Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(loretita2 @ 2010 06 04, 10:52)
Delto geriausia pirkt saldainius su viduje esancia plona folija

Taip, sakyčiau, net būtina. Kažkada, gal prieš pora metų, teko sukti be folijos, tai iš vakaro sukti saldainių popieriukai iš ryto atrodė, kaip taukuoti. Tokių į vestuvinį krepšį neįsidėsi.
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(skgreta @ 2010 06 03, 19:04)
zidinys dazniausiai paliekamas ant stalo ir toliau degti, o visus kitus daigtus tai bent mes padovanodavom ir paskui jie man atiduodavo pasideti atgal as viska

supratau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JasVita @ 2010 06 04, 08:57)

O aš turiu tokią bėdą.. na ne bėdą, tiesiog nesusivokiu šitoj vietoj... Jaunuosius išlydim atskirai...jaunąjį iš jo namų, jaunąją iš josios... tai pas jaunajį tik piršlys

4u.gif
Pas mane klausimų kaip pas pirmoką lotuliukas.gif Rinkau medžiagą, doh.gif namie ir darbe,namie programa viena neveikia,tai dabar įdomu,ar išviso atsidarys mano darbai g.gif pusė kaip ir yra,o plakatai,maketai ir dar visko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2010 06 04, 13:07)
ar išviso atsidarys mano darbai g.gif pusė kaip ir yra,o plakatai,maketai ir dar visko doh.gif

Atsidarys tame kompiuteryje, kuriame yra reikalinga programa. Jei neši spausdint į spaustuvę, tai turi pasiklaust, kokiu formatu jie priima darbus.
Atsakyti
Ej, svociutes, patarkit, kur zvakiu vestuvem ieskot Vilniuj ax.gif
Atsakyti
sveikos as ir prie jusu jungiuosi lapkricio 24 busiu svocia tai sukasi galvike kaip ka daryti doh.gif
Atsakyti
Labukas, gal ka galit patart. Ka cia sugalvot leidziant balionus. Jie bus po viena
Atsakyti
QUOTE(ikristina @ 2010 06 04, 15:30)
Ej, svociutes, patarkit, kur zvakiu vestuvem ieskot Vilniuj ax.gif

g.gif gal gariunuose
Papildyta:
QUOTE(AudraB @ 2010 06 04, 16:19)
Labukas, gal ka galit patart. Ka cia sugalvot leidziant balionus. Jie bus po viena

g.gif gal leidziant pasakyti zodzius : uz meile, laime, sveikta, supratyma, pasisekima ir tt
Papildyta:
QUOTE(lozickiene @ 2010 06 04, 15:40)
sveikos as ir prie jusu jungiuosi lapkricio 24 busiu svocia tai sukasi galvike kaip ka daryti doh.gif

Jei sukas, tai klausk musu padesim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2010 06 04, 08:44)
4u.gif Labukas)
o komendantams ka idomaus turite???As tai turbut maziukus buteliukus kabinsiu  g.gif (aciu uz patarima) blush2.gif

užmačiau šiandien maxėj kepurių tokių tipo jūreivio-kapitono. po 10lt ir dar nuolaida (lyg) 40 proc. wau, sakau, kad griebsiu, bet susiturėjau - kažkaip man pinigų pagailo. Jau kai viską ėmiau skaičiuot - blink.gif , o kai pagalvojau, kiek dar reiks doh.gif blink.gif , tai nutariau, kad nebereik man jų blush2.gif Geriau jau tradicinius medalius savo rankytėm pagaminsiu blush2.gif Bet va kaip originalu būtų, vis ramybės neduoda mintis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 04 birželio 2010 - 17:40
QUOTE(lozickiene @ 2010 06 04, 15:40)

Laba, laba,
oi, kaip negreit ax.gif
Spėsit puikiai pasiruošt mirksiukas.gif
O man tik mėėėėėėėnuo liko wacko.gif scare.gif swoon.gif

Pasidalinu, ką nuveikiau: beveik pribaigiau laikraštuką (visiškai pabaigsiu po mergvakario/bernvakario), įpusėjau pasižadėjimų tortą, o dabar konstruoju gulbes iš popierinių modulių (į jas galima pripilt saldainių ar šampano įstatyt ar dar beleką dėti kaip į krepšelį) Beje, iš tų trikampių modulių galima ir kitokias formas konstruoti. Tik jau darbo doh.gif Kažkur apie 500 tų modulių vienai gulbei reikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 04 birželio 2010 - 18:06
panos,noriu pasikonsultuot. 4u.gif
kilo mintis tokia - kad jauniesiems įeinant jau į šventimo vietą, nedaryti jokių sutikimų su duonom ir pan. o įeiti jauniesiems grojant Mikutavičiaus dainai "viens su trys, mūsų būgnai skamba,mes ateinam garsiai kaip atominė bomba..."?
kaip atrodys? bus netradiciška, bet man patinka. Bet vat ką veiksim visą tą dainą, pašokti? pasimaivyti? ale gal per ilgai visas 3 min.? a? g.gif
Atsakyti
QUOTE(martyna_mx @ 2010 06 03, 13:02)
( šiaulietės gal žinot kur gaut orginalų, ne molinį namelį?)
Dar esu pakibusi ant filmuko idėjos - janųjų nuotraukos iš vaikystės , jaunystės su gražia muzikyte parodyti per projektorių. Tik galvoju, kada būtų tinkamiausias metas tą daryti, gal prieš vidurnaktį, kokią 23 val? kaip jūs manot? O gal visai neverta?

"univermage" antrame aukšte berods yra indų parduotuvė, tai man ten pardavėjos pasiūlėglazūruotas "du delnus", sakė lb perka būtent šeimos židiniui.Bet lb nepatogu kokią žvakę įstatyti ten.Tai aš nupirkau molinį šeimos židinį smile.gif
Apie fimuką ir aš galvoju, bet aš dovanosiu jauniesiems jįa antrą dieną.Paprasčiausiai įteiksiu cd verysad.gif , nors lb norėčiau ir su projektoriumi parodyti visiems svečiams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2010 06 04, 07:44)
4u.gif Labukas)
o komendantams ka idomaus turite???As tai turbut maziukus buteliukus kabinsiu  g.gif (aciu uz patarima) blush2.gif

Stalo kom. dūdelės, alaus stalo kepurę su snapeliu apsiuvau alaus kamšteliais ir alaus butelių atidarytuvas, saldaus stalo kom saldainių vėrinys.

Rytoj mano diena karsta.gif kol kas jaudulio nėra, piršlys mokosi scenarijų hihihi.gif o mano viskas suruošta eisiu miegoti ax.gif
Atsakyti