Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(jovituxss @ 2010 05 28, 10:45)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  o tai kur poto dejo ta zasi?
Papildyta:
per vestuves dežėj,o po to atidavė tiem kas kaime gyvena  biggrin.gif

Labas
Nu man su tuo reikalu truputį baisu butų. Per vienas vestuves buvo gaidys paduotas. Tai tas vargšas visas išsigandęs blaškėsi ir išsprūdo. Tai per visą stalą , kad "rovė", į tortą iskrido ir dar vienai poniai ant galvos užlėkė ir apkakojo.
Nu vazdelis ne koks buvo, o ypač tai moteriškei ne kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Minnra @ 2010 05 28, 12:38)
Labas
Nu man su tuo reikalu truputį baisu butų. Per vienas vestuves buvo gaidys paduotas. Tai tas vargšas visas išsigandęs blaškėsi ir išsprūdo. Tai per visą stalą , kad "rovė", į tortą iskrido ir dar vienai poniai ant galvos užlėkė ir apkakojo.
Nu vazdelis ne koks buvo, o ypač tai moteriškei ne kas  doh.gif

nu jo gaidžiai agresyvesni ir imant reiktų už sparnų paukštį laikyt,na bet jei ištrūksta ir dar kažką apdergia tai joooo ne koks vaizdelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Minnra @ 2010 05 28, 12:38)
Labas

lotuliukas.gif Komedija. Išskyrus tą moteriškę, žinoma.
Užtat ir sakau,kad viskas savo vietoj turi būti- nereikia perlenkti lazdos. biggrin.gif Visais atžvilgiais
Atsakyti
[quote=jovituxss,2010 05 28, 10:45]
liepos 24 Šiauliuose drinks_cheers.gif kaip ir... lygtais g.gif nes bažnyčia Kurtuvėnuose zakso nebus o balius Šiauliuose susitiksim nebent prie kryžių kalno na nes ten dažniausiai visi Šiauliečiai važiuoja mirksiukas.gif
Papildyta:

mes busim zakse ir kairiu baznycioj, tai biski issiskiria keliai smile.gif nors būtų smagu užmatyt kurią nors mergaitę iš forumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minnra @ 2010 05 28, 11:38)
Labas

lotuliukas.gif lotuliukas.gif joo komedija,kitaip nepavadinsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridastar @ 2010 05 28, 12:31)
lotuliukas.gif Komedija. Išskyrus tą moteriškę, žinoma.
Užtat ir sakau,kad viskas savo vietoj turi būti- nereikia perlenkti lazdos.  biggrin.gif Visais atžvilgiais

g.gif mastau, tai gal tada geriau triusi, vis svelnesnis gyvunelis
Atsakyti
Na man asmeniskai tai tie gyvunai per ispirkima tai seip sau schmoll.gif , reiktu su jaunaisiais pasitart, nes as tai nenoreciau kad per mano svente taip darytu, man sventine aplinka ir vestuvine nuotaika atrodo visiskai nesuderinama su zasim, gaidziais ar dar kokias gyvunais, na cia aisku skonio reikalas.
Atsakyti
Merginos kas per daug, tas nesveika, juk gyvūnams ne vieta per tokia švente doh.gif
Jaučiu mano jaunoji tai išvytų mane iš vestuvių jai taip padaryčiau.
Mes jau per gimtadienį ją buvom išgazdine, nes suvaidinom kad gyvūną dovanojam. O čia tokia graži šventė
Atsakyti
QUOTE(ingridastar @ 2010 05 28, 11:13)
Sveikos, piršliautojos  4u.gif
na, man tai keista išties- šiaip neturėtų kilti klausimų žmonėms, pakviestiems
Na, čia mano pamąstymai. Man ne kartą teko būt vestuvėse, kur žmonės tikrai buvo liudytojais, užtat pasamdė vedėją, kad nuimtų nuo žmonių, ir piniginę naštą ir atsakomybę. Gal ir per daug atvirai pasakiau, bet žinot, taupyti kitų žmonių sąskaita man asmeniškai atrodo negarbinga.
4u.gif

gerai, kad yra supratingi jaunieji verysad.gif o tikisi ne aisku ko, bet apie padengima islaidu net neuzsiimina verysad.gif tada butu galima daugiau kazka padaryt ir ju svente ispudingesne, bet.... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kacius @ 2010 05 28, 16:47)
Merginos kas per daug, tas nesveika, juk gyvūnams ne vieta per tokia švente  doh.gif
Jaučiu mano jaunoji tai išvytų mane iš vestuvių jai taip padaryčiau.
Mes jau per gimtadienį ją buvom išgazdine, nes suvaidinom kad gyvūną dovanojam. O čia tokia graži šventė

nu ir as pritariu drinks_cheers.gif gal sveciam ir atrodys ispudingai, bet gyvunas yra gyvunas, dar kas isgasdins... ir siaip tokia svente g.gif jau geriau manau, kad ir atsibode, tradiciskai, bet visi liks patenkinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cūgga @ 2010 05 27, 15:28)
Tai prašom ir man  mirksiukas.gif  4u.gif
Aš planuoju tik burbulus pūst  ax.gif

Aga, ir as nupirksiu kokius 4 buteliukus burbulu, ir isdalinsiu sveciams kad pustu, graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija79 @ 2010 05 28, 17:12)
Aga, ir as nupirksiu kokius 4 buteliukus burbulu, ir isdalinsiu sveciams kad pustu, graziai atrodo  thumbup.gif

mums neies verysad.gif sokiai vyks viduj, tai nerizikuosim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija79 @ 2010 05 28, 16:12)
Aga, ir as nupirksiu kokius 4 buteliukus burbulu, ir isdalinsiu sveciams kad pustu, graziai atrodo  thumbup.gif

O zinot, kad dabar yra laaaabai dideliu burbulu? Pakuote pailgos formos - 50 cm ilgio. Bet jie turbut geriau puciasi gamtoje, kai yra siek tiek vejelis. Yra pirkti Limpopo zaislu parduotuveje, gal ir kitur.
Atsakyti