Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(mazmona @ 2010 06 05, 16:00)
Sėkmės startuojančioms!
Mano mama kepa tikrą naminę duoną, tai žadėjo prikepti mini kepaliukų antrai dienai smile.gif

ojei, kaip fainaaaaa bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 06 05, 14:37)
del balandziu,ir dabar jos leidzia,cia jau kiekvieno pageidavims smile.gif nors man jau banalybe tie balandziai smile.gif

Man tai kažkaip nelabai jau tie balandžiai - esu mažumėle "žalia", tai gyvūnų kankinimas man čia atrodo. Nors... Jie gi specialiai dresiruojami... Bet... Ai, dar ką apkakos... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip ten su laisku gandrui butelyje? g.gif Ar jaunieji raso ir paleidzia paskui buteli?Ar kaip? 4u.gif O del balandziu,man asmeniskai tai labai grazu,galu gale jaunieji tai pirma karta juos laiko ir paleidzia,o tai ir yra svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(Giedrutia @ 2010 06 05, 14:01)
Sveikos visos, taip nuoširdžiai besidarbuojančios jaunųjų labaui.

Kai ruošiausi prieš 4 metus, buvo labai madinga paleisti baltus balandžius. Dabar jau paskutinėj temoj tokio dalyko neradau, o ankstesnių dar nespėjau peržiūrėti...

4u.gif
na, dabar nauja mada- drugeliai hihihi.gif Iš tikro tai aš manau čia skonio reikalas.

Sėkmės visoms svočiutėms, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Merginos noriu paklaust, ka rasot santuokos liudijimuose ir kokius juos darot g.gif? Sedziu va prie scenarijaus galutinio ir kazkaip buvo man visai is galvos iskrites tas santuokos liudijimas, o as kazkaip niekad ir neuzfiksavau skaitydama doh.gif tai dabar jau panikuot pradedu blush2.gif
Atsakyti
Labukas, idomu kaip pavyko si savaitgali svociukems smile.gif
Man irgi po menesio, tai taip baisu darosi...
Beje, o yra kurios taures dovanos? Idomu kur geriausiai butu tai padaryt?
Beje ar yra tu kurios nedarys pirslio karimo???
Papildyta:
Gal kurios darotes pacios medalius, tai galetumet pasidalinti paveiksleliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridaaa3 @ 2010 06 05, 21:07)
Kaip ten su laisku gandrui butelyje? g.gif Ar jaunieji raso ir paleidzia paskui buteli?

Aš tai nedaryčiau butelyje. Gandras gi neplaukioja vandeny, tai man kažkaip nelogiška - butelis į vandenį. Aš mąstau apie popierinius lėktuvėlius. Turim aukštą tiltą, tai ir paleist yra kur virš vandens.
Papildyta:
QUOTE(AudraB @ 2010 06 06, 15:06)

Papildyta:
Gal kurios darotes pacios medalius, tai galetumet pasidalinti paveiksleliais smile.gif

Ir aš - po mėnesio mirksiukas.gif
Jaunoji sakė, kad nenori antros dienos. Tai kaip ir atkrenta tas korimas, bet... Dėl visa pikta ruošiuosi. Kartais svečiai yra neprognozuojami. Tai jei kas labai jau norės - turėsiu visus "pribumbasus", o jei neužkliūsim - tai ir nereikės. Nepatrūksiu dėl kelių lapų atspausdinimo ir dar vieno - kito siurpriziuko.

Medalius darysiu pati ir iš molio, tai paveikslėliai gims tokie, kokie gims...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 06 birželio 2010 - 16:16
QUOTE(AudraB @ 2010 06 06, 16:06)
Labukas, idomu kaip pavyko si savaitgali svociukems smile.gif
Beje, o yra kurios taures dovanos? Idomu kur geriausiai butu tai padaryt?
Papildyta:

ir as ju noreciau 4u.gif jei galima ir man 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
4u.gif [quote=pašnekutė,2010 06 06, 18:15]
Aš tai nedaryčiau butelyje. Gandras gi neplaukioja vandeny, tai man kažkaip nelogiška - butelis į vandenį. Aš mąstau apie popierinius lėktuvėlius. Turim aukštą tiltą, tai ir paleist yra kur virš vandens.
Papildyta:
Bet kas ta laiska raso?ir koks mazdaug jo turinys?Gal kas galetu atsiust 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrutia @ 2010 06 05, 12:01)
Kai ruošiausi prieš 4 metus, buvo labai madinga paleisti baltus balandžius. Dabar jau paskutinėj temoj tokio dalyko neradau, o ankstesnių dar nespėjau peržiūrėti...

kad ir dabar madinga g.gif na bent jau mano jaunieji tai leis balandžius biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes, jungiuosi ir as i Jusu buri wink.gif
Mes sias pareigas eisim pirma karta, vestuves liepos 17d.

Jaunieji nori pusiau tradiciniu vestuviu, nebus graudziu islydejimu is namu, pirslio korimo.

Turiu patarima del saldainiu popieriuku. As savo vaiko krikstynoms dariau lipdukus, tiesiog neturejau tiek laiko ir kantrybes vynioti tuos popierelius. Ant lipnaus popieriaus atsispausdinau maketuka, susikarpiau ir priklijavau. Kokybe tikrai nenukentejo, visi buvo mielai nustebe, net nenorejo valgyti tu saldainiu, o dejosi i rankinkus, kad namo parveztu prisiminimui.
Tik jei darysite lipdukus, patariu pirmiau issirinkti saldainius, aisku geriau staciakampio formos ir tada darant lipduko maketa, paderinti jo spalva, prie saldainio popierelio spalvos.

Dabar dar tik renkuosi info, veliau bandysiu deliotis. Tai dar susimatysime wink.gif
Atsakyti
labas svociutems,isiunciau keleta medaliu paveiksleliu i svociuciu pasta 4u.gif o kazkuri klauset apie stalo ispirkos leidim ant grazesnio popieriaus, tai as issprendziau sita problema taip:sidabriniame medyje radau a4 formato lapu visokiu spausdinti ir diplomams ir tam ispirkos leidimui tongue.gif pastarajam toks kaip pergamento isvynioto imitacija, na manau isivaizduojat,dar gandro laiskui toks zalsvas grazus, manau, tinkamas bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 06 05, 19:26)
Papildyta:
Man tai kažkaip nelabai jau tie balandžiai - esu mažumėle "žalia", tai gyvūnų kankinimas man čia atrodo. Nors... Jie gi specialiai dresiruojami... Bet... Ai, dar ką apkakos...  doh.gif  lotuliukas.gif

joks cia kankinimas biggrin.gif jie is tikruju isdresuoti,svaruciai..per savo vestuves mes prisimenu leidom jos,visai mieli,nespes jie ten nieko apkakot jos duoda jum i rankas pora sekundziu ir pameti i dangu ir jie aukstai aukstai paskrenda,tai cia nieko piktibisko is ju,grazu,bet kaip sakau nereikalingas pinigu svaistymas,ir kai kas antras juos leidzia tai ir banalu man smile.gif
QUOTE(ingridastar @ 2010 06 05, 22:46)
4u.gif
na, dabar nauja mada- drugeliai  hihihi.gif Iš tikro tai aš manau čia skonio reikalas.
Sėkmės visoms svočiutėms, viskas bus gerai  4u.gif

blink.gif blink.gif placiau prasom apie drugelis,negirdejau dar tokio dalyko biggrin.gif

na ka jau rytoj turesim nauju ispudziu ,gal ir foto,laukiam laukiam biggrin.gif
Atsakyti