QUOTE(drakosa @ 2010 05 26, 19:03)
tu žinai, kad man tas pats. Mes nei piršliai nei liudininkai, nes darysim ir tą ir tą.
man labiausiai galva kaista dėl to, kaippvz aš savo vyrą vadinsiu per šventę - ar piršlelis ar liudininkas (šitas tai visai nepatinka), tai vat... apmastymuose...
Sveikos, piršliautojos
na, man tai keista išties- šiaip neturėtų kilti klausimų žmonėms, pakviestiems liudytojais ar jie piršliai ar ne. Man rodos šias pareigas reikėtų iš anksto aptarti su jaunaisiais. Gal jums ir malonu, kad pakvietę a la liudininkus, iš tikro tikisi tikro piršlių šou
. jei jums įdomu ir norite būti tikri piršliai, tai nereikia to paslapčiom organizuoti, o taip ir įsivardinti jauniesiems (gal jie tiesiog nedrįso, o gal tereikia užvesti ant kelio ir išsikalbėti ko vieni iš kitų tikitės). Tuomet neliktų vietos nesusipratimams. Nereikia to gėdytis ar bijoti, jog liksit nesuprasti. Tai jaunieji elgsis nekorektiškai jei nepaaiškins padėties. Be to, šiais laikais neretai jaunieji patys dengia smulkmenų išlaidas, suprasdami koks atsakingas reikalas piršliavimas, o malonumas visada kainuoja
Tad siūlyčiau šitai aptarti be užuolankų. Čia nieko gėdinga, kad JUMS gali būti per sunki materialinė našta.
Ne paslaptis, kad piršliavimas kainuoja tikrai nemažus pinigus. jau be 1000 kaip minimum kažin ar pavyks išsisukti
tad žmonės savo artimuosius prašydami liudytojais elgiasi negarbingai, jei paslapčia tikisi iš jų pasiruošimo kaip reikiant.
Na, čia mano pamąstymai. Man ne kartą teko būt vestuvėse, kur žmonės tikrai buvo liudytojais, užtat pasamdė vedėją, kad nuimtų nuo žmonių, ir piniginę naštą ir atsakomybę. Gal ir per daug atvirai pasakiau, bet žinot, taupyti kitų žmonių sąskaita man asmeniškai atrodo negarbinga.