Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(cūgga @ 2010 06 04, 21:56)
Stalo kom. dūdelės, alaus stalo kepurę su snapeliu apsiuvau alaus kamšteliais ir alaus butelių atidarytuvas, saldaus stalo kom saldainių vėrinys.

Rytoj mano diena  karsta.gif kol kas jaudulio nėra, piršlys mokosi scenarijų  hihihi.gif o mano viskas suruošta eisiu miegoti  ax.gif

Ir man rytoj startas doh.gif Sėkmės visoms startuojančioms. Merginos gal galit parašyt slaptažodį gmailo, kur viskas buvo sudėta ax.gif Senuoju tai neatidaro. O gal kuri turit išsisaugojusi nuotraukas, kur piršlys eina pirmos nakties bet durys užrakintos tai per rakto skylute stebėjo
Atsakyti
QUOTE(cūgga @ 2010 06 04, 22:56)
Stalo kom. dūdelės, alaus stalo kepurę su snapeliu apsiuvau alaus kamšteliais ir alaus butelių atidarytuvas, saldaus stalo kom saldainių vėrinys.

Rytoj mano diena  karsta.gif kol kas jaudulio nėra, piršlys mokosi scenarijų  hihihi.gif o mano viskas suruošta eisiu miegoti  ax.gif

QUOTE(Agniulka @ 2010 06 04, 23:05)
Ir man rytoj startas doh.gif  Sėkmės visoms startuojančioms. Merginos gal galit

sekmes visom startuojanciom 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

As jau irgi turiu prisipirkusi visokiu niekuciu komendantas ir panasei. Po truputi tuoj bus viskas baigta, nors iki vestuviu dar geras menuo likes .

Turiu klausima, kazkur maciau apie duona, kad dalinasi visi, bet neatsimenu kur. Gal kas daret? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 06 04, 17:19)
Labukas, gal ka galit patart. Ka cia sugalvot leidziant balionus. Jie bus po viena

jei sveciams duosit paleist, tai gal jie tegul palinkejimus suraso ir paleisti pririsus? g.gif man kazkaip tokia mintis kilo blush2.gif kazkur jau skaiciau liktai kad taip dare blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(cūgga @ 2010 06 04, 23:56)

smagu, kad nesijaudini mirksiukas.gif sekmes tau ryt ir gero oro mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Visoms šiandien startuojan čioms sėkmės ir gero oro 4u.gif labai lauksime atsiliepimų kaip sekėsi wub.gif
Atsakyti
Siandien dirbanciom gero oro ir dideles sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cūgga @ 2010 06 04, 22:56)

Sėkmės jums ir kitoms šiandien besidarbuojančioms 4u.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos, taip nuoširdžiai besidarbuojančios jaunųjų labaui.
Prieš keturis metus teko naudotis jūsų patarimais, ir jau sakiau viskas. Bet štai ir vėl. Sutikau tik dėl to, kad tai bus nedidelės, vieno vakaro vestuvės be tradicinių ,,bajerių". Noriu iškilmingos šventės, pagrindiniai atributai turės, aišku, būti: židinys, taurės, 24 val. žibintai. Gal kas nors turit tokio trumpo vestuvinio vakaro scenarijų?
Kai ruošiausi prieš 4 metus, buvo labai madinga paleisti baltus balandžius. Dabar jau paskutinėj temoj tokio dalyko neradau, o ankstesnių dar nespėjau peržiūrėti...
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 06 04, 17:59)
g.gif gal gariunuose
Papildyta:

g.gif gal leidziant pasakyti zodzius : uz meile, laime, sveikta, supratyma, pasisekima ir tt
Papildyta:

Jei sukas, tai klausk musu padesim smile.gif

na bus labai kuklios vestuves gal apie 12 tik zmoniu ir taip ir taip mastau ka cia tokio padaryti kad butu isimintino ir grazaus g.gif
Atsakyti
SEKMES STARTUOJANT))
LABAI LAUKIAME NUOTRAUKU 4u.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2010 06 05, 14:25)
SEKMES STARTUOJANT))
LABAI LAUKIAME NUOTRAUKU 4u.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

prisijungiu prie ULITKOS zodziu biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
P.S del balandziu,ir dabar jos leidzia,cia jau kiekvieno pageidavims smile.gif nors man jau banalybe tie balandziai smile.gif
Atsakyti
Sėkmės startuojančioms!

QUOTE(Kleckutė @ 2010 06 04, 22:40)
Turiu klausima, kazkur maciau apie duona, kad dalinasi visi, bet neatsimenu kur. Gal kas daret? ax.gif

Mano mama kepa tikrą naminę duoną, tai žadėjo prikepti mini kepaliukų antrai dienai smile.gif
Atsakyti