Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(pašnekutė @ 2010 05 29, 11:45)
Dar pamąsčiau - o jei tą laišką parašyt ant A3 lapo ir sulankstyti lėktuvėlį ir paleist nuo tilto (turėsim dyyyyyydelį tiltą  hihihi.gif jaunąjam - nieko, bet piršliui - užuojauta hihihi.gif)
Papildyta:
Ši mintis man patiko.  thumbup.gif
Darysiu, jei sodybos šeimininkai leis. Tik vata, bintai man negražu. Esu mačius, kaip iš šieno didžiules skulptūras daro, tai jei gausiu šieno pakankamai - bus iš šieno. Tik nežinau, ar bus kur saugiai sudegint, nes dar toj vietoj nebuvau.  g.gif

ar zinai kaip greitai sudega sienas ?
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 28, 16:00)
buvau vakar tilzej siauliu, viena svociute rase, kad rado super parduotuve, kur beveik viska susipirko, as kazkodel tokios parduotuves neradau schmoll.gif  verysad.gif radau viena tik kur yra biski medaliu (bet dailes salone zymiai pigiau), taip pat yra graziu moliniu buteliu su ivairiais zodziais:meiles eleksyras ir kt smile.gif  tai jei kam reikia, tai ten yra parduotuves pavadinimo nezinau, bet priesais maxima ant kampo ax.gif

man jaunieji sakė,kad visokių medalių ir vestuvinės atibutkos yra "univermage", taip pat Akropoly antrame aukšte mačiau kažkokią mažą parudotuvėlę,kurioje irgi yra visokių dalykėlių (saldainių popieriukai, žvakės ir t.t.)Dar nebuvau ten , bet reikės apsidairyti būtinai.
Mano scenarijus jau kaip ir parašytas, beliko tik viską dar gražiai susidėlioti. Na aišku laukia "maloniausias" dalykas visų smulkmenų supirkimas, padarymas unsure.gif ir reikia apsisukti iki birželio pabaigos, nes paksui trumpos atostogus,o grįžus iškarto vetsuvės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 05 29, 15:06)
man jaunieji sakė,kad visokių medalių ir vestuvinės atibutkos yra "univermage", taip pat Akropoly antrame aukšte mačiau kažkokią mažą parudotuvėlę,kurioje irgi yra visokių dalykėlių (saldainių popieriukai, žvakės ir t.t.)Dar nebuvau ten , bet reikės apsidairyti būtinai.
Mano scenarijus jau kaip ir parašytas, beliko tik viską dar gražiai susidėlioti. Na aišku laukia "maloniausias" dalykas visų smulkmenų supirkimas, padarymas unsure.gif  ir reikia apsisukti iki birželio pabaigos, nes paksui trumpos atostogus,o grįžus iškarto vetsuvės unsure.gif

nu maciau antram aukste, yra akropoli parduotuvyte kur galima pasidaryt ant visko:puodeliu, saldainiu, veliavikiu ir pan. ten daug ka galima pasidaryt, jei kam reikia mirksiukas.gif
o univermage, ta prasme pasaze, tai nieko gero as neradau schmoll.gif tik medaliai, juostos ir praktiskai viskas... nu dar kitam dailes salone zvakiu ir zvakidziu.
Atsakyti
Labukas)
O kur pigiausiai gaminti saldainiukus su nuotrauka?? g.gif Radau tik po 100 lt uz 1 kg g.gif NEra pigiau???Vilniuje reikia...
aciu,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 30 gegužės 2010 - 11:55
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 05 28, 16:46)
O zinot, kad dabar yra laaaabai dideliu burbulu? Pakuote pailgos formos - 50 cm ilgio. Bet jie turbut geriau puciasi gamtoje, kai yra siek tiek vejelis. Yra pirkti Limpopo zaislu parduotuveje, gal ir kitur.

