Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(martyna_mx @ 2010 06 03, 14:02)
Sveikos svočiutės  smile.gif

Mano startas liepos 17 d. ... o jau baimės iki kaklo, to nelemto jaudulio.
Atrodo jau viską apsižiūrėjau, scenarijus yra. Dar neturiu šeimos židinio ( šiaulietės gal žinot kur gaut orginalų, ne molinį namelį?)
Dar esu pakibusi ant filmuko idėjos - janųjų nuotraukos iš vaikystės , jaunystės su gražia muzikyte parodyti per projektorių. Tik galvoju, kada būtų tinkamiausias metas tą daryti, gal prieš vidurnaktį, kokią 23 val? kaip jūs manot? O gal visai neverta?

filmuka tikrai rekomenduoju daryti, pati dariau ir jis sulauke turbut daugiausiai nuostabos ir ovaciju, ypatingai patiko jauniesiems, dar dabar ji daznai ziuri, na pasiteisino jis man ir net per kitas sventes dariau filmukus, tai irgi sulaukia daugiausiai susizavejimo. Na o kada ji rodyti tai priklauso nuo pacio filmuko jei jis linksmas ir humoristinis tai galit ir pries 12 daryti, jei rimtesnis galit pradzioj baliaus daryti, pas mus buvo apie jaunuosius ju susipazinimo pasaka tai mes rodem tik uzsedus uz stalo pries atiduodant dokumentus, visi buvo blaiviom galvom klause net isizioje, ta akimirka turbut buvo didziausia tyla saleje per visas vestuves, nes buvo visiems laai idomi atrakcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristina @ 2010 06 03, 12:22)
Merginos kaip manot, ar nebutu ne i tema, jei kelia iki jaunosios duru, kai atvyks jaunasis, isklociau 10 sirdeliu, o tuo tarpu jaunasis turetu isvardint 10 busimos zmonos isakymu su kiekviena sirdele g.gif O tuos isakymus duociau jam is anksto ismokt, tik aisku nesakyciau, kuriuo laiku jam teks juos vardint lotuliukas.gif Ot butu ciudai jauciu, prakaitas berneli ispiltu kaip turi but lotuliukas.gif

Manau tikrai bus į temą mirksiukas.gif

Merginos baikit sapnuot, tai kas man beliko tada iš vis neit miegot iki šeštadienio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2010 06 03, 15:49)
filmuka tikrai rekomenduoju daryti, pati dariau ir jis sulauke turbut daugiausiai nuostabos ir ovaciju, ypatingai patiko jauniesiems, dar dabar ji daznai ziuri, na pasiteisino jis man ir net per kitas sventes dariau filmukus, tai irgi sulaukia daugiausiai susizavejimo. Na o kada ji rodyti tai priklauso nuo pacio filmuko jei jis linksmas ir humoristinis tai galit ir pries 12 daryti, jei rimtesnis galit pradzioj baliaus daryti, pas mus buvo apie jaunuosius ju susipazinimo pasaka tai mes rodem tik uzsedus uz stalo pries atiduodant dokumentus, visi buvo blaiviom galvom klause net isizioje, ta akimirka turbut buvo didziausia tyla saleje per visas vestuves, nes buvo visiems laai idomi atrakcija  biggrin.gif

Tai žinok, dėl to ir esu užsikabinusi, kad man tai atrodo ypatingai gražu - tėvukams jų mažiukų nuotraukos (pagraudenimui ir šiaip prasminga), jaunų dienelių, kaip jie susipažino (internetinė pora). manau, kad faina. Galvoju, kad tą filmuką rodyt pradžioje puotos, kaip pristatysime juos kaip šeimą jau. Manau, kad darysiu tokio rimtesnio pobūdžio, vieną muzikinį takelį vaikystei, kitą jaunystei. na tiesiog esu užsikabinus ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martyna_mx @ 2010 06 03, 13:02)
Sveikos svočiutės  smile.gif

Mano startas liepos 17 d. ... o jau baimės iki kaklo, to nelemto jaudulio.
Atrodo jau viską apsižiūrėjau, scenarijus yra. Dar neturiu šeimos židinio ( šiaulietės gal žinot kur gaut orginalų, ne molinį namelį?)
Dar esu pakibusi ant filmuko idėjos - janųjų nuotraukos iš vaikystės , jaunystės su gražia muzikyte parodyti per projektorių. Tik galvoju, kada būtų tinkamiausias metas tą daryti, gal prieš vidurnaktį, kokią 23 val? kaip jūs manot? O gal visai neverta?

Ir mano 17 liepos) drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2010 06 03, 16:01)
Ir mano 17 liepos) drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Na tai sveikinu 4u.gif man asmeniškai tai pirmas kartas, tai dėl to dar baisiau blush2.gif
Žiūriu savo vestuvių juostą,kurios buvo prieš 12 metų, tai kaip pavyzdį turiu, tai nors tiek ramu, nes tikrai nedaug vestuvių esu atšokusi ax.gif
O sakykite kaip su tom jaunųjų taurėm - jas turi padovanoti piršliai? Ar kaip?
O jaunųjų kambarį - irgi ruošia piršliai?
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martyna_mx @ 2010 06 03, 14:54)
Tai žinok, dėl to ir esu užsikabinusi, kad man tai atrodo ypatingai gražu - tėvukams jų mažiukų nuotraukos (pagraudenimui ir šiaip prasminga), jaunų dienelių, kaip jie susipažino (internetinė pora). manau, kad faina. Galvoju, kad tą filmuką rodyt pradžioje puotos, kaip pristatysime juos kaip šeimą jau. Manau, kad darysiu tokio  rimtesnio pobūdžio, vieną muzikinį takelį vaikystei, kitą jaunystei. na tiesiog esu užsikabinus ax.gif  smile.gif

