Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(skgreta @ 2010 06 03, 13:49)
filmuka tikrai rekomenduoju daryti, pati dariau ir jis sulauke turbut daugiausiai nuostabos ir ovaciju, ypatingai patiko jauniesiems

Čia gal kaip kam. Pas mus šitas dalykas nepraeis. Šeimyna informatikų, tai ir abu jaunieji ir piršliai abu, ir net mano mama tuos filmukus kuria visokiomis progomis doh.gif Kitiems žinau kad šitas dalykas yra OHO, bet mes jaunųjų nenustebinsim schmoll.gif

QUOTE(pelika @ 2010 06 03, 14:28)
man kazkaip uz etikete 2Lt truputuka daug, na zinoma gauni blizgancia ir ant lipnaus popieriaus... bet... jei turi spalvota printeri, ir moment kliju - etiketes irgi atrodo visai super wink.gif )

Biuro prekėse yra pirkti tokio vadinamo "lipdukinio" popieriaus. A4 formatas kainuoja apie 50cnt. Ant jo tilps 2 rimtos etiketės tikrai. O jei 0,5 buteliui vienai pusei, tai mes ir 8 sutalpinam. Labai patogu - atspausdini spalvotu printeriu ant tokio lapo piešinį, susikarpai, o tada iš kitos pusės nuimi popierių ir turi lipduką biggrin.gif

QUOTE(skgreta @ 2010 06 03, 18:04)
Nuotraukas reiktu nuskenuoti, o pati filmuka as dariau su power point skaidrem, dar galima daryti su picasa programa ja nemokamai galima parsisiuti. Ten sukeli nuotraukas, rasai zodzius, muzika ikeli ir t.t.

Tų programų gausybė, jei norit efektų įvairesnių, patogumo naudokit MovieMaker
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 06 03, 17:50)
ne, cia tilzej, jei siauliete esi turetum zinot ax.gif pries maxima yra parduotuvike su visomis tomis smulkmenomis, bet nedaug ju ten :rolleyes

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Klausimas smile.gif Gal esat kuri piršliavę (arba tiesiog svečiais buvę) dvigubose (t.y. dvi poros jaunavedžių - vienas balius biggrin.gif) vestuvėse? mastau.gif Nusimato tokis džiaugsmas antroj vasaros pusėj...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kuri zinot, kur Vilniuj galima isigyti zvakiu graziu vestuvem?
Atsakyti
4u.gif Labukas)
o komendantams ka idomaus turite???As tai turbut maziukus buteliukus kabinsiu g.gif (aciu uz patarima) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2010 06 03, 17:32)
Sveikos, kažin ar gerai bus taip, prieš 12.00 į lauką, sakau tostą, šampanas, tada priesaika,po jos žibintai. Tad jau ką dainuot reikia ar nereikia lotuliukas.gif ilgiausių metų lotuliukas.gif  blush2.gif nu va svočia doh.gif
Dar,kaip su židiniu paskui darot,kūrent toliau ant stalo,ar kas užpučia paslapčia ir neša padėt? Nes kiek visko jauniesiems duosim,tai ir akių nesimatys iš užu stalo biggrin.gif

manau židinį reik palikti deganti, o visa kia po stalu slepkit mirksiukas.gif lotuliukas.gif

O aš turiu tokią bėdą.. na ne bėdą, tiesiog nesusivokiu šitoj vietoj... Jaunuosius išlydim atskirai...jaunąjį iš jo namų, jaunąją iš josios... tai pas jaunajį tik piršlys važiuoja, ar abu? ir dar... ką pas tą jaunąjį namuose nesudėtingo suorganizuot? nes kiek randu pavyzdinių scenarijų, tai visur kartu išlydi... mus su B irgi iš vienų namų lydėjo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2010 06 04, 08:57)
O aš turiu tokią bėdą.. na ne bėdą, tiesiog nesusivokiu šitoj vietoj... Jaunuosius išlydim atskirai...jaunąjį iš jo namų, jaunąją iš josios... tai pas jaunajį tik piršlys važiuoja, ar abu? ir dar... ką pas tą jaunąjį namuose nesudėtingo suorganizuot? nes kiek randu pavyzdinių scenarijų, tai visur kartu išlydi... mus su B irgi iš vienų namų lydėjo...  smile.gif

Aš daryčiau taip, kad piršlys su pabroliais pas jaunąjį, o svočia su pamergėm pas jaunąją smile.gif Pas jaunikį manau, kad jokių užduočių ar žaidimų neplanuočiau, tiesiog piršlys gal gražaus kažką jaunajam ir jo tėvams galėtų pasakyti, tada tėvai (jei nori) palaimintų ar dar kažką ir tada jau visi pas jaunąją smile.gif Tokiu atveju svočia turėtų laiko paruošti jaunąją ir jos "aplinką" pvz. jei planuojamas jaunosios "atpažinimas" ar ten kitokios "kliūtys", kurias turės įveikti jaunasis su sava palyda smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2010 06 04, 08:44)
4u.gif Labukas)
o komendantams ka idomaus turite???As tai turbut maziukus buteliukus kabinsiu  g.gif (aciu uz patarima) blush2.gif

Mes per praitą piršliavimą kabinom stikliukus su rankenėle...
Atsakyti
QUOTE(martyna_mx @ 2010 06 03, 15:33)

Nuotraukas nuskanuoji i kompiuteri, (spausdintuve dazniausiai ir scaneris buna) yra programele tokia su kuria tas nuotraukas padailini, apipavidalini, na ir su tokia programa jas sudelioji, dedi uzrasus, parenki muzika. Yra speciali programele. Cia mano vyro valdos  smile.gif  Veliau galesiu parasyti konkreciau, nes turiu atsijungti, lekiu i impulsa prakaito dozes islieti biggrin.gif
O gal kas anksciau uz mane tau parasys. smile.gif

Ačiū už paaiškinimą. smile.gif
Atsakyti
mes irgi stikliukus su rankenele (radau pigiai) maiselius kamsteliams ir savadarbius medalius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(martyna_mx @ 2010 06 03, 13:54)
Manau, kad darysiu tokio  rimtesnio pobūdžio, vieną muzikinį takelį vaikystei, kitą jaunystei.

Kas darysit filmukus, tai man muzikiniui takeliui nereali daina yra šita. Gal kas pasinaudosit idėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazmona @ 2010 06 03, 22:10)
Čia gal kaip kam. Pas mus šitas dalykas nepraeis. Šeimyna informatikų, tai ir abu jaunieji ir piršliai abu, ir net mano mama tuos filmukus kuria visokiomis progomis  doh.gif Kitiems žinau kad šitas dalykas yra OHO, bet mes jaunųjų nenustebinsim  schmoll.gif

Na cia aisku kiekvienam pagal skoni vieniems patinka kitiems ne. Man asmeniskai tai yra grazu, kai yra parodomas demesys,ir kai buna skirta tik tau ne pagal sablona sukurta o tiesiog padaroma individualiai.
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 06 03, 16:36)
Jus kalbat apie saldainiuku daryma, tai va kai as maziui gimtadienio praga dariau tai tiko tas paprastas A4 lapo storis, o be to dar ka pagalvojau, kad tas plonas, gali but negerai, jei saldainiai aptirps, tai viskas persigers wink.gif

Beje gal kas koda man el.p gali atsiust kur visa info svociu

Delto geriausia pirkt saldainius su viduje esancia plona folija
Atsakyti