Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(cūgga @ 2010 06 02, 12:04)
Mano bus jauda iki kelių  ax.gif

doh.gif lotuliukas.gif

Man patiko:

Santuoka - ne gėlės ir fejerverkai, blizgučiai ir kaspinai.
Santuoka - ne prašmatni svita ar triukšmingas karnavalas.
Santuoka - tai du žmonės, pasiryžę gyventi vieną gyvenimą ir būti vienas kitam kantrybės, pakantumo, stiprybės ir meilės šaltiniu, pasiruošę kartu pakelti visas laiko sėkmės nešamas negandas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cūgga: 02 birželio 2010 - 13:46
QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 06 02, 15:28)
jau issiusta smile.gif

Aciu uz pagyras 4u.gif

Cia dar viena foto truputi is arciau blush2.gif user posted image

istikruju graziai atrodei ir visas pulkas 4u.gif
cūgga tau tai didziausios sekmes mirksiukas.gif ir kitoms si savaitgali startuojancioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 06 02, 13:47)
istikruju graziai atrodei ir visas pulkas 4u.gif 
cūgga tau tai didziausios sekmes mirksiukas.gif  ir kitoms si savaitgali startuojancioms 4u.gif

Aciu smile.gif
Saulyte, o tu jau po? kaip sekes?
Papildyta:
QUOTE(svelni @ 2010 06 02, 13:37)
ačiū 4u.gif  bet kaip tas kaspinas gražiai žiūrisi wub.gif 
mano puokštė turbūt bus tradicinė, rankoje reikės neštis smile.gif

na cia ir paskutine diena su siuveja sumastem kaip daryt biggrin.gif nes nenorejau tradicinio kaspino, norejau atrodyti kitaip, stai toks rezultatas ir gavos, o vien juoda ir butu labai jau uzjuodine, reikejo atmusimo smile.gif tai visos pamerges ir as siuvomes kazka is tos medziagos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 06 02, 13:47)
cūgga tau tai didziausios sekmes mirksiukas.gif  ir kitoms si savaitgali startuojancioms 4u.gif

Ačiū, negaliu patikėti kad jau šis savaitgalis mano doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cūgga @ 2010 06 02, 14:11)
Ačiū, negaliu patikėti kad jau šis savaitgalis mano  doh.gif  lotuliukas.gif

pries vestuves n kartu giliai ikvepk ir viskas bus OK! As pamenu taip dariau, nors nieko nepadejo ir asaros upeliais varvejo ir balsas tirtejo ir viska pradeom nuo vidurio, bet dzin, niekas nesuprato, o veliau visai gerai isivaziavom ir dingo visas jaudulys thumbup.gif , buvo kas daugiau jaudinas uz mus blush2.gif
Nors man jau lengva kalbet, kai viskas praeity.. dabar vel pradedu jaudintis, nes nezinau koki rezultata pamatysiu filmuotoj medziagoj blush2.gif nors visi gyre labai, as vistiek bijau....
Atsakyti
QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 06 02, 16:07)
Aciu smile.gif
Saulyte, o tu jau po? kaip sekes?
Papildyta:

na cia ir paskutine diena su siuveja sumastem kaip daryt biggrin.gif nes nenorejau tradicinio kaspino, norejau atrodyti kitaip, stai toks rezultatas ir gavos, o vien juoda ir butu labai jau uzjuodine, reikejo atmusimo smile.gif tai visos pamerges ir as siuvomes kazka is tos medziagos smile.gif

o ne, mums dar biski daugiau nei trys savaites liko, birzelio 26d. pirsliausim rolleyes.gif darbai apstojo, vyrui diplominis... nu jau kita savaite zadu rimtai kibti i darbus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(cūgga @ 2010 06 02, 16:11)
Ačiū, negaliu patikėti kad jau šis savaitgalis mano  doh.gif  lotuliukas.gif

ziauriai greitai laikas bega... as irgi vis buvau rami, kad dar daug laiko, o va jau tiek beliko doh.gif blush2.gif nusiramink viskas bus gerai 4u.gif svarbu jau viska esi pasiruosusi, tai tik belieka ramiai laukti ir nusiteikti 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos gal kuri pasidalintumet pirslio pasu? 4u.gif kazkaip kai rinkaus medziaga atrodo kazkur lyg ir buvo, neberandu dabar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 06 02, 14:20)
Siguciux labai gražiai atrodei wub.gif
Cūgga šaunuolė thumbup.gif aš dar tik visokias smulkmenas darausi, tai negalvojau,kad tiek darbo bus doh.gif  o prie saldainių vyniojimo išvis sėdėsiu jaučiu daaaaug laiko wacko.gif nemoku gražiai sulankstyti unsure.gif
Papildyta:
Gal kas galite į bendrą paštuką saldainių popierėlių  maketuką įmesti rolleyes.gif

Esu imetusi ivairiu
Atsakyti
Ačiū už padrasinimą 4u.gif dabar dar prisikarpiau širdelių mažyčių pabarstysiu išlydint lauke ant žolės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 06 02, 02:57)
Parasiau tau asmeniskai slaptazodzius  smile.gif Rytoj dar permesiu info i pasta.

gal gali ir man slaptazodzius atsiust smile.gif

QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 06 02, 10:37)
Labu dienu,

Ikeliu savo scenariju i pasta smile.gif  blush2.gif Jei kas bus neaisku klauskit ax.gif

Jau savaitgali bus filmuota thumbup.gif
Kaip atrodem smile.gif

Nu super tu atrodai, labai jau graziai. thumbup.gif
Atsakyti
O kokias zadat sukuosenas darytis?, gal turit kokia nuorodele kur daug iv. sukuosenu
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 06 02, 16:12)
O kokias zadat sukuosenas darytis?, gal turit kokia nuorodele kur daug iv. sukuosenu

Aciu 4u.gif
man sukuosena eksprontu sugalvojo, kai nuejau turejau tik mazyte vizija, bet ta mano vizija sutapo su mano kirpejos vizija, nors kuriozu buta, kai mano vyras lakste ieskodamas man plauku lotuliukas.gif (mano trumpi, bet stori, manem, kad pritruks ilgio, nes tokiam kodukui reikia gan ilgu plauku, o mano negana to, kad trumpi, bet ir iskarpyti doh.gif ), nerado, tada atveze nuo sukneles likusias skiautes ir mano kuoduka apjuose, atrode labai kukliai bet nerealiai graziai wub.gif
sukuosenos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sigučiux*: 02 birželio 2010 - 17:28