Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(Daluze 2 @ 2010 06 01, 15:31)
Na, aš čia žiūriu, pati su savimi bendrauju, bet dar papasakosiu apie „karti, karti“. Buvau pasiruošusi vėduoklę, galvojau, pasimaivysiu dar, pavaidinsiu, bet pamiršau į salę atsinešti, tiesą sakant nelabai spėjom daiktus persikrauti.  Kai išgirdau, kad jau bus ta karti, karti, tik spėjau vyrui trumpai pasakyti: „kai atsistosime, nestovėk kaip avinas, pirmas pasilenk prie manęs ir pradėk bučiuoti“ (nes esu mačiusi, kad stovi ir žiūri vienas į kitą, nedrįsta pradėti). O mano vyras savaip tai suprato, vos tik spėjau atsistoti, jis kad puolė mane su tokiu „laižiaku“, aš bandau švelniai atstumti, o jis nepaleidžia. Jaunieji sako: nugara į mus stovėjot, pakartokit. Aš vyrui sakau: nepulk taip, o jis vis tiek savo.... Na, bus įdomu pasižiūrėti, kaip viskas atrodė wink.gif

thumbup.gif nepergyvenk, gerai turjo atrodyti
saunuole, taip puikiai pasistengei 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. Mano programa
Islydejimas
tevu palaiminimas
baznycia
foto atelje
tiltas, sirdeliu surakinimas
gamta, zaidimai darysiu kuri nuotaka, su segtukais ir uzteks manau nes dar ir gamtoj nuotraukas darysim ir uzkasti ruosiames
tevu pasitikimas
susedimas prie stalo , dokumentu iteikimas , sveciu pazadu korteles
zaidimai: darbu pasidalijimas, su kopustais gal, seimos izdininko rinkimas, banko iteikimas
jaunuju valsas
zidinio uzdegimas
tostas uz tevelius , teveliams dovanosim remelius su jaunuju nuotraukomis ir aisku dar jie zodzius pasakys
ilgiausiu metu , dangaus zibintu paleidimas
tapus seimininke ir seiminku dovanu po prijuoste su vardais ir po puodeli su foto sutuoktinio
Nezinau ar cia gerai gausis jau pradedu nervuotis nors laiko dar yra . Ai pridedu kad vestuvese dalyvauja tik 15 artimuju o mes einam liudininkais bet kad nereiketu uz stalo sedeti kaip per eilini baliu tai as truputi pasiruosiu. Muzikantu nebus. va cia man dar kyla klausimas daug graziu dainu prisirinkau bet gal galit pasakyti kokia daina skirti teveliams ? Nes dauguma tik mamoms?
Ai pajudejau i prieki jau turiu suknele biggrin.gif
Atsakyti
sveikos ir as jungiuosi i jusu buri, pirsliausiu 08/07 bijau be galo.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 06 01, 12:29)

3. Jauniesiem užduotis ant tilto – akmenukai.
Mano žodžiai: Na štai mes prie vandens. Vanduo simbolizuoja apsivalymą, visa ko pradžią, atsparumą gyvenimo negandoms ir pagundoms. Todėl būtent čia kursite savo šeimyninės laimės receptą. Garsiai skaitykite užrašus ir į vandenį išmesite akmenėlius su tais jausmais ir emocijomis, kurių neturėtų būti jūsų šeimoje. O pasilikite tik geruosius akmenėlius.

Sveikutes,
norejau paklausyti is kur gaunat tuos akmenelius perkat ar prisirenkat? g.gif neissivaizduoju kaip jie turi atrodyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 31, 18:45)
per savo vestuves gavau megztuka, buteliuka, pamperi, muiliuka, kepninele, liktai tokius daikciukus blush2.gif  bet mes tai jauciu atsakymo nedarysim...
Papildyta:
tikiuosi ir as, kad gerai mirksiukas.gif  gal nepamirs musu ir uzsuks papasakoti blush2.gif
o tau jau isivaizduoju, kad baisu, neramu, bet viskas bus gerai mirksiukas.gif  jau juk viska pasiruosiai, belieka tik laukti mirksiukas.gif

Aciukas 4u.gif As turiu drabuzeliu rinkini su kepuryte, padovanojo mano mazajai gimimo proga, bet nebuvom apsirenge ir isaugom ax.gif tai dar sakiau pridesiu, pampersa ir koki kremuka dupcei lotuliukas.gif ir manau uzteks
As atsakyma darysiu, nes man fainai kad gandras paaiskina, jog aiku nenesioja ir reikia patiems ta linkme padirbeti lotuliukas.gif

