[quote=saulyte1986,2010 05 26, 20:18]
gal galetum ir man dar atsiusti?
Papildyta:
issiunciau
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 26, 20:20)
smagu, kad musu burys vis pasipildo naujom svociutemis
Sezonas prasideda
[quote=vikute62,2010 05 26, 22:54]
Papildyta:
issiunciau
[/quote]
aciu labai
Papildyta:
issiunciau
[/quote]
aciu labai
[quote=vikute62,2010 05 26, 21:54]
Papildyta:
issiunciau
[/quote]
kazka merginos praleidau, ka jus cia tokio siunciat, tai gal ir man galima
Papildyta:
issiunciau
[/quote]
kazka merginos praleidau, ka jus cia tokio siunciat, tai gal ir man galima
QUOTE(vikute62 @ 2010 05 26, 22:29)
aha, didėja gretos žiūriu daug liepą besidarbuojančių aš irgi liepos 24d. darbuosiuos
man irgi tą pačią dienelę nusimato
beje kažkuri klausė dėl stalo išpirkimo įdomesnio.tai va vienoj veselej piršlys išsipirko stalą iš dežės ištraukęs gyva žąsį stalas buvo greitai atiduotas
QUOTE(jovituxss @ 2010 05 26, 21:31)
beje kažkuri klausė dėl stalo išpirkimo įdomesnio.tai va vienoj veselej piršlys išsipirko stalą iš dežės ištraukęs gyva žąsį stalas buvo greitai atiduotas
nu super
Sveikutes, na ir as prie jusu prisidesiu , pirsliausime su vyru mano brolio vestuvese , liepos 17, plana ir programele jau susirasiau, zaidimu suieskojau, zodziu, palinkejimu taip pat, reikes tik dabar viska sudelioti ir supirkti, tik vat suku galva, gal kuri padetumete gal kurios ne viena karta jau pirsliavote man reikia besibuciuojanciu jaunuju ar isimylejeliu paveiksliuko... kad galima butu uzrasyti po jeis musu jaunavedziu vardus, bet turi buti pavaizduoti ne seip grazus zmones o tokie karikaturiniai ar kaip sarzas , ir geriau kad buciuotusi , bet vat isjieskojau visur internete ir net per vaizdus, galvojau gal nukopinsiu, o paskiau bandysiu nuspalvinti graziai, niu bet niekur nerandu, gal kuri ka nors pas save turite persiustumete ,ar kokiu ideju pasiulytumete, aciu
Papildyta:
Nezinau is kurio jus miesto, bet pas mus tokioje bazeje galima nupirkti visokiu sexy apatiniu, su plunksnelem ir pukeliais, maciau virisku stringiuku :drambliuko galva su straubliuku "tam daikciukui" arba gaideli tai sakiau jaunikiui pirksiu tokias darbo kelnaites na o jaunajai.. kadangi naktiniai miegant vistiek uzsilipa ant kaklo, tai manau užteks ir šalikėlio.
PS. Butinai liepsiu pries visus pasidemonstruoti
Papildyta:
QUOTE(Doviliukas83 @ 2010 05 26, 14:51)
Labukas! gal galite pasakyti kokiu ideju, kokia pizama jauniesiems duoti pries islydint miegoti? Norisi kazko juokingo...siuti, ar kur ka nors rasciau pirkti?
Aciu
Aciu
Nezinau is kurio jus miesto, bet pas mus tokioje bazeje galima nupirkti visokiu sexy apatiniu, su plunksnelem ir pukeliais, maciau virisku stringiuku :drambliuko galva su straubliuku "tam daikciukui" arba gaideli tai sakiau jaunikiui pirksiu tokias darbo kelnaites na o jaunajai.. kadangi naktiniai miegant vistiek uzsilipa ant kaklo, tai manau užteks ir šalikėlio.
PS. Butinai liepsiu pries visus pasidemonstruoti
panos,o tuose sveciu pasizadejimo lapukose ka rasysit?gal turit surase?gal galit man atsiust?nes irgi noriu toki dalyka padaryt,bet pati kol prigalvosiu ,nors iki rugsejo yra laiko
pizama irgi dabar galvoju kokia cia padaryt,noreciau tokia kaip auksciau su sirdute viena ant dvieju
pizama irgi dabar galvoju kokia cia padaryt,noreciau tokia kaip auksciau su sirdute viena ant dvieju
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 05 26, 23:28)
panos,o tuose sveciu pasizadejimo lapukose ka rasysit?gal turit surase?gal galit man atsiust?nes irgi noriu toki dalyka padaryt,bet pati kol prigalvosiu ,nors iki rugsejo yra laiko
Praeitoj temoj as buvau keleta ikelus pasizadejimu
[quote=vikute62,2010 05 26, 21:54]
Papildyta:
issiunciau
[/quote]
Laba, Noreciau ir as, kad atsiustumete.
Aciu
Papildyta:
Na va mielos svociutes, si sestadieni jau startuoju ir as Nezinau kaip cia seksis, nes pirmas kartas
Papildyta:
issiunciau
[/quote]
Laba, Noreciau ir as, kad atsiustumete.
Aciu
Papildyta:
Na va mielos svociutes, si sestadieni jau startuoju ir as Nezinau kaip cia seksis, nes pirmas kartas
QUOTE(pukute m @ 2010 05 25, 23:32)
Ir dar turiu problemele-jaunoji pergyvena,kad nepernes jos per tilta Ka butu galima tokiu atveju sugalvot?Gal kas kokiu minciu turit?
Aš atsimenu per vienas vestuves mane pabrolys ant nugaros nešė Nu fotkės kokios nerealios gavosi
O šiaip esu mačiusi, kad su paspirtukais važiuoja jaunieji Gal patiks tokia mintis...
Ligita, sėkmės Viskas bus gerai, tik nesinervink