Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(Daluze 2 @ 2010 05 28, 17:46)
O zinot, kad dabar yra laaaabai dideliu burbulu? Pakuote pailgos formos - 50 cm ilgio. Bet jie turbut geriau puciasi gamtoje, kai yra siek tiek vejelis. Yra pirkti Limpopo zaislu parduotuveje, gal ir kitur.

maciau rimi,toks kaip kardas, galima ispust labai dideli, kainavo atrodo 13lt ax.gif
Papildyta:
buvau vakar tilzej siauliu, viena svociute rase, kad rado super parduotuve, kur beveik viska susipirko, as kazkodel tokios parduotuves neradau schmoll.gif verysad.gif radau viena tik kur yra biski medaliu (bet dailes salone zymiai pigiau), taip pat yra graziu moliniu buteliu su ivairiais zodziais:meiles eleksyras ir kt smile.gif tai jei kam reikia, tai ten yra parduotuves pavadinimo nezinau, bet priesais maxima ant kampo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 05 28, 15:33)
g.gif mastau, tai gal tada geriau triusi, vis svelnesnis gyvunelis

Tik, kad persirengeliai su visu triusiu nelieptu eit is kur atejus tongue.gif Nebent vestuves butu netradicines ir galima butu tokiu staigmenu pateikti. bet kazkodel abejoju, kad liktumet suprasti mirksiukas.gif O be to kur ta vargsa triusiuka laikysit iki iteikimo, nepamirstant to fakto, kad uz ausu kelti triusio, kiskio negalima g.gif

QUOTE(skgreta @ 2010 05 28, 16:10)
Na man asmeniskai tai tie gyvunai per ispirkima tai seip sau  schmoll.gif , reiktu su jaunaisiais pasitart, nes as tai nenoreciau kad per mano svente taip darytu, man sventine aplinka ir vestuvine nuotaika atrodo visiskai nesuderinama su zasim, gaidziais ar dar kokias gyvunais, na cia aisku skonio reikalas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Moterys gal kuri pagelbėsite, išknisau pusę interneto ir nerandu gražių žodžių ar kokių eilių išlydint iš namų pradžioj jaunajį ir vėliau kai abu išlydėsim į zaksą. Jaunasis yra mano brolis tad kažko norėtusi prasmingo pasakyti galva visai neverda, jei kuri turite įmeskite čia tuos žodžius, geriau būtų jei tie žodžiai būtų rusų kalba.Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2010 05 28, 21:27)
Moterys gal kuri pagelbėsite, išknisau pusę interneto ir nerandu gražių žodžių ar kokių eilių išlydint iš namų pradžioj jaunajį ir vėliau kai abu išlydėsim į zaksą. Jaunasis yra mano brolis tad kažko norėtusi prasmingo pasakyti galva visai neverda, jei kuri turite įmeskite čia tuos žodžius, geriau būtų jei tie žodžiai būtų rusų kalba.Ačiū iš anksto  4u.gif

g.gif Hmmm... tai netiks lietuviškai, nes su vertimu ne tas pats gaunas...
O aš patarčiau taip- juk brolis, tad manau tikrai rastum šiltų, mielų žodžių, gal kokį atvejį iš gyvenimo- tai būtų daug širdingiau nei išknisus iš pusės interneto tą patį per tą patį 4u.gif
nereikia, kad galva virtų, tiesiog gal po dienos darbų, gal tik ryte nubudus kas gražaus šaus į galvą, o gal rytinę arbatą geriant ką mielo prisiminsi... Čiupk rašiklį, užrašyk ir pamatysi- bus nepakartojama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridastar @ 2010 05 28, 21:00)
g.gif Hmmm... tai netiks lietuviškai, nes su vertimu ne tas pats gaunas...
O aš patarčiau taip- juk brolis, tad manau tikrai rastum šiltų, mielų žodžių, gal kokį atvejį iš gyvenimo- tai būtų daug širdingiau nei išknisus iš pusės interneto tą patį per tą patį  4u.gif
nereikia, kad galva virtų, tiesiog gal po dienos darbų, gal tik ryte nubudus kas gražaus šaus į galvą, o gal rytinę arbatą geriant ką mielo prisiminsi... Čiupk rašiklį, užrašyk ir pamatysi- bus nepakartojama  4u.gif

Na gal ir geras patarimas, bet paskutiniu laiku sunku susikoncentruoti ties tuo tai ieškausi lengvesnio būdo ax.gif bet jei turite ką nors lietuviško tiks ir tai smile.gif išsiversiu ir ką nors gal nuo savęs dar dadėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 05 28, 16:46)
O zinot, kad dabar yra laaaabai dideliu burbulu? Pakuote pailgos formos - 50 cm ilgio. Bet jie turbut geriau puciasi gamtoje, kai yra siek tiek vejelis. Yra pirkti Limpopo zaislu parduotuveje, gal ir kitur.