QUOTE(surmute @ 2010 05 31, 21:12)
Sveikutes,na man beliko dar 24 dieneles iki vestuviu pravedimo tai nebezianu ir ka daryti.Nes dar niekas neatspausdinta ir net niekas nepradeta pirktis,tai bus vargelio man.Gavau tokia knyga vestuves,tai jame radau eismo taisykles jaunavedaziams,tai galvoju iterpti i laikrastuka,o neskaityti visisms. g.gif
Papildyta:
norejau dar paklausti gal turite koki varijanta del stalo komendantu buvau sugalvojus kad darysiu antpecius ir ten bus pritvirtinti stikliukai,bet prisiminiau kad taip buvo padryta per jaunikio sesers vestuves,o tapati nebesinori kartoti,gal turite koki kita varijanta ax.gif

Niu dar daug liko, va man jau liko tik 3 dieneles iki penktadienio, bet jau kaip ir viska pasiruosus, tik MB baigineja ant akmenuku uzrasus rasyti ir ryt reikes laiska gandro atsispausdinti ax.gif
Beje as irgi pirkau suvenyrinius buteliukus tekilos, kamsciai kaip skrybelytes, ir ant kaklo kabinsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintaryte @ 2010 06 01, 18:38)
Sveikutes,
norejau paklausyti is kur gaunat tuos akmenelius perkat ar prisirenkat?  g.gif  neissivaizduoju kaip jie turi atrodyti  schmoll.gif

As naudojau ir pirktinius (Jyske pirkau 1 kg) ir prie jūros rinktus plokščius - užrašiau markeriu, bet man patiko kažkurios svočiutės mintis juos išgraviruoti. Kadangi tai gana brangu, tai galima būtų graviruoti tik keletą pagrindinių akmenėlių - meilė , pagarba, ištikimybė. Geruosius akmenėlius padovanojau gražioje medinėje dėžutėje.
Nemoku foto įkelti. blush2.gif

O obuolį stiklinį graviravau.
Atsakyti
Kam įdomu, pasižiūrėkit mūsų pašte, išsiunčiau akmenukų, pasižadėjimų kortelių ir žvakių nuotraukas.
Atsakyti
Merginos,o kaip jūs su širdelėmis darote ant tilto? aš planuoju dvi širdeles įdėti į kokią gražią dėžutę ir spynele užrakinti ją g.gif bet kur rasto gražią dėžuyę? apėjau vos ne visas parduotuves, na niekur nieko gražaus nerandu ir dar, kad su užraktu būtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2010 06 01, 18:01)
sveikos ir as jungiuosi i jusu buri, pirsliausiu 08/07 bijau be galo.... 4u.gif

Malonu, mes abi darbuosimės tapačią dieną smile.gif O kokiam tu mieste?
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 06 01, 19:07)
Merginos,o kaip jūs su širdelėmis darote ant tilto? aš planuoju dvi širdeles įdėti į kokią gražią dėžutę ir spynele užrakinti ją g.gif  bet kur rasto gražią dėžuyę? apėjau vos ne visas parduotuves, na niekur nieko gražaus nerandu ir dar, kad su užraktu būtų unsure.gif

Aš radau mugėj medines širdeles abi turi po virvinę kilpą tai per jas ir susegsim su spyna į dėžutę nedėsim schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cūgga @ 2010 06 01, 20:11)
Aš radau mugėj medines širdeles abi turi po virvinę kilpą tai per jas ir susegsim su spyna į dėžutę nedėsim  schmoll.gif

tiesiog ant tilto kokio turėklo prisegsite jas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2010 06 01, 16:54)
ruošiuos ruošiuos sėdžiu iki išnaktų priePC renku info,galvoju sesutė juk-reikia pasistengt.O šiedu būsimi jaunavedžiai mat sugalvojo pyktis prieš pat vestuves ir tipo dar nežinom bus jos ar ne    schmoll.gif    galėčiau abiem užpakalius išvanočiau negaliu kažko daug ruoštis ,o jei liks viskas paskutinėms dienoms  g.gif  su mažiuku ant ranku ne kas....  verysad.gif 
nepykit kad čia biški ne į temą pasiguodžiau  ax.gif

Cia gal jems priesvestuvine depresija, nuo visu darbu, pasiruosimu g.gif
Atsakyti