Sveikos
Šio savaitgalio svočios, orą puikų gavo. Kažin kaip ten jom sekėsi
Sveikos svočiutės
Kažin kaip sekėsi jau startavusioms
Aš tai kuo arčiau artėja laikas, tuo daugiau jaudinuosi
Kažin kaip sekėsi jau startavusioms
Aš tai kuo arčiau artėja laikas, tuo daugiau jaudinuosi
Sveikos gyvos užsukau pasisveikint, dar užsuksiu papasakot kaip sekėsi o dabar galiu pasakyti kad savimi labai didžiuojuosi negaliu patikėti kad taip sugebėjau, kai kurie svečiai manė jog esu renginių vedėja žodžiu viskas puikiai pavyko, smagiausia tai kad ką buvau sumanius viską atlikau, viską perskaičiau, visus žaidimus sužaidėm, jaunavedžiai liko patenkinti, nustebinti, žodžiu man pavyko norėsiu dar ir dar
QUOTE(ingridastar @ 2010 06 05, 21:46)
na, dabar nauja mada- drugeliai Iš tikro tai aš manau čia skonio reikalas.
Sėkmės visoms svočiutėms, viskas bus gerai
va va ir as drugelius imti noriu...bet kaina
QUOTE(Grikute @ 2010 06 06, 22:11)
Sveikos svociutes, jungiuosi ir as i Jusu buri
Mes sias pareigas eisim pirma karta, vestuves liepos 17d.
Jaunieji nori pusiau tradiciniu vestuviu, nebus graudziu islydejimu is namu, pirslio korimo.
Turiu patarima del saldainiu popieriuku. As savo vaiko krikstynoms dariau lipdukus, tiesiog neturejau tiek laiko ir kantrybes vynioti tuos popierelius. Ant lipnaus popieriaus atsispausdinau maketuka, susikarpiau ir priklijavau. Kokybe tikrai nenukentejo, visi buvo mielai nustebe, net nenorejo valgyti tu saldainiu, o dejosi i rankinkus, kad namo parveztu prisiminimui.
Tik jei darysite lipdukus, patariu pirmiau issirinkti saldainius, aisku geriau staciakampio formos ir tada darant lipduko maketa, paderinti jo spalva, prie saldainio popierelio spalvos.
Dabar dar tik renkuosi info, veliau bandysiu deliotis. Tai dar susimatysime
Mes sias pareigas eisim pirma karta, vestuves liepos 17d.
Jaunieji nori pusiau tradiciniu vestuviu, nebus graudziu islydejimu is namu, pirslio korimo.
Turiu patarima del saldainiu popieriuku. As savo vaiko krikstynoms dariau lipdukus, tiesiog neturejau tiek laiko ir kantrybes vynioti tuos popierelius. Ant lipnaus popieriaus atsispausdinau maketuka, susikarpiau ir priklijavau. Kokybe tikrai nenukentejo, visi buvo mielai nustebe, net nenorejo valgyti tu saldainiu, o dejosi i rankinkus, kad namo parveztu prisiminimui.
Tik jei darysite lipdukus, patariu pirmiau issirinkti saldainius, aisku geriau staciakampio formos ir tada darant lipduko maketa, paderinti jo spalva, prie saldainio popierelio spalvos.
Dabar dar tik renkuosi info, veliau bandysiu deliotis. Tai dar susimatysime
Labukas ) Ir mas mane startas liepos 17 d) ir irgi pusiau tradicines vestuves))Ir jokiu graudziu islydejimo AS NEDARYSIU ..jokiu diplomu-gandru-korimo ir td....paziuresime kaip man seksis..
ir aciu uz lipdukus...bandysiu ir as taip)))
QUOTE(cūgga @ 2010 06 07, 09:08)
Sveikos gyvos užsukau pasisveikint, dar užsuksiu papasakot kaip sekėsi o dabar galiu pasakyti kad savimi labai didžiuojuosi negaliu patikėti kad taip sugebėjau, kai kurie svečiai manė jog esu renginių vedėja žodžiu viskas puikiai pavyko, smagiausia tai kad ką buvau sumanius viską atlikau, viską perskaičiau, visus žaidimus sužaidėm, jaunavedžiai liko patenkinti, nustebinti, žodžiu man pavyko norėsiu dar ir dar
KOKIA SAUNUOL:E!!!!!!
drugelius cia galima paziureti
http://vestuviubalan...to-albumas.html
kaina vieno)))) 35-45 lt))))))))
ir dar yra smielio sou ) SUPER aisku ...bet 300 euru ..
ir dar aciu uz smukmeneles...rytoj uzsakinesiu jau
http://www.tiksmulkmena.puslapiai.lt/
Sveikos, vilnietes dar galit pasidairyti www.selevi.lt puslapiuke, gal kokiu smulkmenu rasit, as ten sampano burbuliukus pirkau ir dangaus zibintus, atveze ta pacia diena Vilniuj nemokamai
Sveikos svociutes
cūgga saunuole Man irgi puikiai sekesi, buvo linksma, oras superinis (gerai kad kirpeja lako nepagailejo, nes jau vejukas penktadieni tai pagerintas buvo, bet uztai ne per karsta), visi sumanymai mano buvo igyvendinti Svarbiausia kad jaunieji patenkinti ir sveciams smagu buvo Minusai likau mazai pasokus ir nedaug skanumynu isragavus
cūgga saunuole Man irgi puikiai sekesi, buvo linksma, oras superinis (gerai kad kirpeja lako nepagailejo, nes jau vejukas penktadieni tai pagerintas buvo, bet uztai ne per karsta), visi sumanymai mano buvo igyvendinti Svarbiausia kad jaunieji patenkinti ir sveciams smagu buvo Minusai likau mazai pasokus ir nedaug skanumynu isragavus
QUOTE(Egliux @ 2010 06 07, 10:15)
Minusai likau mazai pasokus ir nedaug skanumynu isragavus
O aš atvirkščiai šokai tiek kad dabar vis dar vaikštau kaip ant pagalvėlių, klubai šonai skauda
QUOTE(cūgga @ 2010 06 07, 10:08)
QUOTE(Egliux @ 2010 06 07, 11:15)
Sveikos svociutes
Saunuoles abi
sveikos gal kas galite padet del zaidymu turiu keleta variantu bet dar reiktu keleta dar zaidimu, niekaip nesugalvoju
QUOTE(Egliux @ 2010 06 07, 11:15)
o ko jau taip ?nebuvo laiko ragavimui ,tai buna o vat del sokiu,tai ka jau veikei tokio?
saunu,laukiam gal kokiu foto idomiu
QUOTE(lozickiene @ 2010 06 07, 12:18)
sveikos gal kas galite padet del zaidymu turiu keleta variantu bet dar reiktu keleta dar zaidimu, niekaip nesugalvoju
o kokius zaidymus turi paruosus?kad nepapasakociau tu paciu
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2010 06 07, 10:31)
va va ir as drugelius imti noriu...bet kaina
na brangu uz tos drugelius,bet man asmeniskai jau balandziai ir tai ispudingiau atrodo negu sie drugeliai
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 06 07, 13:28)
o ko jau taip ?nebuvo laiko ragavimui ,tai buna o vat del sokiu,tai ka jau veikei tokio?
sokis ant laikrasciu ir dar kur surenkamos dvi komandos mergynu ir vaikinu sustoja dviem kolonom ir begoja ir kuri greiciau komanda isgere buteli.na cia bus mazos vestuves kaip minejau tik apie 10 ar 12 zmoniu