Dėl laikraštuko tai jau esu rašiusi, kad kūriau visisiškai individualų - beveik visus tekstus pati rinkau, ieškojau internete ir pan. Vengiau nusibodusių banalybių.
Štai pavyzdžiui, rubrika Kalba vaikai - ir juokinga , ir jautru
Kalba vaikai
Meilė yra kai mano mamytė padaro kavos tėveliui ir prieš duodama paragauja, ar ji skani. Danielė (7 metai)
Kai mano močiutė susirgo artritu, ji daugiau nebegalėjo pasilenkti ir nusilakuoti sau kojų nagų. Todėl mano senelis visą laiką daro tai už ją, nors jam ir skauda rankas. Tai meilė. Roberta (8 metai)
Meilė yra tai, kas tave verčia šypsotis net kai esi pavargęs. Agnė (4 metai)
Meilė kai mama mato tėtį purviną ir suprakaitavusį ir vis tiek sako, kad jis gražesnis už Robertą Redfordą. Artūras (8 metai)
Meilė kai tavo šuniukas laižo tavo veidą net po to, kai tu jį buvai palikęs visą dieną. Marija (4 metai)
Kai tu ką nors myli, tavo blakstienos virpa, o iš tavęs skraido mažos žvaigždutės. Karolina (7 metai)
Negalima sakyti aš tave myliu, jei taip negalvoji. Bet jei taip galvoji, turėtum sakyti dažnai. Žmonės tai pamiršta. Sandra (8 metai)
Orų prognozė - iš kelių variantų padariau vieną
ORŲ PROGNOZĖ
Svočios orų biuro duomenimis, gegužės 29-30 dienomis vestuvių nuotaika bus giedra, pirmoje dienos pusėje numatomi krituliai iš jaunosios ir jaunojo motinų akių. Oras su pragiedruliais, gali užklupti šampano lijundra su prablaivėjimais, juoko stiprumas nuo vidutinio iki stipraus. Vakare temperatūra virš stalų pakils iki 40 laipsnių. Po stalais griaustinis su perkūnija, laukiama ir kritulių. Naktį Jaunųjų kambaryje siautės škvalas. Rytą kai kuriose galvose bus rūkas, kai kuriems nuo žmonų papūs stiprus vėjas, antroje dienos pusėje vietomis gali būti žemės svyravimų.
Pirmadienį numatoma sausra ne tik lauke, bet ir visų vestuvininkų burnose.
Labas rytas, aš jau jaudinuosi
vakar susidėjau į atskirą
tašikę viskas kas reikalinga žaidimam, manau bus patogiau... o kas reikalinga prie stalo į didelę dėžę, kuri bus padėta po stalu kur mes sėdėsim.
Liko kelios smulkmenėlės iš maisto kurias nusipirksiu penktadienį, o šiaip viską pasiruošus esu
Viskas bus ok, pamatysi