As vakar uzmaciau yiske ir nebrangu
Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2010 05 29, 12:50)
Jaučiu, kad nebesinorės ten malt liežuviu. Tiesiog pakviest gražiai ir trumpai, svečiai - ratu aplink ir kam klius - po muilo burbulų indelį. Visi linguoja, o kam pasiseks - burbulus pučia į jaunuosius. Manau, nuotraukos turėtų būt geros  ax.gif

Tikrai nuotraukos thumbup.gif , labai grazu ir ispudinga
Papildyta:
QUOTE(cūgga @ 2010 05 29, 10:56)
Pas mus šį savaitgalį miesto dienos, mugėje visokių gėrybių pilna, tai papirkau medines širdis kurias surakinsim spyna ant tilto, ir saldainių rankų darbo ant pagaliuko bus prizam  thumbup.gif ir dar ten visokio gėrio yra.

Cia kauno dienos?
Papildyta:
QUOTE(Rituxx @ 2010 05 28, 20:27)
Moterys gal kuri pagelbėsite, išknisau pusę interneto ir nerandu gražių žodžių ar kokių eilių išlydint iš namų pradžioj jaunajį ir vėliau kai abu išlydėsim į zaksą. Jaunasis yra mano brolis tad kažko norėtusi prasmingo pasakyti galva visai neverda, jei kuri turite įmeskite čia tuos žodžius, geriau būtų jei tie žodžiai būtų rusų kalba.Ačiū iš anksto  4u.gif

Na cia seip eiliuoti zodziai, bet gal ka pakeisi ir padarysi pagal save.
Жену обязан муж любить,
Налево же не должен он ходить.
Без такта вам не обойтись,
На дружеский смешок не злись.
Ты не в суде, не прокурор,
На обвиненья очень скор
Не будь, иначе же позор
Решит семейный спор.
И при болящей голове
Должна жена на высоте
Свой женский долг исполнить
И душу мужа нежностью наполнить.
Претензии, намеки и попреки
Любому браку сокращают сроки.
Не унижай, не критикуй супруга,
Хоть будет очень-очень туго.
Не демонстрируй превосходства,
Если не ждешь с павлином сходства.
Когда терпенье на исходе,
Выносливость вам станет домом.
Не принимай решений за супруга,
Решайте вместе, а не друг за друга.
Ссориться на людях вам не стоит,
О детях вспомните, об их покое.
Хоть и стремишься угодить ты теще,
С женой куда намного проще.
Командуют солдатом на войне,
Не отдавай приказов ты в семье.
Когда достоинства не к месту,
От них не будет интереса.

Далее тост за молодых произносят родители:
С днем свадьбы мы вас поздравляем,
Успехов, счастья вам желаем!
Живите на славу, любите друг друга,
Ведь с этого дня вы супруг и супруга.
Пусть будет ваша жизнь всегда светла,
И будет в ней любовь всего превыше,
Пусть счастье сбережет она от зла,
Найдет друг в друге каждый то, что ищет.
Пусть все сбывается, что снилось,
Все то, что радовало глаз,
Хотим, чтоб счастье поселилось
Отныне запросто у вас.
Пусть ваша жизнь течет рекою,
В пути не знающей преград!
И пусть над вашей головою
Лишь три созвездия горят:
Одно созвездие - Любви,
Другое - Верности и Счастья,
А третье – просто Доброты.
Пусть над семьей они искрятся,
Чтобы исполнились мечты.
Atsakyti
Sveikutes,
labai jau seniai buvau pas jus uzsukusi. Siuo metu esu isvukusi i uzsieni tai su jaunaisiais tik per pc bendrauju. Tik tiek gerai jok sake pasitiki ir galiu daryti ka noriu.
Bet jau turiu visa scenariju. Idedu turinuka, pasakykit ar gerai taip ar ka pakeisti ax.gif

19val. Grįžimas namo
Pirmas užsėdimas
1. Stalo išsipirkimas.
2. Dokumentų įteikimas – pirmas tostas už jaunuosius
3. Prisistatymas su pažadų kortelėmis.
4. Komendantų rinkimas.Policininko, meilės ministro ir med. seselės rinkimai.
5. Mįslės.
6. Svočios palinkėjimai Jaunajai.
7. Piršlio palinkėjimai Jaunajam.
8. Šeimos židinio perdavimas

Pirmi šokiai
1. Jaunūjų valsas.
2. Piršlio polka( su ragučiais)
3. Darbų paskirstymas(balionai).
4. Įnoringieji segtukai
5. Dangaus žibintai 24 val.

