Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(loretita2 @ 2010 06 03, 15:35)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif na pakeliei upa

O ka daryt biggrin.gif siaip zinok su mano biudzetu, tai jaunieji zagsejo ir patiket negalejo, nes daug ka pati dariau smile.gif Na pasakyk, kad negaila 2 Lt moket uz limpanti spalvota popieriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martyna_mx @ 2010 06 03, 15:13)
Na reikia tureti projektoriu, ekrano jei neturi to pakabinamo, tinka ir ant sienos, prigesinti sviesas. Projektorius prijungiamas prie nesiojamo kompo. Paprasta. Tik galvoju, kad mano nesiojamos koloneles mazokos, garso gali nepakakti  ax.gif
Projektorius brangus, ne buitinis dalykas, bet labai norint galima ji susiorganizuoti. Aš dažnai pamokas vedu su projektoriumi.

Projektoriu galima issinuomuoti, o muzika as jungiau prie muzikantu koloneliu, is anksto su jais buvau sutarus kad turetu ta jungti.
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2010 06 03, 16:43)
Projektoriu galima issinuomuoti, o muzika as jungiau prie muzikantu koloneliu, is anksto su jais buvau sutarus kad turetu ta jungti.

Tai reiks taip ir padaryti.
Jo projektoriaus nuoma parai vidutiniškai 60-70 lt. g.gif
Atsakyti
Laba diena, svočiutės, 4u.gif

priimkit ir mane į savo būrį. Nors aš teisingiau liudininkė,o ne piršlienė, bet visvien reiks truputį pasiruošti. smile.gif
Norėjau pasklausti dėl to filmo iš vaikystės nuotraukų. Kaip techniškai tą padaryti? Turiu aš nuotrauką popoierines, tai kaip jas ir kur sudėt, kad rodytų per projektorių? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pelika @ 2010 06 03, 15:39)
O ka daryt biggrin.gif siaip zinok su mano biudzetu, tai jaunieji zagsejo ir patiket negalejo, nes daug ka pati dariau smile.gif Na pasakyk, kad negaila 2 Lt moket uz limpanti spalvota popieriu smile.gif

Taip, taip as sutinku, bet seip kazkodel patiko tavo parasymas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kažin ar gerai bus taip, prieš 12.00 į lauką, sakau tostą, šampanas, tada priesaika,po jos žibintai. Tad jau ką dainuot reikia ar nereikia lotuliukas.gif ilgiausių metų lotuliukas.gif blush2.gif nu va svočia doh.gif

Dar,kaip su židiniu paskui darot,kūrent toliau ant stalo,ar kas užpučia paslapčia ir neša padėt? Nes kiek visko jauniesiems duosim,tai ir akių nesimatys iš užu stalo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 03 birželio 2010 - 15:35
[quote=Austėja,2010 06 03, 17:18]
Laba diena, svočiutės, 4u.gif

priimkit ir mane į savo būrį. Nors aš teisingiau liudininkė,o ne piršlienė, bet visvien reiks truputį pasiruošti. smile.gif
Norėjau pasklausti dėl to filmo iš vaikystės nuotraukų. Kaip techniškai tą padaryti? Turiu aš nuotrauką popoierines, tai kaip jas ir kur sudėt, kad rodytų per projektorių? g.gif 4u.gif

Nuotraukas nuskanuoji i kompiuteri, (spausdintuve dazniausiai ir scaneris buna) yra programele tokia su kuria tas nuotraukas padailini, apipavidalini, na ir su tokia programa jas sudelioji, dedi uzrasus, parenki muzika. Yra speciali programele. Cia mano vyro valdos smile.gif Veliau galesiu parasyti konkreciau, nes turiu atsijungti, lekiu i impulsa prakaito dozes islieti biggrin.gif
O gal kas anksciau uz mane tau parasys. smile.gif
Atsakyti
Jus kalbat apie saldainiuku daryma, tai va kai as maziui gimtadienio praga dariau tai tiko tas paprastas A4 lapo storis, o be to dar ka pagalvojau, kad tas plonas, gali but negerai, jei saldainiai aptirps, tai viskas persigers wink.gif

Beje gal kas koda man el.p gali atsiust kur visa info svociu
Atsakyti
QUOTE(martyna_mx @ 2010 06 03, 16:26)
radau viena tik kur yra biski medaliu (bet dailes salone zymiai pigiau), taip pat yra graziu moliniu buteliu su ivairiais zodziais:meiles eleksyras ir kt smile.gif  tai jei kam reikia, tai ten yra parduotuves pavadinimo nezinau, bet priesais maxima ant kampo ax.gif

Klausyk, o čia kalbi apie maxima centre kur? man labai reikia tos parduovėlės ax.gif
Ačiū smile.gif

ne, cia tilzej, jei siauliete esi turetum zinot ax.gif pries maxima yra parduotuvike su visomis tomis smulkmenomis, bet nedaug ju ten rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas nors galite ir man persiusti slaptazodzius kur visa jusu informacija yra? aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukas83 @ 2010 06 03, 19:01)
Gal kas nors galite ir man persiusti slaptazodzius kur visa jusu informacija yra? aciu smile.gif

issiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Austėja @ 2010 06 03, 16:18)
Laba diena, svočiutės,  4u.gif

Norėjau pasklausti dėl to filmo iš vaikystės nuotraukų. Kaip techniškai tą padaryti? Turiu aš nuotrauką popoierines, tai kaip jas ir kur sudėt, kad rodytų per projektorių?  g.gif  4u.gif

Nuotraukas reiktu nuskenuoti, o pati filmuka as dariau su power point skaidrem, dar galima daryti su picasa programa ja nemokamai galima parsisiuti. Ten sukeli nuotraukas, rasai zodzius, muzika ikeli ir t.t.

QUOTE(leliuga @ 2010 06 03, 16:32)
Sveikos, kažin ar gerai bus taip, prieš 12.00 į lauką, sakau tostą, šampanas, tada priesaika,po jos žibintai. Tad jau ką dainuot reikia ar nereikia lotuliukas.gif ilgiausių metų lotuliukas.gif  blush2.gif nu va svočia doh.gif
Dar,kaip su židiniu paskui darot,kūrent toliau ant stalo,ar kas užpučia paslapčia ir neša padėt? Nes kiek visko jauniesiems duosim,tai ir akių nesimatys iš užu stalo biggrin.gif

na seip zidinys dazniausiai paliekamas ant stalo ir toliau degti, o visus kitus daigtus tai bent mes padovanodavom ir paskui jie man atiduodavo pasideti atgal as viska surinkau sudejau i deze ir kita diena jiems atidaviau.
Atsakyti