O, geras, reikes pasidometi mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus šį savaitgalį miesto dienos, mugėje visokių gėrybių pilna, tai papirkau medines širdis kurias surakinsim spyna ant tilto, ir saldainių rankų darbo ant pagaliuko bus prizam thumbup.gif ir dar ten visokio gėrio yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cūgga: 29 gegužės 2010 - 09:56
QUOTE(Dolilia @ 2010 05 20, 22:43)
O ar galetumete parasyti kas ma ta pasaka kuri yra vaidinama per vestuves .na kur yra itraukiami sveciai i vaidinima .Aciu labai .Lauksiu i az

Ir aš, ir aš labai norėčiau blush2.gif
Jei kas turit ax.gif

Oi, pasiskubinau prašyt visko iki galo neperskaičiusi blush2.gif
Ačiū visoms, netinginčioms dalintis informacija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 29 gegužės 2010 - 10:28
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 05 21, 14:02)

Laiska gandrui galima plukdyti butelyje - irgi iseitis  smile.gif

Dar pamąsčiau - o jei tą laišką parašyt ant A3 lapo ir sulankstyti lėktuvėlį ir paleist nuo tilto (turėsim dyyyyyydelį tiltą hihihi.gif jaunąjam - nieko, bet piršliui - užuojauta hihihi.gif)
Papildyta:
QUOTE(neringute7777 @ 2010 05 22, 07:15)
ji padaryta is metalines vielos karkasas, o poto apvyniota vata ir bintu ir apipilta degiu skysčiu.

Ši mintis man patiko. thumbup.gif
Darysiu, jei sodybos šeimininkai leis. Tik vata, bintai man negražu. Esu mačius, kaip iš šieno didžiules skulptūras daro, tai jei gausiu šieno pakankamai - bus iš šieno. Tik nežinau, ar bus kur saugiai sudegint, nes dar toj vietoj nebuvau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2010 05 25, 14:34)
jeigu domina, galiu permest į AZ ką turiu sukurpus per visas vestuves, gal kas tiks rolleyes.gif

Ir man, jei galima blush2.gif
Jei vėl neiššoksiu visko neperskaičius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saida05 @ 2010 05 27, 12:55)

Papildyta:
oi vos nepamiršau blush2.gif , norėčiau paklausti tų svočiučių kuris jau yra atlikusios savo darbelius ar per jaunųjų valsą sakėt kokius žodžius ar gal dar ką nors sugalvojot? smile.gif

Jaučiu, kad nebesinorės ten malt liežuviu. Tiesiog pakviest gražiai ir trumpai, svečiai - ratu aplink ir kam klius - po muilo burbulų indelį. Visi linguoja, o kam pasiseks - burbulus pučia į jaunuosius. Manau, nuotraukos turėtų būt geros ax.gif
Atsakyti
Sveikos.
Mintis per stalo išpirkimą dovanoti kažką gyvo, man labai patiko, bet vėliau supratau kad kančia gyvūnėliui o ir paskui gali būti problemėlių.. biggrin.gif

QUOTE(pašnekutė @ 2010 05 29, 12:50)
Jaučiu, kad nebesinorės ten malt liežuviu. Tiesiog pakviest gražiai ir trumpai, svečiai - ratu aplink ir kam klius - po muilo burbulų indelį. Visi linguoja, o kam pasiseks - burbulus pučia į jaunuosius. Manau, nuotraukos turėtų būt geros  ax.gif

per mano vestuves buvo pučiami burbulai iš burbulų mašinos, superinis dalykėlis thumbup.gif ir gražu, ir linksma rolleyes.gif tik reikia labai viską apgalvoti.. kad grindys būtų tinkamos, nes paskui žinokit nori nenori pasidarys čiuožykla.. (pas mus beje buvo kiliminė danga, tad problemų nekilo rolleyes.gif ) taip pat jei su ta burbulų mašina tai dar ir pastatyti tinkamai, kad burbuliuotų į ten kur reikia biggrin.gif

cugga, miesto šventės tai jėga, kai reikia visokių tokių dalykėlių vestuvėms.. thumbup.gif aš deja saviškę pražiopsojau.. doh.gif
Atsakyti