O aš tai nesu mačiusi tokių filmukų. Ir nelabai techniškai įsivaizduoju kaip tai padaryti g.gif bet tikriausiai labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vildar @ 2010 06 03, 16:09)
O aš tai nesu mačiusi tokių filmukų. Ir nelabai techniškai įsivaizduoju kaip tai padaryti g.gif bet tikriausiai labai gražu wub.gif

Na reikia tureti projektoriu, ekrano jei neturi to pakabinamo, tinka ir ant sienos, prigesinti sviesas. Projektorius prijungiamas prie nesiojamo kompo. Paprasta. Tik galvoju, kad mano nesiojamos koloneles mazokos, garso gali nepakakti ax.gif
Projektorius brangus, ne buitinis dalykas, bet labai norint galima ji susiorganizuoti. Aš dažnai pamokas vedu su projektoriumi.
Atsakyti
QUOTE(martyna_mx @ 2010 06 03, 15:13)
Na reikia tureti projektoriu, ekrano jei neturi to pakabinamo, tinka ir ant sienos, prigesinti sviesas. Projektorius prijungiamas prie nesiojamo kompo. Paprasta. Tik galvoju, kad mano nesiojamos koloneles mazokos, garso gali nepakakti  ax.gif
Projektorius brangus, ne buitinis dalykas, bet labai norint galima ji susiorganizuoti. Aš dažnai pamokas vedu su projektoriumi.

Ar tik nereiks ir man pradėt organizuot tą dalyką g.gif O rodyti ten nuotraukas, muzikėlę kokia tai parinkt ir komentuojat ar jau nebereik?

Ir dar klausimėlis-ar jūs leisit dangaus žibintus. Kada geriausiai juos leisti? prioeš antrą užsėdimą t.y. prieš 12 ar kaip tik po jo, tai yra kai jau pakils visi nuo stalo?
Ir gak žinot kokią internetinę parduotuvę kur pigiau yra dangaus žibintai?
Atsakyti

radau viena tik kur yra biski medaliu (bet dailes salone zymiai pigiau), taip pat yra graziu moliniu buteliu su ivairiais zodziais:meiles eleksyras ir kt smile.gif tai jei kam reikia, tai ten yra parduotuves pavadinimo nezinau, bet priesais maxima ant kampo ax.gif

Klausyk, o čia kalbi apie maxima centre kur? man labai reikia tos parduovėlės ax.gif
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vildar @ 2010 06 03, 15:22)
Ar tik nereiks ir man pradėt organizuot tą dalyką g.gif O rodyti ten nuotraukas, muzikėlę kokia tai parinkt ir komentuojat ar jau nebereik?

Ir dar klausimėlis-ar jūs leisit dangaus žibintus. Kada geriausiai juos leisti? prioeš antrą užsėdimą t.y. prieš 12 ar kaip tik po jo, tai yra kai jau pakils visi nuo stalo?

Galiu rekomenduoti - pigiau zibintu neradau (pirkau pernai rugpjuciui)(prekiauja didmeninemis kainomis 4.99 ir 6.49Lt balti ), siaip Kaunieciai, bet siuncia i kitus miestus, galima susitarti, kad siustu ne per siuntu skyriu (pigiau jums, tik jie tada uz sauguma neatsako, mano atveju, tai teciui idejo) http://www.dangauszi...s.lt/index.html , daugiau vestuvems nieko nepirkau, nes kazkaip viska pavyko susirast arba "nusikopijuot", arba persidaryt wink.gif pvz. http://www.santuoka....estuviu-atribut ... 00045.html (man kazkaip uz etikete 2Lt truputuka daug, na zinoma gauni blizgancia ir ant lipnaus popieriaus... bet... jei turi spalvota printeri, ir moment kliju - etiketes irgi atrodo visai super wink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelika: 03 birželio 2010 - 14:34
[quote=vildar,2010 06 03, 16:22]

Internetinė parduotuvė http://www.dangaus-zibintai.lt . Pigiau nei parduotuvėje. Aš dar neapsisprendžiau kada leisiu tuos žibintus. Jų užsisakiau daug.Norėtųsi dvyliktą valandą būti lauke, nes iš žvakių sudėliosime dideles širdis, ir tie žibintai. dar mąstau kokią dainą visiems dainuot, buvau jubiliejuje, man labai patiko, visi ratu sustoję dainavo labai fainą dainą gimtadienio kaltininkei, man labai patiko. Aš pasimetus dar. ax.gif
Dėl filmuko , komentuoti nebereikia, galima užrašyti. Užrašas matysis filme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martyna_mx: 03 birželio 2010 - 14:32
QUOTE(pelika @ 2010 06 03, 15:28)
(man kazkaip uz etikete 2Lt truputuka daug, na zinoma gauni blizgancia ir ant lipnaus popieriaus... bet... jei turi spalvota printeri, ir moment kliju - etiketes irgi atrodo visai super wink.gif )

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na pakeliei upa
Atsakyti