Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(kacius @ 2010 05 19, 09:02)
Matai aš vakar jau kaip ir nusižiūrėjau. Bet dar pavažinėsiu aišku, juk iki rugpjūčio dar laiko daug.
Mano jaunoji nori kad derėtų visos, ir aš ją pilnai suprantu  smile.gif

AAAaaaa na cia tada zinoma, kaip jaunoji pasakys mirksiukas.gif Jei talpina jus visas i kazkokius savo sugalvotus standartus-tai nevalia priestaraut, poto gi bus del suknios visa svente sugadinta, zinom mes ta nuotaku "nervatriopke" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 19 gegužės 2010 - 08:12
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 18, 21:55)
o seimos zidinio nedegsit? rolleyes.gif

ne nebus.

QUOTE(kacius @ 2010 05 19, 07:50)

Merginos jūs prieš kiek laiko nuomojatės sukneles, ir ar derinate prie pamergių  blush2.gif

Aš prieš pusantro mėn išsirinkau, nuomos salone. Beje prie pamergių nereikia derinti tikrai, netgi su jaunąja ėjom pas floristę tai ji ir puokštę man visiškai kitokią darys nei jonosios ar pamergių.
Atsakyti
QUOTE(minii @ 2010 05 18, 22:01)
patarkit kaip iteikti seimos banka,ir kada? 4u.gif

as anta diena iteikiau smile.gif

Keturios žvakės ramiai degė ir pamažu tirpo. Buvo taip tylu, kad girdėjosi, kaip jos kalba. Pirmoji sakė:
- ,, AŠ ESU RAMYBĖ. Deja, žmonės nemoka manęs išsaugoti. Manau, kad man nelieka nieko kito, tik užgęsti..."
Ir šios žvakės liepsnelė užgeso.
Antroji sakė:
- ,, AŠ ESU TIKĖJIMAS. Deja, esu niekam nereikalinga. Žmonės nenori nieko apie mane žinoti, todėl nėra prasmės man toliau degti."
Vos tai ištarė, padvelkė lengvas vėjelis ir užpūtė žvakę.
Labai nuliūdusi trečioji žvakė kalbėjo:
-,, AŠ ESU MEILĖ. Nebeturiu jėgų daugiau degti. Žmonės manęs nevertina ir nesupranta. Jie neapkenčia tų, kurie juos myli labiausiai - savo artimųjų."
Ilgai nelaukdama ir ši žvakė užgeso.
Staiga į kambarį įėjo vaikas ir pamatė tris užgesusias žvakes. Išsigandęs jis sušuko:
- ,, KĄ JŪS DAROTE?! JŪS TURITE DEGTI- AŠ BIJAU TAMSOS!!!"
Tai ištaręs pravirko. Susijaudinusi ketvirtoji žvakė tarė:
-,, NEBIJOK IR NEVERK! KOL AŠ DEGU VISUOMET GALIM UŽDEGTI IR KITAS TRIS ŽVAKES. AŠ ESU VILTIS."
Susijaudinęs ir ašarų pilnomis akimis vaikas paėmė vilties žvakę ir uždegė kitas.

wub.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 05 19, 10:00)
as anta diena iteikiau smile.gif

wub.gif
Papildyta:

bigsmile.gif bigsmile.gif Aciu aciu aciu clap.gif dabar aisku kas ir kaip ax.gif tik kartono gofruoto kazkur reiks pasieskoti smile.gif
Atsakyti
aciu uz idejas del seimos banko 4u.gif .o jus i ji pries dovanodami kiek pinigeliu dejot(desit)?ir dar per svecius praleidot rinkliavai? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos

Buvau Panoramoi savaitgalį ten yra parduotuvė Timari ar kaip ten, g.gif tokių mielų daikčiukų,dėžučių gražių yra.

Kas dėl šeimos banko,tai tikriausiai,kai jaunieji renka centukus kuris daugiau pririnks,tada juos bendrai supili pav. į kokią taupyklę ir įteiki, kaip pirmus jų pinigėlius,ar netinka taip?
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2010 05 19, 10:52)
Sveikos

Buvau Panoramoi savaitgalį ten yra parduotuvė Timari ar kaip ten, g.gif tokių mielų daikčiukų,dėžučių gražių yra.

