Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(svelni @ 2010 06 01, 20:46)
tiesiog ant tilto kokio turėklo prisegsite jas? g.gif

Ne atiduosim susegtas, o raktelius į upę įmesim.
Atsakyti

O gal paciai pigiau butu, jei turi photosopa, maketu esu idejusi i musu pasta
[/quote]

QUOTE(Daluze 2 @ 2010 06 01, 18:48)
Kam įdomu, pasižiūrėkit mūsų pašte, išsiunčiau akmenukų, pasižadėjimų kortelių ir žvakių nuotraukas.

blush2.gif ax.gif ax.gif ax.gif blush2.gif blush2.gif o KAIP I TA PASTA PAZIURETI...KUR JIS..KAIP AS CIA pasta PRALEIDAU))) nezinau apie ka juz cia))
aciu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2010 06 01, 15:21)
Mes kaip ir lietuviškose vestuvėse dalyvausim... Ir antroji pora irgi pakankamai aktyvi.
Nes kiek žinau, dėl tų senovinių vestuvių, tai dar kažkaip ir porom apsikeisdavo  g.gif aišku niekas mūsų to neprašo ir tikiuosi nesitiki to iš mūsų...

a jooo girdejau,kad kai saldino degtine poros apsikeisdavo biggrin.gif na jusu atveju lengviau tada,darykit viska kartu,pasidalinkit per pus kas ka darys,ir islaidos per pus thumbup.gif
QUOTE(cūgga @ 2010 06 01, 15:24)
Kiek laiko maždaug užtrunka ceremonija katalikų bažnyčioja  g.gif pas mus bažnyčia 16 val. o į salę grįžti turim 18 val  g.gif

kiek man teko dalyvaut visur tai 40-45min max budavo smile.gif
Atsakyti
[quote=Ulitka,2010 06 01, 23:15]
O gal paciai pigiau butu, jei turi photosopa, maketu esu idejusi i musu pasta
[/quote]
blush2.gif ax.gif ax.gif ax.gif blush2.gif blush2.gif o KAIP I TA PASTA PAZIURETI...KUR JIS..KAIP AS CIA pasta PRALEIDAU))) nezinau apie ka juz cia))
aciu. drinks_cheers.gif
[/quote]

Parasiau tau asmeniskai slaptazodzius smile.gif Rytoj dar permesiu info i pasta.
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2010 06 01, 20:07)
Malonu, mes abi darbuosimės tapačią dieną  smile.gif  O kokiam tu mieste?

Sveikute, provincijoj mes Kelmej, bet vistiek baisu... Medziagos prisirinkau dabar jau scenariju delioju dar daug ko truksta.... ech vargelis, bet tikiuosi iveiksiu kaip nors, vizija mazdaug jau matau.. o kur tamstyte darbuosis?
Atsakyti
[quote=Daluze 2,2010 06 02, 00:39]
aciu. drinks_cheers.gif
[/quote]
Parasiau tau asmeniskai slaptazodzius smile.gif Rytoj dar permesiu info i pasta.
[/quote]

jei gali ir man, jei jie pasikeite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2010 06 01, 23:44)
Sveikute, provincijoj mes Kelmej, bet vistiek baisu...  Medziagos prisirinkau dabar jau scenariju delioju dar daug ko truksta.... ech vargelis, bet tikiuosi iveiksiu kaip nors, vizija mazdaug jau matau.. o kur tamstyte darbuosis?

Aš tai darbuosiuos sau visai nepažystamam mieste Utenoje. Tik tuo gerai, kad jau tai kas svarbiausia išrinkta, lieka tik susipirkti visas smulkmenas ir sudelioti iki galo scenarijų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolilia @ 2010 06 01, 05:06)
O ar yra  kurios svočiauja rugpjūčio 14 d?

Sveiki!as svociausiu rugpjucio 14 d.esu naujoke,bet manau situ svociuciu pagalba tikrai pasiruosiu!
dabar krikstynom birzelio 12d ruosiuos nes kuma esu ,o viskas ant mano peciu!o veliau kibsiu i vestuviu reikalu! ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Aš irgi kolkas viską kopijuoju, o po savaitgalio jau bandysiu į vietas dėliotis ir bandyt laikraštuką sudėliot. O gal kas turit pavyzdį? Nuotraukos jau užprašytos, turėtų ir jaunieji ir pamergės susiųsti.
QUOTE(Ulitka @ 2010 06 01, 22:15)
blush2.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  blush2.gif  blush2.gif o KAIP I TA PASTA PAZIURETI...KUR JIS..KAIP AS CIA pasta PRALEIDAU)))  nezinau apie ka juz cia))
aciu. drinks_cheers.gif

Gal ir man būtų galima prisijungimą gauti? blush2.gif

QUOTE(kacius @ 2010 06 02, 06:10)
Aš tai darbuosiuos sau visai nepažystamam mieste Utenoje.

Na aš uteniškė, nors ir ne vietinė biggrin.gif , jei kas nors bus neaišku, klausk mirksiukas.gif
O vestuvės mūsiškės tai bus Vilnius - Rokiškio raj. doh.gif
Atsakyti
Dėl laikraštuko tai jau esu rašiusi, kad kūriau visisiškai individualų - beveik visus tekstus pati rinkau, ieškojau internete ir pan. Vengiau nusibodusių banalybių.

