o vakare patikrinus paštą viskas buvo... kokiu mistiniu būdu tai įvyksta neįsivaizduoju... o kai pamačiau svočiučių paštą tuščią tai ir aš išsigandus buvau, nes kaip tik ieškojausi šio bei to...
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 06 08, 18:36)
gal paprasciau butu, kad kuri uzsiimtu ir seno pasto slaptazodi pakeistu g.gif  ir pasakytu, tik toms kurios cia bendrauja 4u.gif
Papildyta:
gal galetum man atsiusti nuotraukas per rakto skylute ir isventinima i ponus ir ponias? 4u.gif  blush2.gif  cia kazkas naujo 4u.gif

Įšventinimas į poną ir ponią:
Štai ir vėl mes susirinkome tęsti šios gražios puotos. Šiandien prie stalo Simona ir Evaldas atėjo kaip vyras ir žmona. Prabėgo kaip akimirka pirmoji jūsų vedybinio gyvenimo naktis. Praėjusios dienos buvo vėjavaikiškos, o nuo šiandien – jūs rūpestingi vyras ir žmona.
Taigi, dar vakar buvote panelė ir kavalierius, šiandien jau ponas ir ponia, sveikiname su naujomis pareigomis
(Uždėti skrybėles ir įteikti pypkę ir vėduoklę)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniulka: 08 birželio 2010 - 20:07
QUOTE(JasVita @ 2010 06 08, 20:06)
nežinau kaip paaiškinti bajerį dėl pašto... bet man taip jau yra buvę... su grupės paštu... irgi viskas buvo dingę, vieni kitus iškoliojom... o vakare patikrinus paštą viskas buvo...

Dabar galvoju, kad šitoks kuriozas galėjo įvykti vienu metu prie tos pačios pašto dėžutės prisijungus keliems vartotojams su skirtingaois IP. Sistemai protas susisuko smile.gif
Atsakyti
SVEIKUTES,NORECIAU GAUTI TA PASAKA APIE KETURIAS ZVAKES,NES RASAUSI SCENARYJU IR GALVOJU KA CIA PADARIUS IR PERSKAICIAU
AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
labas visoms,noreciau as irgi i jusu buri...pirsliausim rugpjucio 7d.jau labai smagiu ideju pasirinkau.Dekoju dar karta AGNIULKAI uz atsiusta zvakiu pasaka.jau dabar net susigraudinau...gal galeciau gauti prisijungimo duomenys.aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2010 06 08, 21:32)
labas visoms,noreciau as irgi i jusu buri...pirsliausim rugpjucio 7d.jau labai smagiu ideju pasirinkau.Dekoju dar karta AGNIULKAI uz atsiusta zvakiu pasaka.jau dabar net susigraudinau...gal galeciau gauti prisijungimo duomenys.aciu  4u.gif

Oi, nėr už ką blush2.gif Ir su manim dalijosi asmeniškai arba forume radau. Tad įdedu ir čia dar kartelį:
Keturios žvakės ramiai degė ir pamažu tirpo. Buvo taip tylu, kad girdėjosi, kaip jos kalba. Pirmoji sakė:
- ,, AŠ ESU RAMYBĖ. Deja, žmonės nemoka manęs išsaugoti. Manau, kad man nelieka nieko kito, tik užgęsti..."
Ir šios žvakės liepsnelė užgeso.
Antroji sakė:
- ,, AŠ ESU TIKĖJIMAS. Deja, esu niekam nereikalinga. Žmonės nenori nieko apie mane žinoti, todėl nėra prasmės man toliau degti."
Vos tai ištarė, padvelkė lengvas vėjelis ir užpūtė žvakę.
Labai nuliūdusi trečioji žvakė kalbėjo:
-,, AŠ ESU MEILĖ. Nebeturiu jėgų daugiau degti. Žmonės manęs nevertina ir nesupranta. Jie neapkenčia tų, kurie juos myli labiausiai - savo artimųjų." Ilgai nelaukdama ir ši žvakė užgeso.
Staiga į kambarį įėjo vaikas ir pamatė tris užgesusias žvakes. Išsigandęs jis sušuko:
- ,, KĄ JŪS DAROTE?! JŪS TURITE DEGTI- AŠ BIJAU TAMSOS!!!"
Tai ištaręs pravirko. Susijaudinusi ketvirtoji žvakė tarė:
-,, NEBIJOK IR NEVERK! KOL AŠ DEGU VISUOMET GALIM UŽDEGTI IR KITAS TRIS ŽVAKES. AŠ ESU VILTIS."
Susijaudinęs ir ašarų pilnomis akimis vaikas paėmė vilties žvakę ir uždegė kitas.

Brangieji, Jūs ką tik perėmėte iš savo tėvų šeimos židinio ugenelę, todėl mes jums linkime, kad jūsų širdyse niekada neužgestų viltis ir kiekvienas Jūsų, visada savo širdyse, kaip tas vaikas, atrastų vilties kibirkštėlę, kuri uždegtų tikėjimą, ramybę ir meilę. Taigi Mes jums norime padovanoti šias keturias žvakes, visada prisiminkite, kad ir kaip bus sunku, nepraraskite savo širdyse vilties.
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2010 06 08, 12:51)
Sveikutes, turiu toki netradicini klausima.
Ka reiktu daryt, jei svociute netiketai uznesciavo wink.gif
As labai rimtai, kaip su visais gerimais ir apskritai, ar kas nors buvote su tuo susidure.

Kur as pirsliavau turejo but kita svociute, bet ji taip pat netiketai nestuke.gif taigi jaunieji emesi atsarginio varianto - musu smile.gif Viskas gavos ganetinai neblogai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, neįsivaizduoju kas ten su svočių paštu,teko vieną kartą apžiūrinėt,bet nieko naujo neradau,seniai iš kitų temų info prisirinkus,tai nei prisijungimo nei slaptažodžio neturiu blush2.gif tik keista jei kažkam nagelius niežti naikint g.gif
Papildyta:
QUOTE(ikristina @ 2010 06 08, 18:27)
pasidariau trafareta ir pagal ji ispjausciau, o klijavau su gerais piestukiniais klijais, laikosi puikiai thumbup.gif Kaip atrodo torciukas ir pinigu medis, galit paziureti cia

blink.gif vaje kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2010 06 08, 21:32)
labas visoms,noreciau as irgi i jusu buri...pirsliausim rugpjucio 7d.jau labai smagiu ideju pasirinkau.Dekoju dar karta AGNIULKAI uz atsiusta zvakiu pasaka.jau dabar net susigraudinau...gal galeciau gauti prisijungimo duomenys.aciu  4u.gif

sveikutė mes darbuosimės viena diena, thumbup.gif daug darbu dar nepadarytu laukia....
ir baime ima... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2010 06 09, 09:51)
blink.gif vaje kaip gražu wub.gif

Aciu aciuks.gif
Atsakyti