Kas dėl šeimos banko,tai tikriausiai,kai jaunieji renka centukus kuris daugiau pririnks,tada juos bendrai supili pav. į kokią taupyklę ir įteiki, kaip pirmus jų pinigėlius,ar netinka taip?

aciu,liuks ideja 4u.gif taip ir darysim
Atsakyti
QUOTE(minii @ 2010 05 19, 08:41)
ar mano klausimai kvaili ar tik seip nenorit manes priimt i savo buri nei senoj nei sitoj temoj  cry.gif

Sveika, as is ankstesniu temu susidariau ispudi, kad seimos banka iteikia po seimos izdininko rinkimu. Tuos isrinktus centus sudeda i taupykle ir ja pavadina seimos banku. Nors kai kurios svociutes gamino specialius pinigu medelius.

CENTAI SU PUPOM
(Turėti : pupų, centų, taupyklę ir 2 lėkštes)
• Aš: Mieli jaunavedžiai, Jūsų laukia labai sunkus darbas – išsirinkti šeimos iždininką, kuris tvarkys visus šeimos pinigus.Kad nebūtų bereikalingų ginčų, siūlome tai išspręsti taikiu būdu.Štai Jums 2 krūvelės monetų, kuris greičiau monetas išrinks, tas ir valdys šeimos biudžetą. Pasibaigus duotam laikui sprendžiama apie būsimą šeimos finansinę būklę. Kas turi daugiau pinigų monetom - tas laikys savo rankose namų biudžetą, o pas kurį sudėta rastų monetų suma didesnė, tas daugiau uždirbs.
Atsakyti
Kazkas klause del torto Vilniuje, tai esu girdejusi labai gerus atsiliepimus apie Elguvos tortus - ir skanus, ir grazus. 1 kg. kaina - 34 Lt. Nuvaziuoji tiesiai pas konditere ir viska aptari vietoje. Ten ir uzsakiau.
Tik dabar svarstau, ar ne per mazai 3 kg, kai sveciu 50?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 19 gegužės 2010 - 10:29
Matai aš vakar jau kaip ir nusižiūrėjau. Bet dar pavažinėsiu aišku, juk iki rugpjūčio dar laiko daug.

jei nusiziurejai ,tai patarciau jau rezervuot,nes zinok rugpjutis ir rugsejis yra vestuviu ikarsciu menesiai(mano krykstatevis muzikantas,o teta foto-kameriste,visa gyvenima tuo uzsiima,tai patiket tikrai patirtis sako kad sie men pastovei buna uzgrusti vestuvem),tai kas iesko paskutini men gali likt be nieko smile.gif as ir pati jau ta patyrus smile.gif
beja,del sukneliu,aisku mano manymu svocia neturi derintis nei prie pamergiu sukneliu nei geliu,kiek zinau, dauguma , svociom puokstes vyrai patys perka,ne uzsakyneja kartu su pamergem,nu aisku neks nedraudzia,galima ir kartu biggrin.gif
o del pinigu krepselio,tai man atrodo geriausia,rinkt pirma diena vakaro ikarstyje,kai jau pagere sveciai,dosnesni buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2010 05 19, 09:52)

Va būtent šitaip ir esu suplanavusi daryti.
Atsakyti

As ejau rugpjucio menesi i vestuves, suknele nuomavausi po joniniu, Kaune, pasirinkimas buvo tikrai didelis. Pries tai buvau apziureti geguzes pradzioj, tai kai ejau birzelio pabaigoj tos pacios sukneles mano datai kainavo pigiau, visada likus maziau laiko iki reikiamos datos kaina krenta nes ji gali likti is vis neisnuomota, tad galit labai neskubeti ir nepanikuoti, nes tikrai rasit ir galit issinuomuoti likus net pusantro ar menesiui iki vestuviu, ir tap uz suknele sumokesit maziau nei ja issirinksit pries kokius 3 menesius, jau ne karta tuo isitikinau nuomuodama suknele. As sau vestuvine sukne nuomavausi tik likus 3 men iki vestuviu ir pasirinkti tikrai buvo is ko. Dabar tu salonu nuomos yra gana nemazai ir sukneliu jie turi.
Del derinimos prie pulko, na man grazu kai dera, nesakau kad turi but vienodos suknes svocios ir pamergiu, bet kad stipriai iskristi is konteksto tai irgi nereiketu. Nuotakos nuomone manau ta diena yra svarbiausia rolleyes.gif As sukne rinkausi kartu su jaunaja, issirinkau ta kuri patiko ir jai ir man mirksiukas.gif
Atsakyti