Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(MagnolijaB @ 2010 06 03, 10:44)
user posted image
user posted image
Noriu pasidalinti tuo ką radau tongue.gif
Turėtų būt įdomu toms, kurios lanksto tuos popierinius tortus smile.gif
Šitam psl radau Jako-o

Ar ne per sudetingas ax.gif Jezau grazu be galo, bet darbelio butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristina @ 2010 06 03, 08:53)
Ar ne per sudetingas ax.gif Jezau grazu be galo, bet darbelio butu doh.gif

aš manau, kad neverta tiek dirbti, paprasčiau parsisiūst, vis tiek taip idealiai niekada neišeis. Tame psl begalė grožybių, jei koperuotis, gal nežiauri kaina išeitų.... g.gif
Nors žiauroka... be siuntimo, vien tortas apie 70 lt kainuoja....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MagnolijaB: 03 birželio 2010 - 09:16
QUOTE(MagnolijaB @ 2010 06 03, 11:06)
aš manau, kad neverta tiek dirbti, paprasčiau parsisiūst, vis tiek taip idealiai niekada neišeis. Tame psl begalė grožybių, jei koperuotis, gal nežiauri kaina išeitų....  g.gif
Nors žiauroka... be siuntimo, vien tortas apie 70 lt kainuoja....

Gal, bet velniai zino kiek laiko sius ir apskritai ar kuri apsiims tuo ax.gif O man kas 3 savaiteles beliko doh.gif O as vis scenarijaus nesusidelioju schmoll.gif sunku kai muzikantu nebus,viskas gula ant mano peciu wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 06 02, 23:27)
Ar jums gražiai susilanksto saldainiai su tais darytais popieriukais? g.gif  nu man taip baisiai unsure.gif  kaip kokio pirmoko,kad būtų lankstyta verysad.gif  man rodos,kad per storas popierius, na bet neradau jokio plonesnio gal kas kokį kitokį perkate,o ne tą standartinio storio kaip baltą?nes man kanceliarinėse sakė,kad nėra plonesnio nei 80 (svoris ar čia kas nžn net  blush2.gif  )

g.gif bent mano dukra spauzdino ant to paprasto popieriaus
Papildyta:
QUOTE(ikristina @ 2010 06 03, 10:26)
Gal, bet velniai zino kiek laiko sius ir apskritai ar kuri apsiims tuo ax.gif O man kas 3 savaiteles beliko doh.gif O as vis scenarijaus nesusidelioju schmoll.gif sunku kai muzikantu nebus,viskas gula ant mano peciu wacko.gif

Nepergyvenk, as buvau draugu vestuvese, tai ir nebuvo muzikantu, buvo ijungta rami muzika kai reikejo skaityti, o poto linksma. Seip tai pirslai patys turejo cd irasyta. Veliau atsirado jaunuolis kuris vadovavo cd keitimui. Jaunieji turejo ir draugai atsiveze savo.
Atsakyti
QUOTE(mazmona @ 2010 06 03, 08:56)
drinks_cheers.gif dirbsim kartu biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif dviese bus linksmiau mirksiukas.gif drinks_cheers.gif bet manau, cia tokiu melejonas, nes rugpjutis labai populiarus menuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2010 06 03, 10:37)
manau, cia tokiu melejonas, nes rugpjutis labai populiarus menuo  smile.gif

matyt, nes sesuo vasario mėn. bandė išsirinkt laiką CMB tai jau neberado doh.gif

Rugpjūty 2 dienų skirtumu susituokę mes su MB, mano tėvai, tėvų svotai, o dabar ir sesuo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazmona: 03 birželio 2010 - 11:48
Merginos kaip manot, ar nebutu ne i tema, jei kelia iki jaunosios duru, kai atvyks jaunasis, isklociau 10 sirdeliu, o tuo tarpu jaunasis turetu isvardint 10 busimos zmonos isakymu su kiekviena sirdele g.gif O tuos isakymus duociau jam is anksto ismokt, tik aisku nesakyciau, kuriuo laiku jam teks juos vardint lotuliukas.gif Ot butu ciudai jauciu, prakaitas berneli ispiltu kaip turi but lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės smile.gif

Mano startas liepos 17 d. ... o jau baimės iki kaklo, to nelemto jaudulio.
Atrodo jau viską apsižiūrėjau, scenarijus yra. Dar neturiu šeimos židinio ( šiaulietės gal žinot kur gaut orginalų, ne molinį namelį?)
Dar esu pakibusi ant filmuko idėjos - janųjų nuotraukos iš vaikystės , jaunystės su gražia muzikyte parodyti per projektorių. Tik galvoju, kada būtų tinkamiausias metas tą daryti, gal prieš vidurnaktį, kokią 23 val? kaip jūs manot? O gal visai neverta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martyna_mx: 03 birželio 2010 - 13:02
QUOTE(ikristina @ 2010 06 03, 11:26)

ir man tas pats su scenarijumi blush2.gif biski pradejau, o kai sustojau ir fsio doh.gif niekaip nebepripuolu, kazka daryti... schmoll.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(martyna_mx @ 2010 06 03, 15:02)
Sveikos svočiutės  smile.gif

Atrodo jau viską apsižiūrėjau, scenarijus yra. Dar neturiu šeimos židinio ( šiaulietės gal žinot kur gaut orginalų, ne molinį namelį?)
Dar esu pakibusi ant filmuko idėjos - janųjų nuotraukos iš vaikystės , jaunystės su gražia muzikyte parodyti per projektorių. Tik galvoju, kada būtų tinkamiausias metas tą daryti, gal prieš vidurnaktį, kokią 23 val? kaip jūs manot? O gal visai neverta?

o seimos zidini ne jaunuju teveliai perka? g.gif kazkaip kiek zinau, tai cia ne pirsliu problema rolleyes.gif
del filmuko, tai kiek zinau kiti daro kelioneje, kur nors gamtoje. o vakare pati turesi tiek veiklos, kad paskui gali ir nespet g.gif bent jau as taip manau... nes ir taip pries dvylika kai prasideda, tai daug laiko ir taip uzima rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte1986: 03 birželio 2010 - 13:20

QUOTE(martyna_mx @ 2010 06 03, 14:02)
Sveikos svočiutės  smile.gif

Aš irgi liepos 17d. Jau naktim sapnuoju, kad ateinu į puotą ir atsimenu, kad scenarijus dar net neparašytas doh.gif

Gal ir aš galėčiau gaut prisijungimo duomenis? Gal ką prisitaikyčiau sau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vildar @ 2010 06 03, 15:20)
Aš irgi liepos 17d. Jau naktim sapnuoju, kad ateinu į puotą ir atsimenu, kad scenarijus dar net neparašytas doh.gif

Gal ir aš galėčiau gaut prisijungimo duomenis? Gal ką prisitaikyčiau sau g.gif

issiunciau 4u.gif zinok, cia turbut daugiau nei usei tokie sapnai kamuoja doh.gif lotuliukas.gif as tai pastoviai sapnuoju, kad man niekas nesigauna ka sugalvojom ir kad niekas neklauso musu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=vildar,2010 06 03, 15:20]

Identišką sapną sapnavau praeitą nakti - atvažiuoju į vestuves kaip svečias ir neturiu nieko ir siunčiu vyrą lėkt namo paiimti scenarijų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti