Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

Labutis
O gal kas turite kaip įdomiau, juokingiau išsipirkti stalą, be tų visų maišelių su kruopom ir kontraktų???
Atsakyti
SVEIKUTES,na as irgi jungiuosi i jusu gretas,tai galvoju kaip cia pasivadinti nes busium liudytojeis,bet atliksim vos ne pirsliu pareigas,tai nezinau net ir ka rasyti ant laikrastuko.
Atsakyti
QUOTE(Minnra @ 2010 05 26, 17:25)
Labutis
O gal kas turite kaip įdomiau, juokingiau išsipirkti stalą, be tų visų maišelių su kruopom ir kontraktų???

laba, na as nezinau dar ar naudosiu, bet man visai patiko ta gyvenimo juosta,o pati turbut naudosiu saldainiu virve su uzrasu jos gale, kad laimes ne tose vestuvese iesko smile.gif man tai negirdeta ir nematyta, jauniesiems manau bus taip pat.kurios daug pirsliavusios gal jau ir atsibode blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2010 05 26, 15:51)
SVEIKUTES,na as irgi jungiuosi i jusu gretas,tai galvoju kaip cia pasivadinti nes busium liudytojeis,bet atliksim vos ne pirsliu pareigas,tai nezinau net ir ka rasyti ant laikrastuko.

tu žinai, kad man tas pats. Mes nei piršliai nei liudininkai, nes darysim ir tą ir tą. biggrin.gif
man labiausiai galva kaista dėl to, kaippvz aš savo vyrą vadinsiu per šventę - ar piršlelis ar liudininkas (šitas tai visai nepatinka), tai vat... apmastymuose... 4u.gif
Atsakyti
Nu va tas ir man nepatinka tas liudytojas man taip baisiai skamba,o pirslai atrodo turetu buti vyresni,nes mums bus po 30 o jauniesiams taip pat tiek metu tai nezinau net kaip cia pasivadinti.Galvoju ar cia reikia daryti tokius sveikinimus antra diena pastininkas atnesa laikrastelius ir vokus ir ten buna prirasyta juokingu sveikinimu
Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2010 05 25, 23:28)
nu va visom turbut paplatinau savo ketureilius. gal kam kas tiks ax.gif

gal galetum ir man dar atsiusti? 4u.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(surmute @ 2010 05 26, 19:15)
Nu va tas ir man nepatinka tas liudytojas man taip baisiai skamba,o pirslai atrodo turetu buti vyresni,nes mums bus po 30 o jauniesiams taip pat tiek metu tai nezinau net kaip cia pasivadinti.Galvoju ar cia reikia daryti tokius sveikinimus antra diena pastininkas atnesa laikrastelius ir vokus ir ten buna prirasyta juokingu sveikinimu

tai pasitarkit su jaunaisiais mirksiukas.gif mes vienose vestuvese tik liudininkai tebuvom, nes nebuvo jokios dideles sventes, bet vistiek pagal jaunuosius vadinomes pirsliais, taip kazkaip graziau skamba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 26, 20:18)
tai pasitarkit su jaunaisiais mirksiukas.gif mes vienose vestuvese tik liudininkai tebuvom, nes nebuvo jokios dideles sventes, bet vistiek pagal jaunuosius vadinomes pirsliais, taip kazkaip graziau skamba blush2.gif

Pritariu 100 proc. kad graziau skamba
Atsakyti
Sveikos, mirksiukas.gif
As irgi prie jusu jungiuosi. Pirsliausim Liepa. Sakykit gal kas turi koki idomu pirslio testamenta? Kiek ieskau internete tai tas pats per ta pati - juk visiems jau atsibode, noretusi kokio juokingo ir smaikstaus.
Buciau dekinga jei kas pasidalintu jei koki testamenta turi. neriprak@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Nerin @ 2010 05 26, 20:46)
Sveikos, mirksiukas.gif
As irgi prie jusu jungiuosi. Pirsliausim Liepa. Sakykit gal kas turi koki idomu pirslio testamenta? Kiek ieskau internete tai tas pats per ta pati - juk visiems jau atsibode, noretusi kokio juokingo ir smaikstaus.
Buciau dekinga jei kas pasidalintu jei koki testamenta turi. neriprak@yahoo.com

Sveiki,sveiki 4u.gif . Tai gal bandyk is keliu padaryti viena, kuris tau butu idomus ir juokingas
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 05 26, 19:59)
Sveiki,sveiki 4u.gif . Tai gal bandyk is keliu padaryti viena, kuris tau butu idomus ir juokingas

tai gal kazka ir reiks mastyt bet gal sakau kas yra jau sumastes ir padares idomesni testamenta ir pasidalintu juo ax.gif ax.gif
Atsakyti
smagu, kad musu burys vis pasipildo naujom svociutemis drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 26, 21:20)
smagu, kad musu burys vis pasipildo naujom svociutemis drinks_cheers.gif  4u.gif

aha, didėja gretos 4u.gif žiūriu daug liepą besidarbuojančių smile.gif aš irgi liepos 24d. darbuosiuos biggrin.gif
Atsakyti