Štai pavyzdžiui, rubrika „Kalba vaikai“ - ir juokinga , ir jautru smile.gif

Kalba vaikai

„Meilė yra kai mano mamytė padaro kavos tėveliui ir prieš duodama paragauja, ar ji skani.“ Danielė (7 metai)

„Kai mano močiutė susirgo artritu, ji daugiau nebegalėjo pasilenkti ir nusilakuoti sau kojų nagų. Todėl mano senelis visą laiką daro tai už ją, nors jam ir skauda rankas. Tai – meilė.“ Roberta (8 metai)

„Meilė yra tai, kas tave verčia šypsotis net kai esi pavargęs.“ Agnė (4 metai)

„Meilė – kai mama mato tėtį purviną ir suprakaitavusį ir vis tiek sako, kad jis gražesnis už Robertą Redfordą.“ Artūras (8 metai)

„Meilė – kai tavo šuniukas laižo tavo veidą net po to, kai tu jį buvai palikęs visą dieną.“ Marija (4 metai)

„Kai tu ką nors myli, tavo blakstienos virpa, o iš tavęs skraido mažos žvaigždutės.“ Karolina (7 metai)

„Negalima sakyti „aš tave myliu“, jei taip negalvoji. Bet jei taip galvoji, turėtum sakyti dažnai. Žmonės tai pamiršta.“ Sandra (8 metai)

Orų prognozė - iš kelių variantų padariau vieną

ORŲ PROGNOZĖ

Svočios orų biuro duomenimis, gegužės 29-30 dienomis vestuvių nuotaika bus giedra, pirmoje dienos pusėje numatomi krituliai iš jaunosios ir jaunojo motinų akių. Oras su pragiedruliais, gali užklupti šampano lijundra su prablaivėjimais, juoko stiprumas – nuo vidutinio iki stipraus. Vakare temperatūra virš stalų pakils iki 40 laipsnių. Po stalais – griaustinis su perkūnija, laukiama ir „kritulių“. Naktį Jaunųjų kambaryje siautės škvalas. Rytą kai kuriose galvose bus rūkas, kai kuriems nuo žmonų papūs stiprus vėjas, antroje dienos pusėje vietomis gali būti žemės svyravimų.
Pirmadienį numatoma sausra ne tik lauke, bet ir visų vestuvininkų burnose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 02 birželio 2010 - 09:05
Labas rytas, aš jau jaudinuosi doh.gif lotuliukas.gif vakar susidėjau į atskirą tašikę viskas kas reikalinga žaidimam, manau bus patogiau... o kas reikalinga prie stalo į didelę dėžę, kuri bus padėta po stalu kur mes sėdėsim.
Liko kelios smulkmenėlės iš maisto kurias nusipirksiu penktadienį, o šiaip viską pasiruošus esu ax.gif
Atsakyti
Ir nedėkit į laikraštuką banalių ketureilių, jau net ir vyresniems žmonėms jie nusibodę...
Man patiko šis:

Gal pasidalinam pasauliu?
Jūra tau... Bangos man....
Dangus tau... Žvaigždės man...
Saulutė tau... Šiluma man....
O gal darom taip? Visas pasaulis tau, o tu – man!

O patys gražiausi man šie žodžiai (tinka išlydėjimui iš jaunosios namų arba pirmajam svočios tostui):

Prabėgo vaikystė... Iškeliavo pasakos... Užmigo lėlės. Išsidabinusi lyg nuotaka atšuoliavo jaunystė ir Jūsų širdyse įžiebė kaitrią ugnį .Atėjo meilė. Atėjo ir pasakė: „Duok man savo ranką. Dviese bus lengviau eiti. Jei kelyje pasitaikys akmenų, – dviese greičiau juos surinksime, jei status kalnas, – dviese lengviau į jį įkopsime.O jei prieisime neįžengiamą girią, mano rankos kirs medžius, o tavosios šluostys man prakaitą. Ir kartu susikabinę rankomis mes pereisime pačią didžiausią karalystę, kuri vadinama Gyvenimu.

Papildyta:
QUOTE(cūgga @ 2010 06 02, 10:14)
Labas rytas, aš jau jaudinuosi  doh.gif  lotuliukas.gif vakar susidėjau į atskirą tašikę viskas kas reikalinga žaidimam, manau bus patogiau... o kas reikalinga prie stalo į didelę dėžę, kuri bus padėta po stalu kur mes sėdėsim.
Liko kelios smulkmenėlės iš maisto kurias nusipirksiu penktadienį, o šiaip viską pasiruošus esu  ax.gif

Šaunuolė, kad iš anksto susiruošei thumbup.gif
Na, aš labiausiai jaudinausi pačioje pradžioje, per išlydėjimą. Nei per savo vestuves, nei egzaminų metu nebuvo taip baisu....
O kai tik atėjau pas jaunikį, mama mane pamačiusi verkti pradėjo (dėl to, kad aš jai labai graži pasirodžiau tongue.gif ), tai ir pati vos neapsiverkiau... Na bet po to stengiausi į ją nežiūrėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 02 birželio 2010 - 09:28