Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

[quote=Kleckutė,2010 05 30, 22:12]
Svocios palinkejimai tai jie trumpi, po 10 sakinuku . tai ten nedaug uztrunka perskaityti, nes Pirslio ir kitus palinkejimus iteiksim padarytus ant popieriaus kaip rastus.

o del tu zaidimu gal ir gerai sakote. ziuresiu nuo situacijos, jeigu matysiu kad nereikia tai ir nedarysim ju. Dar va nezinau ka muzikantai, nes sako kad daug irgi padeda :ax

na nieko sau trumpi doh.gif ar as cia jau nieko nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(cūgga @ 2010 05 30, 20:32)
schmoll.gif

Įdomu kaip sekėsi startavusiom šį savaitgalį, man prasideda paskutinė savaitėlė  unsure.gif

manau gerai,orai geri,o ir nuotaika tada buna gera ir viskas kita manau thumbup.gif lauksim ziniu biggrin.gif

QUOTE(skgreta @ 2010 05 30, 20:59)
Na mano patarimas butu gal but pirmo uzsedimo metu atsisakyti 6. Svočios palinkėjimai Jaunajai. 7. Piršlio palinkėjimai Jaunajam nezinau kokio ilgumo kalba pasiraset bet tai gali varginti ir buti nuobodu. Zadimus parusotus po 12 gal but atidekit antrai dienai arba darykit per pirmus sokius, nes po 12 jau publika buna pavargusi ir daznai nori atsipalaiduoti ir pasisokti pabaliavoti, nelabai jau kas klauso kas yra sakoma. Tai tiek butu mano pastebjimu  mirksiukas.gif

sutinku,jei kalbos neilgos tai dar galima,del zaidymu tai irgi sutinku,ziurint kaip su laiku aisku bus,bet dazniausiai joo,zmones nori laisvumo,be t aisku,jei publika niuroka,tai tada butina zaidymais linksmint,viskas nuo sveciu priklauso irgi smile.gif

QUOTE(Kleckutė @ 2010 05 30, 21:12)
. Dar va nezinau ka muzikantai, nes sako kad daug irgi padeda ax.gif

padeda,bet jei svocia turi savo visko pasiruosus,tai jie nesikisa,na nebent duoda pirsliams atsipust ir tada savu zaidymu ar kokiu bajeriuku paskelia smile.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes 4u.gif

Vajej pora menesiu nebuvo galimybiu prie neto pabuvot (gulejom ligoninej su mazyliu, po to vyra operavo, zodziu....), o jus jau vel kiek temu pripliurpet doh.gif Ir vestuves seses ne uz kalnu, beliko nepilnas menuo, na bet tikiuos viska spesiu smile.gif
Turiu keleta klausimuku, gal kuri turit koki scenariju ar patarimu, kaip geriau daryt programele jau sodyboj, kai nebus net muzikantu, jau as taip bijau, kad bus nuobodu unsure.gif Reiks musiet gerai apsilt, kad drasos igauciau lotuliukas.gif
Dar mergaites kaip dekoruojat pazadu torta, as jau ji pasigaminau ir liko tik papuost, nusipirkau karoliuku ivauriu, gal jais sakau visai gerai butu g.gif? Ir gal kuri galit pazadelius ipasta atsiust, na tas korteles (kristina.ingeleviciute@gmail.com)?
Aj dar pinigu medi pasigaminau, tai dabar galvoju, kuriuo metu cia ji geriau iteikt g.gif

Vaj vaj kiek klausimu blush2.gif Tikiuos nesupyksit ax.gif
Atsakyti
Vikute62 gal ir man gali i pasta islydejimu ketureilius permest ax.gif
Atsakyti
Klausykit merginos o ka kartu su gandro atsakymu iteikinesit jauniesiems, ta prasme ko ten gandras irmai pradziai siuncia g.gif Nes jau viskuo kaip ir apsirupinus, vestuves penktadieni blink.gif Tai susimasciau apie ta gandra dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristina @ 2010 05 31, 13:49)
Vikute62 gal ir man gali i pasta islydejimu ketureilius permest ax.gif

iššsiunčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2010 05 31, 17:12)

Aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliux @ 2010 05 31, 16:38)
Klausykit merginos o ka kartu su gandro atsakymu iteikinesit jauniesiems, ta prasme ko ten gandras irmai pradziai siuncia g.gif  Nes jau viskuo kaip ir apsirupinus, vestuves penktadieni blink.gif  Tai susimasciau apie ta gandra dabar g.gif

per savo vestuves gavau megztuka, buteliuka, pamperi, muiliuka, kepninele, liktai tokius daikciukus blush2.gif bet mes tai jauciu atsakymo nedarysim...
Papildyta:
QUOTE(cūgga @ 2010 05 30, 21:32)
schmoll.gif

