Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(loretita2 @ 2010 06 02, 14:51)
Esu imetusi ivairiu

radau tik etiketes įv. progom.Gal kas wordinį variantą turite saldainių popieriukų 4u.gif
Aš tai žadu būti palaidais plaukais smile.gif sakė kirėja kažkokias naujoviškas garbanas padarys bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif
Man labai patiko smile.gif
cituoju))

Nupirko maisa cukraus (tokio gabalinio, ipakuotas kur kiekvienas gabaliukas i popiereli, nors buvo sveciu, kurie pasinaudojo ir neipakuotais cukraus gabaleliais), sukarpe popieriaus juosteliu ir padejo maisa gumyciu. Sveciai pasiimdavo po popiereli, parasydavo po palinkejima, apvyniodavo apie cukraus gabaleli, uzdedavo gumyte ir sumete viska i stiklaini. Sventes pabaigoje mums ta stiklaini iteike, sake kiekviena ryta kai gersim kava issipakuoti cukraus gabaleli ir perskaityti palinkejima. Tai zodziu, jau beveik metai susituoke, o vis dar kas ryta po palinkejima skaitom, mum patiko ideja, iki siol vestuves primena, privercia mus nusisypsoti kiekviena ryta.

Kur pirkti toki cukru ????kazkaip tai nemaciau..... g.gif
Atsakyti

Labukas! gal galetumete persiusti slaptazodzius ir man? pirsliausiu liepos 24 d., dar truksta keletos smulkmeneliu smile.gif daug ideju jau pasisemiau cia is jusu smile.gif
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 06 02, 11:01)
Dėl laikraštuko tai jau esu rašiusi, kad kūriau visisiškai individualų - beveik visus tekstus pati rinkau, ieškojau internete ir pan. Vengiau nusibodusių banalybių.

Štai pavyzdžiui, rubrika „Kalba vaikai“ - ir juokinga , ir jautru  smile.gif

Kalba vaikai

„Meilė yra kai mano mamytė padaro kavos tėveliui ir prieš duodama paragauja, ar ji skani.“ Danielė (7 metai)

„Kai mano močiutė susirgo artritu, ji daugiau nebegalėjo pasilenkti ir nusilakuoti sau kojų nagų. Todėl mano senelis visą laiką daro tai už ją, nors jam ir skauda rankas. Tai – meilė.“ Roberta (8 metai)

„Meilė yra tai, kas tave verčia šypsotis net kai esi pavargęs.“ Agnė (4 metai)
„Meilė – kai mama mato tėtį purviną ir suprakaitavusį ir vis tiek sako, kad jis gražesnis už Robertą Redfordą.“ Artūras (8 metai)

„Meilė – kai tavo šuniukas laižo tavo veidą net po to, kai tu jį buvai palikęs visą dieną.“ Marija (4 metai)

„Kai tu ką nors myli, tavo blakstienos virpa, o iš tavęs skraido mažos žvaigždutės.“ Karolina (7 metai)

„Negalima sakyti „aš tave myliu“, jei taip negalvoji. Bet jei taip galvoji, turėtum sakyti dažnai. Žmonės tai pamiršta.“ Sandra (8 metai)
Orų prognozė -  iš kelių variantų padariau vieną

ORŲ PROGNOZĖ

Svočios orų biuro duomenimis, gegužės 29-30 dienomis vestuvių nuotaika bus giedra, pirmoje dienos pusėje numatomi krituliai iš jaunosios ir jaunojo motinų akių. Oras su pragiedruliais, gali užklupti šampano lijundra su prablaivėjimais, juoko stiprumas –  nuo vidutinio iki stipraus. Vakare temperatūra virš stalų pakils iki 40 laipsnių. Po stalais – griaustinis su perkūnija, laukiama ir „kritulių“. Naktį Jaunųjų kambaryje siautės škvalas. Rytą kai kuriose galvose bus rūkas, kai kuriems nuo žmonų papūs stiprus vėjas, antroje dienos pusėje vietomis gali būti žemės svyravimų.
Pirmadienį numatoma sausra ne tik lauke, bet ir visų vestuvininkų burnose.

wub.gif Labai faina vaikų mintys

QUOTE(cūgga @ 2010 06 02, 11:14)
Labas rytas, aš jau jaudinuosi  doh.gif  lotuliukas.gif vakar susidėjau į atskirą tašikę viskas kas reikalinga žaidimam, manau bus patogiau... o kas reikalinga prie stalo į didelę dėžę, kuri bus padėta po stalu kur mes sėdėsim.
Liko kelios smulkmenėlės iš maisto kurias nusipirksiu penktadienį, o šiaip viską pasiruošus esu  ax.gif

