Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

Sveikutes. Cuga saunuole atrodei nuostabei , o ir svente buvo smagi
Atsakyti
QUOTE(cūgga @ 2010 06 07, 13:45)
Labai nustebino jaunieji padovanodami mums savaitgalį Palangoje  ax.gif  tongue.gif  rolleyes.gif
Parodau daiktus kuriuos gaminau pati žinoma ne visus FOTO
Ir žinoma kaip atrodėm FOTO

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip smagu kad musu svociutes laimingos, patenkintos atlikusios savo darbus. Saunuoles. Dabar gerai pailseti liko, o gal ir vel svociauti:)
Papildyta:
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 06 07, 15:08)
joo paziurejau tavo vestuvines foto,tai ir savu atkapsciau kompe,bet kompe labai mazai buvo,taii kas aktualu imeciau paziuret,ka snekejau apie ta sou kiaules ir kaip jaunikis augo,tik nuotraukos,iki video nesusiruosiu padaryt ir imest smile.gif na jei ka, cia jau pries 3metus buvo tai ir rubai jau tokie senamadiski,bet man vistiek grazu buvo smile.gif FOTO

thumbup.gif Jus tokios nerealios( cūgga -taip pat), tiek visko pasidariusios, nu super saunuoles.
Papildyta:
O as siandien nusprendziau ilsetis po kiaules pjovimo. doh.gif pavargusi gryzau is kaimo, bet cia negalejau neuzsukti.
Atsakyti
Zwezda, o kaip su ta kiaule buvo? kažkaip praleidau neužfiksavau, kas ten per atrakcija? smile.gif
Atsakyti
Aha ir norėjau paklaust ką su ta kiaule darėte ax.gif
Dabar nuotraukas pažiūrėjus, galvoju kad mano suknelė kaip ir netokia graži, gal kitos norėčiau blush2.gif
Atsakyti
Šaunuolės, atidirbusios savaitgalį.
Pailsėkit gerai 4u.gif
Atsakyti
Niu cūgga saunuole ir foto labai grazios 4u.gif
Mes buvom liudininkais ir vestuves buvo penktadieni ax.gif Tradiciniu nenorejo janienji, tai kelias tik staigmeneles buvau paruosus
Is namu islydejom beveik be asaru, as vos kelis sakinukus pasakiau, bet mano mama kalba suskele, tai jaunoji susigraudino ir mama pati ir jaunosios mama doh.gif Bet trumpa akimirka tebuvo ax.gif Labai grazi ir jaudinanti ceremonija buvo baznycioj wub.gif Po to tiltas, metem akmenukus, visiems labai patiko, o brolis mano nepatikesit, pasiliko goduma blink.gif draugai visa vakara uze su tuo godumu doh.gif lotuliukas.gif
Po to leidom laiska gandrtui, kadangi vejas buvo ziaurus penktadieni, tai dangaus zibintas labai sunkiai kilo, jau atrodo prisipildo karsto oro, paleidi ir ispucia vejo gusis, galiausiai pakilo, bet vis tiek nusileido po keliu minuciu, tai zodziu sulankste jaunikis lektuveli ir paleido i upe thumbup.gif Jaunuosius fotografas buvo pagrobes kokiai gerai valandai doh.gif blink.gif Tai per ta laika susukau klipuka kas ka blogo gali pasakyt apie jaunuosius, kol jie negirdi, prisijuokem iki asaru, operatoriaus nebuvo patys filmavom, tai vakar jaunieji kai paziurejo patys luzo thumbup.gif
Parvaziavom, stalas uzsestas nebuvo, ir gerai (bet pasiruosus aisku buvau jeigu ka) bigsmile.gif
Pasveikinom susirinkus, paviesinom dokumentus, pasiskyrem stalo valdzia, pavalgem, zidini iteikem, po to pirmas sokis, sokaii pokiai, baliai festivaliai
Iteikem gandro atsakyma per antra uzsedima, o kadangi jau visi buvo truputi isgere, tai prasidejo tostai uz gandra ir pan lotuliukas.gif Dar darbu kauliuka, kazkaip jaunoji viska skaite, tai jaunikio draugai sake kad cia blogas kauliukas, tik jaunajai skirtas, bet po to nusprende kad reikia ridenti ji jaunikiui ir bus tada gerai doh.gif lotuliukas.gif
Vienuolikta leidom dangaus zibintus o dvylikta fejerverkus thumbup.gif

O nevalgius ir nesokus likau, nes uzkimsau labai karsto ir nieko nesinorejo, o be to buvom su vaikais, tai savo mazaja tik po vienuolikos seneliams pridaviau, tai kazkaip pasisokau, bet kai as ipratus baliui sokt kad po to dvi dienas kojas skauda tai nebuvo kada, dar Mb retsykiais pafilmuiodavo, tai taip ir isejo, bet siaip labai smagu buvo thumbup.gif
Pasirodau ir as, tiksliau su visa seimyna

Foto
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 06 07, 14:08)
joo paziurejau tavo vestuvines foto,tai ir savu atkapsciau kompe,bet kompe labai mazai buvo,taii kas aktualu imeciau paziuret,ka snekejau apie ta sou kiaules ir kaip jaunikis augo,tik nuotraukos,iki video nesusiruosiu padaryt ir imest smile.gif na jei ka, cia jau pries 3metus buvo tai ir rubai jau tokie senamadiski,bet man vistiek grazu buvo smile.gif FOTO

