Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

Labu dienu,

Ikeliu savo scenariju i pasta smile.gif blush2.gif Jei kas bus neaisku klauskit ax.gif

Jau savaitgali bus filmuota thumbup.gif
Kaip atrodem smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sigučiux*: 02 birželio 2010 - 10:11
[quote=Daluze 2,2010 06 01, 22:39]
blush2.gif ax.gif ax.gif ax.gif blush2.gif blush2.gif o KAIP I TA PASTA PAZIURETI...KUR JIS..KAIP AS CIA pasta PRALEIDAU))) nezinau apie ka juz cia))
aciu. drinks_cheers.gif
[/quote]
Parasiau tau asmeniskai slaptazodzius smile.gif Rytoj dar permesiu info i pasta.
[/quote]
Aciu jums labai-labai!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 06 02, 09:37)

Labai patiko puokštė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cūgga @ 2010 06 02, 11:38)
Labai patiko puokštė  wub.gif

ahaaa,super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cūgga @ 2010 06 02, 10:38)
Labai patiko puokštė  wub.gif

Bet ir labai patogi buvo thumbup.gif nereikejo niekur metyt, ant rankos uzsikabini ir visai netrugdo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 06 02, 10:37)
Labu dienu,

Ikeliu savo scenariju i pasta smile.gif  blush2.gif Jei kas bus neaisku klauskit ax.gif

Jau savaitgali bus filmuota thumbup.gif
Kaip atrodem smile.gif

Grazu. o dar sako kad juoda spalva vestuvem netinka wub.gif As ir mielai juoda deciaus bet nuotaka kategoriskai pries lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute7777 @ 2010 06 02, 10:58)
Grazu. o dar sako kad juoda spalva vestuvem netinka  wub.gif As ir mielai juoda deciaus bet nuotaka kategoriskai pries  lotuliukas.gif

As ir is pradziu skeptiskai ziurejau i ta juoda spalva, bet kai pasisiuvau, buvau begalo patenkinta thumbup.gif ir grazu ir praktiska ir nesigavo spalvu parado rolleyes.gif Visos vienodos, tik pamerges su trumpom, o as su ilga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 06 02, 10:50)
Bet ir labai patogi buvo thumbup.gif nereikejo niekur metyt, ant rankos uzsikabini ir visai netrugdo thumbup.gif

Kažką panašaus ir man floristė padarys, prašiau kad būtų patogu ir kad rankos būtų laisvos.

QUOTE(neringute7777 @ 2010 06 02, 10:58)
Grazu. o dar sako kad juoda spalva vestuvem netinka  wub.gif As ir mielai juoda deciaus bet nuotaka kategoriskai pries  lotuliukas.gif

Mano bus jauda iki kelių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cūgga @ 2010 06 02, 13:04)
Kažką panašaus ir man floristė padarys, prašiau kad būtų patogu ir kad rankos būtų laisvos.
Mano bus jauda iki kelių  ax.gif

mano raudona su juodu tiuliu ant virsaus ir juodom gelem lotuliukas.gif
Del puokstes tai as gal tik koki zieda geles i plaukus segsiuos nu gal irgi paparasyt kad kokia kaip apyranke padarytu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringute7777: 02 birželio 2010 - 12:31
Siguciux labai gražiai atrodei wub.gif
Cūgga šaunuolė thumbup.gif aš dar tik visokias smulkmenas darausi, tai negalvojau,kad tiek darbo bus doh.gif o prie saldainių vyniojimo išvis sėdėsiu jaučiu daaaaug laiko wacko.gif nemoku gražiai sulankstyti unsure.gif
Papildyta:
Gal kas galite į bendrą paštuką saldainių popierėlių maketuką įmesti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 06 02, 13:20)
Siguciux labai gražiai atrodei wub.gif
Cūgga šaunuolė thumbup.gif aš dar tik visokias smulkmenas darausi, tai negalvojau,kad tiek darbo bus doh.gif  o prie saldainių vyniojimo išvis sėdėsiu jaučiu daaaaug laiko wacko.gif nemoku gražiai sulankstyti unsure.gif
Papildyta:
Gal kas galite į bendrą paštuką saldainių popierėlių  maketuką įmesti rolleyes.gif

jau issiusta smile.gif

Aciu uz pagyras 4u.gif

Cia dar viena foto truputi is arciau blush2.gif user posted image
Atsakyti
ačiū 4u.gif bet kaip tas kaspinas gražiai žiūrisi wub.gif
mano puokštė turbūt bus tradicinė, rankoje reikės neštis smile.gif
Atsakyti