Labutis
O gal kas turite kaip įdomiau, juokingiau išsipirkti stalą, be tų visų maišelių su kruopom ir kontraktų???
QUOTE(Minnra @ 2010 05 26, 17:25)
Labutis
O gal kas turite kaip įdomiau, juokingiau išsipirkti stalą, be tų visų maišelių su kruopom ir kontraktų???
laba, na as nezinau dar ar naudosiu, bet man visai patiko ta gyvenimo juosta,o pati turbut naudosiu saldainiu virve su uzrasu jos gale, kad laimes ne tose vestuvese iesko man tai negirdeta ir nematyta, jauniesiems manau bus taip pat.kurios daug pirsliavusios gal jau ir atsibode
QUOTE(surmute @ 2010 05 26, 15:51)
SVEIKUTES,na as irgi jungiuosi i jusu gretas,tai galvoju kaip cia pasivadinti nes busium liudytojeis,bet atliksim vos ne pirsliu pareigas,tai nezinau net ir ka rasyti ant laikrastuko.
tu žinai, kad man tas pats. Mes nei piršliai nei liudininkai, nes darysim ir tą ir tą.
man labiausiai galva kaista dėl to, kaippvz aš savo vyrą vadinsiu per šventę - ar piršlelis ar liudininkas (šitas tai visai nepatinka), tai vat... apmastymuose...
Nu va tas ir man nepatinka tas liudytojas man taip baisiai skamba,o pirslai atrodo turetu buti vyresni,nes mums bus po 30 o jauniesiams taip pat tiek metu tai nezinau net kaip cia pasivadinti.Galvoju ar cia reikia daryti tokius sveikinimus antra diena pastininkas atnesa laikrastelius ir vokus ir ten buna prirasyta juokingu sveikinimu
QUOTE(vikute62 @ 2010 05 25, 23:28)
nu va visom turbut paplatinau savo ketureilius. gal kam kas tiks
gal galetum ir man dar atsiusti?
Papildyta:
QUOTE(surmute @ 2010 05 26, 19:15)
Nu va tas ir man nepatinka tas liudytojas man taip baisiai skamba,o pirslai atrodo turetu buti vyresni,nes mums bus po 30 o jauniesiams taip pat tiek metu tai nezinau net kaip cia pasivadinti.Galvoju ar cia reikia daryti tokius sveikinimus antra diena pastininkas atnesa laikrastelius ir vokus ir ten buna prirasyta juokingu sveikinimu
tai pasitarkit su jaunaisiais mes vienose vestuvese tik liudininkai tebuvom, nes nebuvo jokios dideles sventes, bet vistiek pagal jaunuosius vadinomes pirsliais, taip kazkaip graziau skamba
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 26, 20:18)
tai pasitarkit su jaunaisiais mes vienose vestuvese tik liudininkai tebuvom, nes nebuvo jokios dideles sventes, bet vistiek pagal jaunuosius vadinomes pirsliais, taip kazkaip graziau skamba
Pritariu 100 proc. kad graziau skamba
Sveikos,
As irgi prie jusu jungiuosi. Pirsliausim Liepa. Sakykit gal kas turi koki idomu pirslio testamenta? Kiek ieskau internete tai tas pats per ta pati - juk visiems jau atsibode, noretusi kokio juokingo ir smaikstaus.
Buciau dekinga jei kas pasidalintu jei koki testamenta turi. neriprak@yahoo.com
As irgi prie jusu jungiuosi. Pirsliausim Liepa. Sakykit gal kas turi koki idomu pirslio testamenta? Kiek ieskau internete tai tas pats per ta pati - juk visiems jau atsibode, noretusi kokio juokingo ir smaikstaus.
QUOTE(Nerin @ 2010 05 26, 20:46)
Sveikos,
Sveiki,sveiki . Tai gal bandyk is keliu padaryti viena, kuris tau butu idomus ir juokingas
QUOTE(loretita2 @ 2010 05 26, 19:59)
Sveiki,sveiki . Tai gal bandyk is keliu padaryti viena, kuris tau butu idomus ir juokingas
tai gal kazka ir reiks mastyt bet gal sakau kas yra jau sumastes ir padares idomesni testamenta ir pasidalintu juo
smagu, kad musu burys vis pasipildo naujom svociutemis
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 26, 21:20)
smagu, kad musu burys vis pasipildo naujom svociutemis
aha, didėja gretos žiūriu daug liepą besidarbuojančių aš irgi liepos 24d. darbuosiuos