Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(Skinte @ 2010 05 27, 11:14)
O šiaip esu mačiusi, kad su paspirtukais važiuoja jaunieji smile.gif Gal patiks tokia mintis...

Del paspirtuku jau galvojau ax.gif Bet teturim tik viena,pirkt kazkaip nesinori,pasiskolinti ner pas ka rolleyes.gif Teks jaunaja ant paspirtuko uzkelt-o jaunasis lai stumia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cūgga @ 2010 05 27, 15:28)
Tai prašom ir man  mirksiukas.gif  4u.gif
Aš planuoju tik burbulus pūst  ax.gif

gera ideja thumbup.gif

QUOTE(pukute m @ 2010 05 27, 16:21)
Del paspirtuku jau galvojau ax.gif Bet teturim tik viena,pirkt kazkaip nesinori,pasiskolinti ner pas ka rolleyes.gif Teks jaunaja ant paspirtuko uzkelt-o jaunasis lai stumia smile.gif

del ko cia taip jau bijo kad nepanes?kas nors su nugara ar po operacijos kokios?jei kokie rimti dalykai,tai sakyciau ,galima ir be to apseit,tiesiog grazei pereit tilteli abiem susikibe uz rankyciu,ar tegul pulkas supinus rankas padaro tokia kede,suoleli ir pasodina jaunuosius ant ranku ir pernesa smile.gif
tiesa pasakius tie paspirtukai man visai kazkaip schmoll.gif na cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Sveikutės

Na man paspirtukai irgi negražu. Gali juk visai nenešti per tiltą, o tik gražiai ant to tilto širdele užkabinti ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2010 05 27, 15:21)

Ačiū mirksiukas.gif labai gražūs žodžiai.
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 05 27, 17:40)
gera ideja thumbup.gif
del ko cia taip jau bijo kad nepanes?kas nors su nugara ar po operacijos kokios?jei kokie rimti dalykai,tai sakyciau ,galima ir be to apseit,tiesiog grazei pereit tilteli abiem susikibe uz rankyciu,ar tegul pulkas supinus rankas padaro tokia kede,suoleli ir pasodina jaunuosius ant ranku ir pernesa smile.gif
tiesa pasakius tie paspirtukai man visai kazkaip schmoll.gif na cia tik mano nuomone smile.gif

Priesvestuvinis stresas-jaunasis neteko svorio,tai bijo kad pames kur jaunaja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pukute m @ 2010 05 27, 17:37)
Priesvestuvinis stresas-jaunasis neteko svorio,tai bijo kad pames kur jaunaja rolleyes.gif

oiii cia tikrai ne beda,galvojau lyga kokia kamuoja ,o cia kas per vyras jei nepakels,dar tokio neesu macius kad neepakeltu,tikrai pakels biggrin.gif
Atsakyti
Skgreta rase apie saldumynu parduotuvele "saldus majai".
gal kas zino, kur sita parduotuvele yra Vilniuje?
ju saite man niekaip neina dasikasti iki kontaktu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 05 27, 19:14)
Skgreta rase apie saldumynu parduotuvele "saldus majai".
gal kas zino, kur sita parduotuvele yra Vilniuje?
ju saite man niekaip neina dasikasti iki kontaktu...  g.gif

Sveika, saldus majai yra akropolyje ir VCUP (pirmame aukste) smile.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios, buvau dingus verysad.gif pasiilgau jusu blush2.gif
Bet jau priraset cia kaip reikiant
Nespeju visko skaityti.
Bet jau gryzau ir bandysiu atsigriebti. Labai gaila kad negaliu nieko ikelti ir su jumis pasidalinti idejomis, tai belieka tik jusiskemis naudotis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simule123 @ 2010 05 27, 20:21)
Sveika, saldus majai yra akropolyje ir VCUP  (pirmame aukste) smile.gif

zinau ta parduotuvele VCUP, tik nezinojau, kad ten "saldus majai" tongue.gif biggrin.gif
aciu tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2010 05 26, 19:03)
tu žinai, kad man tas pats. Mes nei piršliai nei liudininkai, nes darysim ir tą ir tą. biggrin.gif
man labiausiai galva kaista dėl to, kaippvz aš savo vyrą vadinsiu per šventę - ar piršlelis ar liudininkas (šitas tai visai nepatinka), tai vat... apmastymuose... 4u.gif

Sveikos, piršliautojos 4u.gif
na, man tai keista išties- šiaip neturėtų kilti klausimų žmonėms, pakviestiems liudytojais ar jie piršliai ar ne. Man rodos šias pareigas reikėtų iš anksto aptarti su jaunaisiais. Gal jums ir malonu, kad pakvietę a la liudininkus, iš tikro tikisi tikro piršlių šou blink.gif. jei jums įdomu ir norite būti tikri piršliai, tai nereikia to paslapčiom organizuoti, o taip ir įsivardinti jauniesiems (gal jie tiesiog nedrįso, o gal tereikia užvesti ant kelio ir išsikalbėti ko vieni iš kitų tikitės). Tuomet neliktų vietos nesusipratimams. Nereikia to gėdytis ar bijoti, jog liksit nesuprasti. Tai jaunieji elgsis nekorektiškai jei nepaaiškins padėties. Be to, šiais laikais neretai jaunieji patys dengia smulkmenų išlaidas, suprasdami koks atsakingas reikalas piršliavimas, o malonumas visada kainuoja mirksiukas.gif Tad siūlyčiau šitai aptarti be užuolankų. Čia nieko gėdinga, kad JUMS gali būti per sunki materialinė našta.
Ne paslaptis, kad piršliavimas kainuoja tikrai nemažus pinigus. jau be 1000 kaip minimum kažin ar pavyks išsisukti g.gif
tad žmonės savo artimuosius prašydami liudytojais elgiasi negarbingai, jei paslapčia tikisi iš jų pasiruošimo kaip reikiant.

Na, čia mano pamąstymai. Man ne kartą teko būt vestuvėse, kur žmonės tikrai buvo liudytojais, užtat pasamdė vedėją, kad nuimtų nuo žmonių, ir piniginę naštą ir atsakomybę. Gal ir per daug atvirai pasakiau, bet žinot, taupyti kitų žmonių sąskaita man asmeniškai atrodo negarbinga.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridastar: 28 gegužės 2010 - 09:18
QUOTE(vikute62 @ 2010 05 27, 11:27)
sėkmės didžiausios 4u.gif
Papildyta:

aš čia siuntinėju savo rašliavas išlydėjimui, kur parašiau trumpus eilėraštukus, kad nespėtų niekas apsiverkt kai tėvai laimina ir pan blush2.gif
Papildyta:
gal bus šiauliuose dirbančių? gal susitiksim kokiam zakse ar bažnyčioj bigsmile.gif

liepos 24 Šiauliuose drinks_cheers.gif kaip ir... lygtais g.gif nes bažnyčia Kurtuvėnuose zakso nebus o balius Šiauliuose susitiksim nebent prie kryžių kalno na nes ten dažniausiai visi Šiauliečiai važiuoja mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=loretita2,2010 05 27, 14:05]
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o tai kur poto dejo ta zasi?
Papildyta:
per vestuves dežėj,o po to atidavė tiem kas kaime gyvena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovituxss: 28 gegužės 2010 - 09:47