Įdomu kaip sekėsi startavusiom šį savaitgalį, man prasideda paskutinė savaitėlė  unsure.gif

tikiuosi ir as, kad gerai mirksiukas.gif gal nepamirs musu ir uzsuks papasakoti blush2.gif
o tau jau isivaizduoju, kad baisu, neramu, bet viskas bus gerai mirksiukas.gif jau juk viska pasiruosiai, belieka tik laukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute7777 @ 2010 05 29, 13:06)
ar zinai kaip greitai sudega sienas ?

g.gif Na, nežinau, bet žadėjau nemažai dėti, tvirtai tvirtai apsukti keliais sluoksniais. Tai gal apačioj dėt tą sluoksnį vatos ir binto, o tik dėl dekoratyvumo - šieno?
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 31, 17:45)
o tau jau isivaizduoju, kad baisu, neramu, bet viskas bus gerai mirksiukas.gif  jau juk viska pasiruosiai, belieka tik laukti mirksiukas.gif

Dabar dar toks sujudimas, vis su sese (jaunoji) kažkur lekiam kažką organizuojam kad neliko vietos jauduliui bet žinau penktadienį kai atsisėsiu ir ramiai viską apgalvosiu tada ir pradėsiu jaudintis ir viduriuoti hihihi.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristina @ 2010 05 31, 10:13)
Sveikos svociutes 4u.gif

Dar mergaites kaip dekoruojat pazadu torta, as jau ji pasigaminau ir liko tik papuost, nusipirkau karoliuku ivauriu, gal jais sakau visai gerai butu g.gif? Ir gal kuri galit pazadelius ipasta atsiust, na tas korteles (kristina.ingeleviciute@gmail.com)?
Aj dar pinigu medi pasigaminau, tai dabar galvoju, kuriuo metu cia ji geriau iteikt g.gif

Aš tai dar tik pusę to "torto" pakepiau (bet turiu dar laiko bigsmile.gif , tikiuosi). Galvojau dekoruot kitaip, bet akis užkliuvo už nuo Kalėdų likusio flakonėlio su auksiniais dažais. Papurškiau ne vientisai - "pakrapinau". Dar galvoju papirkti pigių dirbtinių gėlyčių baltais smulkiais žiedeliais (kad būtų daug žiedelių viename už optimaliausią kainą). Gal kokių nėrinukų, juostelių, na matysim, ką rasiu, kas tiks ax.gif O karoliukai, manau, tikrai tiks, jei tik netingi tokią smulkmę ilgai ir kruopščiai klijuoti mirksiukas.gif

O tą pinigų medį kaip čia gaminat? Ir iš ko? Ta prasme - vielute tvirtinat centukus? Ar kaip? Ar ant gyvo to augalo, vadinamo pinigų medžiu?
Papildyta:
QUOTE(vikute62 @ 2010 05 31, 16:12)

Ir man tų palinkėjimų, jei galima blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(cūgga @ 2010 05 31, 19:36)
Dabar dar toks sujudimas, vis su sese (jaunoji) kažkur lekiam kažką organizuojam kad neliko vietos jauduliui bet žinau penktadienį kai atsisėsiu ir ramiai viską apgalvosiu tada ir pradėsiu jaudintis ir viduriuoti  hihihi.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

Laikykitės, oi laikykitės 4u.gif Kad ir už balionėlio 4u.gif mirksiukas.gif
Buvom šiandien toj suknelių nuomoj, kur patarėt. Tikrai faina. Pamergėlė išsirinko, kaip sakė, savo svajonių suknelę bigsmile.gif Ačiū dar kartą 4u.gif

Dar kartą - stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 05 31, 18:49)
Laikykitės, oi laikykitės  4u.gif  Kad ir už balionėlio  4u.gif mirksiukas.gif
Buvom šiandien toj suknelių nuomoj, kur patarėt. Tikrai faina. Pamergėlė išsirinko, kaip sakė, savo svajonių suknelę  bigsmile.gif  Ačiū dar kartą  4u.gif 

Ačiū už balionėlius, laikysiuos biggrin.gif
Malonu kad patiko thumbup.gif ryt varau ir aš papuošalų išsirinkti wub.gif
Atsakyti