Antras užsėdimas
Už jaunuosius ilgiausių metų.
1. Varpelio ir skarelės įteikimas
2. Tostas tėvams.
3. Tostas jauniesems(surašyti būdvardžius).
4. Šeimos biudžetas
5. Šeimos galvos rinkimas

Antri šokiai
1. Laikraštis Telegrama
2. Balionų pūtimas poromis – laikui
3. Alkotesteris
4. Jaunosios puokštės metimas
5. Jaunūjų palydos pirmai nakčiai

Antra diena
Pusryčiai
1. Lovos patikrinimo aktas
2. Nuometo nuėmimas
3. Linkėjimų knyga
4. Skrybelės Jaunajam, prijuostės ir skarelės Jaunajai įteikimas, Maisto gaminimo ypatumai
5. Vaiko lyties spėjimas.
6. Gandro laiškas. Šliaužtukų žaidimas .
7. Piršlio korimas ir Piršlio testamentas
8. Apdovanojimai a) Mamytėms,Tėveliui,cool.gif Jaunajai, Jaunajam,
Atsakyti
Дорогие молодожены! Когда на улице тепло и светит солнце, у всех хорошее настроение, хочется смеяться и любить. Когда идет дождь — всем грустно и невесело. Желаем вам отличной погоды в доме, чтобы ноги сами несли вас к семейному очагу, где вас будет ждать тепло, любовь и взаимопонимание!
Погода в природе может быть любая: и ясная, и ненастная, и бури, и ураганы. И ясная, и ненастная погода созидательна для посевов. Но если дождь или ветер переступят по силе некоторый порог, они уже разрушительны. Пожелаем новобрачным, чтобы в их семейном климате copyright-by-праздник ссоры и ненастья никогда не бывали разрушительными. Пусть сияет солнце в вашей семье!
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 05 30, 19:00)
Cia Kauno dienos?

schmoll.gif

Įdomu kaip sekėsi startavusiom šį savaitgalį, man prasideda paskutinė savaitėlė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cūgga @ 2010 05 30, 20:32)
schmoll.gif

Įdomu kaip sekėsi startavusiom šį savaitgalį, man prasideda paskutinė savaitėlė  unsure.gif

Manau , kad gerai, oras neblogas pasitaike, tai jau gamtoje galejo atlikt viska ka nusprende
Papildyta:
[quote=Kleckutė,2010 05 30, 20:17]
Sveikutes,
Bet jau turiu visa scenariju. Idedu turinuka, pasakykit ar gerai taip ar ka pakeisti ax.gif
Na lyg viskas gerai, thumbup.gif

Atsakyti

QUOTE(Kleckutė @ 2010 05 30, 20:17)
Sveikutes,
Bet jau turiu visa scenariju. Idedu turinuka, pasakykit ar gerai taip ar ka pakeisti  ax.gif
Na lyg viskas gerai,  thumbup.gif

Aciu.
Net ramiau, nes taip vis ziuriu ziuriu ir galvoju gal ka praleidau, gal ko dar truksta doh.gif

o sakykit su tais apdovanojimais, kaip zaidimus zaidzia ir kas laimi, ar koki sokejai geriausi ir panasei.
Daug skaiciau tai kaip ir nevisos darote, tai nebutina ane?
Atsakyti
QUOTE(Kleckutė @ 2010 05 30, 20:17)
Sveikutes,
labai jau seniai buvau pas jus uzsukusi. Siuo metu esu isvukusi i uzsieni tai su jaunaisiais tik per pc bendrauju. Tik tiek gerai jok sake pasitiki ir galiu daryti ka noriu.
Bet jau turiu visa scenariju. Idedu turinuka, pasakykit ar gerai taip ar ka pakeisti  ax.gif