Gal kur praleidau ,neberandu .jei nesunku papasakok apie ta jaunikio sau placiau

Atsakyti
sveikutes 4u.gif nu ka arteja ir man svente ax.gif 19diena karsta.gif laikrastuka jau turiu, scenarijus daug maz g.gif darbu suskirstymai ir va dar ka sugalvojau lotuliukas.gif nete radau tai kelione i kambodza padovanosiu lotuliukas.gif
http://lnx.musicairp...ss/24201902.png
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2010 06 07, 20:04)
sveikutes 4u.gif nu ka arteja ir man svente ax.gif 19diena karsta.gif laikrastuka jau turiu, scenarijus daug maz g.gif darbu suskirstymai ir va dar ka sugalvojau lotuliukas.gif nete radau tai kelione i kambodza padovanosiu  lotuliukas.gif
http://lnx.musicairp...ss/24201902.png

Nu čia tai neblogas biletukas biggrin.gif Gaila kad aš jau kaip ir viską susideliojau, ir neturėsiu kur įterpti smile.gif
Atsakyti
na kiaule tai iseina taip uzsisukus i peda ir soka ,soka poto prieina i viena gala stalo atsidaro ta pleda zmones tik vau,o ji vel uzsisuka i ta pleda,prieina i kita gala stalo prie kitu zmoniu ta pati parodo tik visi au,o ji jiems ten parodo kad tos papus ir visa kita turi poto dainos tempas greiteja ir daina SEX BOMB SEXBOM YUOR MY SEX BOMB ir ji soka ,amivosi svecius viliouja,istraukia ir i vidu koki svecia pasodina ant kedes ir tt maivosi,viliuoja,na juokinga ,linksma vienu zodziu.
o del jauniko tai vaizduojama kaip auga,visas bajeris tame kad mano rankos uz ji dirba,as nieko nematau ir nepataikau pvz paduda zinduka kai tik gime tai mazylis rankom bando pataikyt zinduka ar buteliuka sau i burna,o rankos jaunosios tai nematydama kol apciupina,poto jau kose valgo,poto skutasi,uzvaro putu per visur ismozoji poto skuti,bet skustuvas be peiliuku,o sveciai tik oj oj papjaus gi nematydama ,nejausdama,poto paaugo pradejo rykyt,sampa gert ,sokt soko ir rankom ir kojom..nu vienu zodziu juokinga,radau cia jutube kazka panasaus,bet cia ne taip padaryta kaip turi but,cia nejuokinga,nes jaunoji viska matovideo
Papildyta:
QUOTE(Egliux @ 2010 06 07, 18:37)
Pasirodau ir as, tiksliau su visa seimyna

Foto

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2010 06 07, 00:19)
labas svociutems,isiunciau keleta medaliu paveiksleliu i svociuciu pasta 4u.gif o kazkuri klauset apie stalo ispirkos leidim ant grazesnio popieriaus, tai as issprendziau sita problema taip:sidabriniame medyje radau a4 formato lapu visokiu spausdinti ir diplomams ir tam ispirkos leidimui tongue.gif pastarajam toks kaip pergamento  isvynioto imitacija, na manau isivaizduojat,dar gandro laiskui toks zalsvas grazus, manau, tinkamas bus smile.gif

labai grazus medaliu paveiksleliai 4u.gif tik va viduriniu neatvercia... gal galetum man i a.z imest? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cūgga @ 2010 06 07, 11:08)
Sveikos gyvos  4u.gif užsukau pasisveikint, dar užsuksiu papasakot kaip sekėsi o dabar galiu pasakyti kad savimi labai didžiuojuosi  blush2.gif negaliu patikėti kad taip sugebėjau, kai kurie svečiai manė jog esu renginių vedėja  hihihi.gif žodžiu viskas puikiai pavyko, smagiausia tai kad ką buvau sumanius viską atlikau, viską perskaičiau, visus žaidimus sužaidėm, jaunavedžiai liko patenkinti, nustebinti, žodžiu man pavyko  thumbup.gif  norėsiu dar ir dar  lotuliukas.gif

smagu, kad viskas pavyko kaip norejai 4u.gif ir kad pati gerai laika praleidai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cūgga @ 2010 06 07, 14:45)
Kadangi naudojausi visų jūsų mintimis, sveikinimais, staigmenomis jauniesiems tai privalau papasakoti ką dariau ir kaip man sekėsi.
/Tatedo/ka-dovanojau/pasiadjimai.html#media]FOTO[/url]
Ir žinoma kaip atrodėm FOTO

viskas labai graziai atrodo ir darbeliai ir jus 4u.gif mirksiukas.gif o kas ten paskutinis? trys taureles ant leksteles? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 06 07, 16:08)

labai grazios pamergiu sukneles, fainai atrode, kad spalvos skirtingos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 06 07, 20:12)
  o kas ten paskutinis? trys taureles ant leksteles? blush2.gif

ten taurelės buvo pripildytos ir jauniesiems reikėjo pasirinkti koks gyvenimas jų laukia saldus kartus ar rūgštus.
Atsakyti