QUOTE(martyna_mx @ 2010 06 03, 14:02)
Sveikos svočiutės
Mano startas liepos 17 d. ... o jau baimės iki kaklo, to nelemto jaudulio.
Atrodo jau viską apsižiūrėjau, scenarijus yra. Dar neturiu šeimos židinio ( šiaulietės gal žinot kur gaut orginalų, ne molinį namelį?)
Dar esu pakibusi ant filmuko idėjos - janųjų nuotraukos iš vaikystės , jaunystės su gražia muzikyte parodyti per projektorių. Tik galvoju, kada būtų tinkamiausias metas tą daryti, gal prieš vidurnaktį, kokią 23 val? kaip jūs manot? O gal visai neverta?
Mano startas liepos 17 d. ... o jau baimės iki kaklo, to nelemto jaudulio.
Atrodo jau viską apsižiūrėjau, scenarijus yra. Dar neturiu šeimos židinio ( šiaulietės gal žinot kur gaut orginalų, ne molinį namelį?)
Dar esu pakibusi ant filmuko idėjos - janųjų nuotraukos iš vaikystės , jaunystės su gražia muzikyte parodyti per projektorių. Tik galvoju, kada būtų tinkamiausias metas tą daryti, gal prieš vidurnaktį, kokią 23 val? kaip jūs manot? O gal visai neverta?
filmuka tikrai rekomenduoju daryti, pati dariau ir jis sulauke turbut daugiausiai nuostabos ir ovaciju, ypatingai patiko jauniesiems, dar dabar ji daznai ziuri, na pasiteisino jis man ir net per kitas sventes dariau filmukus, tai irgi sulaukia daugiausiai susizavejimo. Na o kada ji rodyti tai priklauso nuo pacio filmuko jei jis linksmas ir humoristinis tai galit ir pries 12 daryti, jei rimtesnis galit pradzioj baliaus daryti, pas mus buvo apie jaunuosius ju susipazinimo pasaka tai mes rodem tik uzsedus uz stalo pries atiduodant dokumentus, visi buvo blaiviom galvom klause net isizioje, ta akimirka turbut buvo didziausia tyla saleje per visas vestuves, nes buvo visiems laai idomi atrakcija