Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(cūgga @ 2010 05 31, 20:21)
Ačiū už balionėlius, laikysiuos  biggrin.gif
Malonu kad patiko  thumbup.gif ryt varau ir aš papuošalų išsirinkti  wub.gif

Dėl papuošalų - dejavo, kad šiandien dar labai mažai grąžino. Tai siūlyčiau net rytoj ten eit kiek vėliau - gal po pietų g.gif Matyt, pavargusios, dar miega ir gražint nesiskubina g.gif Žiūrėjau raudonų/bordo piršlienei - visai mizeris tebuvo doh.gif
Atsakyti
Sveikos, svociutes!!! 4u.gif
O mes penktadieni jau su muzikantais susitikom ir viska aptarem. Tai ramiau pasidare, nes siaip jie viska i savo rankas ima, mes tiktai papildysim ju programa. Pora zaidimau mano bus, sveciu pasizadejimai ir aisku linkejimai. bigsmile.gif Labai faini muzikantai, daug patare, tai dabar jau liko viska supirkt ir savo rankom kai ka padaryt. Vestuves jau ne uz kalnu, sukneles dar neturiu. doh.gif Tiktai mazdaug zinau kokios noreciau. ax.gif Vyra jau aprengem. Jaunikis vakar balta kostiuma nupirko, o pirslis su juodu bus ir baltais marskiniais, tai manau graziai atrodys. g.gif
Atsakyti
Sveikutes,na man beliko dar 24 dieneles iki vestuviu pravedimo tai nebezianu ir ka daryti.Nes dar niekas neatspausdinta ir net niekas nepradeta pirktis,tai bus vargelio man.Gavau tokia knyga vestuves,tai jame radau eismo taisykles jaunavedaziams,tai galvoju iterpti i laikrastuka,o neskaityti visisms. g.gif
Papildyta:
norejau dar paklausti gal turite koki varijanta del stalo komendantu buvau sugalvojus kad darysiu antpecius ir ten bus pritvirtinti stikliukai,bet prisiminiau kad taip buvo padryta per jaunikio sesers vestuves,o tapati nebesinori kartoti,gal turite koki kita varijanta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2010 05 31, 20:12)
Sveikutes,na man beliko dar 24 dieneles iki vestuviu

Piršliaujat 06.25d? Aš taip pat dar nieko nesipirkus, niekas nepradėta daryti, na išskyrus laikraštį. Bet ir tą baigsiu maketuoti paskutinę savaitę, nes dėsiu mergvakario / bernvakario foto ir info. Kažkaip įsivaizduoju birželio 21-24d., dideles darbo dienas ir naktis. O dabar plėšytis, dar nėra ko. Ilsėkimės biggrin.gif . Mergvakariui dabar ruošiuosi ir derinu, nes taip pat yra svarbi šventė.
Atsakyti
baisu ir pagalvoti jug laikas greitai prabegs ir reiks sedeti vakarais
Atsakyti
Sveikutės, gal kuriai teko dalyvauti, ar kuri ruošiatės vestuvėse, kuriose buvo - bus 2 liūdininkų poros? Mes su vyrų kaip ir turėtume būt Piršlys su Piršliene, tai kaip suprantu, turėčiau vyrą rimčiau paruošti, o iš manęs kaip ir niekas nepriklauso?
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2010 05 31, 21:20)
Sveikutės, gal kuriai teko dalyvauti, ar kuri ruošiatės vestuvėse, kuriose buvo - bus 2 liūdininkų poros? Mes su vyrų kaip ir turėtume būt Piršlys su Piršliene, tai kaip suprantu, turėčiau vyrą rimčiau paruošti, o iš manęs kaip ir niekas nepriklauso?

g.gif Įdomiai. O kam taip reikalinga dviejų liudininkų porų? Kiek pamenu, tai seniau pulke būdavo piršlių ir svotų poros. Daugiausiai vistiek krisdavo ant piršlių pečių. Beje, prieš pusmetį, mes darėme teminį vestuvių vakarėlį, tad taip pat buvo piršliai ir svotai. Scenarijų per pus dalinosi, jei vieni pradeda, tai kiti pabaigia. Bet čia buvo viskas juokais.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 05 31, 20:26)
g.gif Na, nežinau, bet žadėjau nemažai dėti, tvirtai tvirtai apsukti keliais sluoksniais. Tai gal apačioj dėt tą sluoksnį vatos ir binto, o tik dėl dekoratyvumo - šieno?

jei labai labai gerai išdžiuvęs šienas- tada dar pusė bėdos. bet jei pusžalis koks- labai rūks. o ir šiaip šienas rūksta.
gal turi galvoje šiaudus? bet ir su tais panašiai smile.gif Labai jau gerai juos sumirkyt reikėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 31, 17:45)
per savo vestuves gavau megztuka, buteliuka, pamperi, muiliuka, kepninele, liktai tokius daikciukus blush2.gif  bet mes tai jauciu atsakymo nedarysim...

aš ir žadu to gandro atsakymo nedaryti schmoll.gif neapsikrausiu blush2.gif nes ir taip galvoju kaip čia viską reikės sutalpinti, padaryti ką esu sumąniusi smile.gif

QUOTE(cūgga @ 2010 05 31, 18:36)
Dabar dar toks sujudimas, vis su sese (jaunoji) kažkur lekiam kažką organizuojam kad neliko vietos jauduliui bet žinau penktadienį kai atsisėsiu ir ramiai viską apgalvosiu tada ir pradėsiu jaudintis ir viduriuoti  hihihi.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

ne tu viena lotuliukas.gif man užeina momentais...nuo nervų jau svoris kristi pradėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2010 05 31, 21:27)
g.gif Įdomiai. O kam taip reikalinga dviejų liudininkų porų? Kiek pamenu, tai seniau pulke būdavo piršlių ir svotų poros. Daugiausiai vistiek krisdavo ant piršlių pečių. Beje, prieš pusmetį, mes darėme teminį vestuvių vakarėlį, tad taip pat buvo piršliai ir svotai. Scenarijų per pus dalinosi, jei vieni pradeda, tai kiti pabaigia. Bet čia buvo viskas juokais.

situacija tokia, kad abu jaunieji norėjo, kad kiekvienojo sesuo (abu turi tik po vieną seserį, aš jaunojo sesuo tongue.gif) būtų liūdininkė. Tai nusprendė daryti senoviškai, dvi poras, kviesti abi. Kadangi aš iš jaunojo pusės, tai taip išeina, kad mano vyras piršlys, o aš tuomet - piršlienė. O kiek man teko paskutiniu laiku būti vestuvėse ir kiek teko skaitynėti, tai pagrindinis vaidmuo vestuvėse kaip ir Svočios, todėl man ir kyla klausimas, ką reik man daryt smile.gif
Suprantu, kad čia susitarimo reikalas, bandysim viska draugiškai susėdus aptarti, tik norėtusi prieš pasikalbant nors truputi žinoti, kaip realiai buvo ir yra daroma smile.gif
Atsakyti
O ar yra kurios svočiauja rugpjūčio 14 d?
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 05 31, 22:20)
ne tu viena lotuliukas.gif  man užeina momentais...nuo nervų jau svoris kristi pradėjo doh.gif

Aš kaip nujausdama viską susiruošiau ir susipirkau, mano vaikas susirgo nuo vakar, tai dabar nei išeit būčiau galėjus nei turiu kam jį palikinėti.
Atsakyti