Labukas visoms svočiutėms. Pirmiausia noriu padėkoti visoms besidalijančioms, nes be jūsų nebūčiau tokios šventės suorganizavus. Pirmas blynas neprisvilo ir jei jau jaunikio tetis sake kad šito iš jūsų nesitikėjau, o jau jam įtikt tai labai sunku. Šiaip smagu buvo, tik kadangi mano nuotaka laukiasi ir pavargo per kelionę, tai liko kai kurios pramogos skirtos jauniesiems nesužaistos
Taigi, nuo pradžių: susitikom pas jaunuosius namuose, ten trumpai prisistatėm, supažindinom poras, užkandom ir išlėkėm į bažnyčią, pirmas kurjozas, netilpo mano dėžė su balionais į limuzino bagažinę, tad teko su savo mašina į bažnyčią važiuot
Po bažnyčios sveikinimai, šampanas ir saldainiai. Dėžė su balionais, visi nustebę kas čia per dovana, antras kurjozas, atidaro dėžę, o balionai neišskrenda nes susipainiojo juostelės, bet visi galvojo kad taip turi būt, tai jaunieji pirmiausia nukirpo baltus balionus ir paleido o paskui du raudonus, buvo gražu
Po to jūra, Klaipėdos senamiestis, Biržos tiltas per kurį nešėm, akmenėlių atsirinkimas, labai jauniesiems patiko. Dar turėjau ir priesaikas jauniesiem ir apsipirkimą, bet neprireikė, nes jaunoji labai pavargo ir jau nieko nebnorėjo. Grįžom išsipirkimas, kas nebuvo pasveikinę dar sveikino. Po to stalas: pasisveikinom pristatėm kur buvom, čia biski manasis sunervino, nes tipo bandė savais žodžiais kalbėt, bet iš to jaudulio šnipštas gavosi, tai aš jam: skaityk pagaliau, na po to lyg ir normaliai, bet dauguma jo žodžių aš pati perskaičiau. Tada puolėm valgyt, nes visi išbadėję. Susipažinimo žaidimas, vedė muzikantas, o aš padaviau skrybėlę su pasižadėjimų kortelėmis. Tai labai visiems patiko, tik jaunoji pareiškė priekaištą kad neatsimins visų, tai per brolio vestuves birželio 19d. liepsiu pasirašyt ir surinkus įteiksiu jauniesiems. Tada šeimos židinys, pasaka apie 4 žvakes, labai visi įdėmiai klausė, buvo mirtina tyla, net keista. Po to stalo valdžios rinkimai, dar telegramos anytai ir jaunikiui su siuntiniais, paskui jau jaunųjų valsas, pūtėm muilo burbulus, labai gražiai nuotraukose gavosi, paskui pasivalėm grindis, tiksliau piršlys valė tipo mokino jaunuosius tvarkos, šokom piršlio polka, šokiai šokiai šokiai, 12 val pasakiau žodžius poros leido dangaus žibintus, fejerverkai, jaunieji vaišino šampanu. Grįžom į salę, jaunoji sumanė persirengt, tai čia viskas vyko labai greit, puokštės metimas, torto pjaustymas, išlydėjimas miegot, ovacijų sulaukė paklodė, dar pagalvėlė su jaunųjų šaržų, jaunajam padovanojom kaklaraištį, jaunajai pirštines, na ir lauknešėlį: šampanas, energetinis gėrimas, nektarinai. Viskas oficiali dalis baigėsi, tai dėjom į grindinį. Antra diena keltuvės, rytinė spauda, pusryčiai, nakties apžvalga, nuotraukos per rakto skylutę. Įšventinimas į ponus ir ponias, vaikelio laiškas, vardo rinkimas ir apdovanojimai, viską irgi reikėjo greit padryt nes muzikantai buvo tik iki 13 val. nes po to pirtelė, baseinas, laisva programa. Visiems labai patiko, dėkojo, muzikantai sakė, kad buvo lengva ir malonu su mumis dirbti. Džiaugiuosi savimi ir dabar jau nesigailiu to sugaišto laiko besiruošiant
Na o dabar jau truputį pailsėjau, tai reik vėl kibt prie darbų, nes brolio vestuvės birželio 19d. Na sėkmės visoms besiruošiančioms.