19val. Grįžimas namo
Pirmas užsėdimas
1. Stalo išsipirkimas.
2. Dokumentų įteikimas – pirmas tostas už jaunuosius
3. Prisistatymas su pažadų kortelėmis.
4. Komendantų rinkimas.Policininko, meilės ministro ir med. seselės rinkimai.
5. Mįslės.
6. Svočios palinkėjimai Jaunajai.
7. Piršlio palinkėjimai Jaunajam.
8. Šeimos židinio perdavimas

Pirmi šokiai
1. Jaunūjų valsas.
2. Piršlio polka( su ragučiais)
3. Darbų paskirstymas(balionai).
4. Įnoringieji segtukai
5. Dangaus žibintai 24 val.

Antras užsėdimas
Už jaunuosius ilgiausių metų.
1. Varpelio ir skarelės įteikimas
2. Tostas tėvams.
3. Tostas jauniesems(surašyti būdvardžius).
4. Šeimos biudžetas
5. Šeimos galvos rinkimas

Antri šokiai
1. Laikraštis Telegrama
2. Balionų pūtimas poromis – laikui
3. Alkotesteris
4. Jaunosios puokštės metimas
5. Jaunūjų palydos pirmai nakčiai

Antra diena
Pusryčiai
1. Lovos patikrinimo aktas
2. Nuometo nuėmimas
3. Linkėjimų knyga
4. Skrybelės Jaunajam, prijuostės ir skarelės Jaunajai įteikimas, Maisto gaminimo ypatumai
5. Vaiko lyties spėjimas.
6. Gandro laiškas. Šliaužtukų žaidimas .
7. Piršlio korimas ir Piršlio testamentas
8. Apdovanojimai a) Mamytėms,Tėveliui,cool.gif Jaunajai, Jaunajam,

Na mano patarimas butu gal but pirmo uzsedimo metu atsisakyti 6. Svočios palinkėjimai Jaunajai. 7. Piršlio palinkėjimai Jaunajam nezinau kokio ilgumo kalba pasiraset bet tai gali varginti ir buti nuobodu. Zadimus parusotus po 12 gal but atidekit antrai dienai arba darykit per pirmus sokius, nes po 12 jau publika buna pavargusi ir daznai nori atsipalaiduoti ir pasisokti pabaliavoti, nelabai jau kas klauso kas yra sakoma. Tai tiek butu mano pastebjimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2010 05 30, 20:59)
Na mano patarimas butu gal but pirmo uzsedimo metu atsisakyti 6. Svočios palinkėjimai Jaunajai. 7. Piršlio palinkėjimai Jaunajam nezinau kokio ilgumo kalba pasiraset bet tai gali varginti ir buti nuobodu. Zadimus parusotus po 12 gal but atidekit antrai dienai arba darykit per pirmus sokius, nes po 12 jau publika buna pavargusi ir daznai nori atsipalaiduoti ir pasisokti pabaliavoti, nelabai jau kas klauso kas yra sakoma. Tai tiek butu mano pastebjimu  mirksiukas.gif

Pirslio ir Svocios palinkejimai tai jie trumpi, po 10 sakinuku. tai ten nedaug uztrunka perskaityti, nes kitus palinkejimus iteiksim padarytus ant popieriaus kaip rastus.

o del tu zaidimu gal ir gerai sakote. ziuresiu nuo situacijos, jeigu matysiu kad nereikia tai ir nedarysim ju. Dar va nezinau ka muzikantai, nes sako kad daug irgi padeda ax.gif
Atsakyti