4u.gif Viskas bus ok, pamatysi
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pagaliau ir as prisijungiau smile.gif mazaji teciui daviau dabot blush2.gif Dvi dienas prasedejau prie saldainiu popiereliu, bet pasidariau savo thumbup.gif, liko saldainiu nusipirkt ir suvyniot biggrin.gif Ryt bandysiu scenariju galutinai susideliot, o tada tikiuos liks tik smulkmenos visos ax.gif nes mazasis tai taip neleidzia nieko daryt, kad nebezinau, kokios veiklos jam ir duot, kad mama paliktu ramybej blush2.gif
saulyte1986 maciau pirsliausim ta pacia diena thumbup.gif kokiam mieste zenysi jaunuosius?
Beje gal ir man galit imest pasto duomenis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristina @ 2010 06 02, 23:09)
Sveikos 4u.gif

Pagaliau ir as prisijungiau smile.gif mazaji teciui daviau dabot blush2.gif Dvi dienas prasedejau prie saldainiu popiereliu, bet pasidariau savo thumbup.gif, liko saldainiu nusipirkt ir suvyniot biggrin.gif Ryt bandysiu scenariju galutinai susideliot, o tada tikiuos liks tik smulkmenos visos ax.gif nes mazasis tai taip neleidzia nieko daryt, kad nebezinau, kokios veiklos jam ir duot, kad mama paliktu ramybej blush2.gif
saulyte1986 maciau pirsliausim ta pacia diena thumbup.gif kokiam mieste zenysi jaunuosius?
Beje gal ir man galit imest pasto duomenis ax.gif

tai smagu, kad yra kartu ta pacia diena pirsliausim 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
issiunciau i a.z. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar jums gražiai susilanksto saldainiai su tais darytais popieriukais? g.gif nu man taip baisiai unsure.gif kaip kokio pirmoko,kad būtų lankstyta verysad.gif man rodos,kad per storas popierius, na bet neradau jokio plonesnio gal kas kokį kitokį perkate,o ne tą standartinio storio kaip baltą?nes man kanceliarinėse sakė,kad nėra plonesnio nei 80 (svoris ar čia kas nžn net blush2.gif )
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Ar priimsit i savo buri?
Pirsliausim rugpjucio 21 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistejukas: 02 birželio 2010 - 22:46
QUOTE(svelni @ 2010 06 02, 22:27)
Ar jums gražiai susilanksto saldainiai su tais darytais popieriukais? g.gif  nu man taip baisiai unsure.gif  kaip kokio pirmoko,kad būtų lankstyta verysad.gif  man rodos,kad per storas popierius, na bet neradau jokio plonesnio gal kas kokį kitokį perkate,o ne tą standartinio storio kaip baltą?nes man kanceliarinėse sakė,kad nėra plonesnio nei 80 (svoris ar čia kas nžn net  blush2.gif  )

Aš praitą savaitę dariau krikštynoms draugei, tai tikrai žinau, kad ėmiau 75g popierių (biuro pasaulyje ėmiau), negaliu pasakyt, kad jaučiau kokį žymų skirtumą už tą 5g storesnį. Tik mano pastebėjimas iš patirties, geriausia, kai ant popieriukų nėra jokių lenkimo linijų, tuomet net jei truputuka ir nepataikai sulankstyti, jie vis tiek atrodo pakankamai normaliai.
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2010 06 02, 22:38)
Sveikutes 4u.gif

Ar priimsit i savo buri?
Pirsliausim rugpjucio 21 4u.gif

drinks_cheers.gif dirbsim kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 06 02, 23:27)
Ar jums gražiai susilanksto saldainiai su tais darytais popieriukais? g.gif  nu man taip baisiai unsure.gif  kaip kokio pirmoko,kad būtų lankstyta verysad.gif  man rodos,kad per storas popierius, na bet neradau jokio plonesnio gal kas kokį kitokį perkate,o ne tą standartinio storio kaip baltą?nes man kanceliarinėse sakė,kad nėra plonesnio nei 80 (svoris ar čia kas nžn net  blush2.gif  )

yra plonesnio popieriaus 70 r 60 g. Rekt ieskoti popieriaus parduotuvese, Kaune yra popieriaus salonas Dauksos g, Kaunakiemio g ir Savanoriu pr.
O as visada spausdinu visom sventem ant paprasto 80 g popieriasu ir man labai gerai susilanksto, dabar jau ranka net pripratus tai labai greit visus sulankstau.
Atsakyti
user posted image
user posted image
Noriu pasidalinti tuo ką radau tongue.gif
Turėtų būt įdomu toms, kurios lanksto tuos popierinius tortus smile.gif
Šitam psl radau Jako-o
Atsakyti