Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(vikute62 @ 2010 05 26, 08:28)
Pas mane jaunieji gyvena kartu, tai irgi rinksimes visi pas juos, bet kadangi man taippat nesinori atiduoti taip paprastai jaunosios, tai sakaiu jaunasis gaus vistiek bent vieną kliūtį įveikti lotuliukas.gif aosimesim kad atėjo jaunasis ne iš kito kambario, o šiaip iš lauko, kad ir kaip bišk juokingai skambėtų ax.gif

Aš panašiai galvoju,kad reikės tiesiog žaist vestuves biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės, aš intensyviai ruošiuosi tai mažai pasisakau, dabar turiu reikaliuką, norėjau atsispausdinti santuokos liudijimą bet žiūriu kad ten metai 2009 visur surašyti o pataisyti neina arba nemoku, gal kuri turit be metų arba su 2010 metais g.gif
Atsakyti
Tai gal turit kuri grazu lovos tikrinimo akta smile.gif
Atsakyti
Labukas
Norėjau paklaust, merginos, o pasižadėjimų korteles, na kur per svečių prisistatymą daug kas duos skaityti, ant kokio popieriaus spausdinat. Kažin ar tinka kopijavimo popierius? Aš galvoju, gal kiekvieną kortelę susukt į ritinėlį, perrišt gražiu kaspinėliu ir suguldyti į gražią dėžutę, na kaip kokiu cigarus g.gif
Atsakyti
QUOTE(vildar @ 2010 05 26, 12:06)
Aš galvoju, gal kiekvieną kortelę susukt į ritinėlį, perrišt gražiu kaspinėliu ir suguldyti į gražią dėžutę, na kaip kokiu cigarus g.gif

Aš būtent šitaip ir dariau ax.gif tik aš sumerksiu kaip gėles juos į pintą dėžutę.
user posted image
Atsakyti
Laba dienele
Niugis pasiemiau savo stiklo angela-šeimos židinį šiandieną, man jis toks simpatiskas wub.gif Ir dar zvakiu buvau paziureti, cia Kaune uz akluju sankryzos, link topo centro vaziuojant, kokiu graziu yra zvakiu-seimos zidiniu, dideles, tokios, tikrai vien zvakes uztenka ir sake pardaveja gali uzrasyti ant zvakes ir vardus ir data vestuviu, jei kam idomu va imetu nuorodele
Zvakiu fabrikas

Dar mergaites rusi tarp geliu gavau ta medini kauliuka su darbais, kurio mugej niekaip neradau, ir dezute akmeneliams nebloga visai uz 19 lt ikirtau ax.gif Ten siaip nemazai visokiu smulkmeneliu yra mirksiukas.gif

Niu zodziu apsiprekinau siandien, liko tik dangaus zibintai ir muiko burbulai ax.gif

Stalo komendantams, kurie pas mane bus "lygiu galimybiu kontrolieriai" nupirkau po suvenyrini sierra tekilos buteliuka, pririsiu juostele bus medaliai ax.gif Gales kontroliuot kad visi turetu lygias galimybes isgerti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliux: 26 gegužės 2010 - 13:12
QUOTE(vildar @ 2010 05 26, 13:06)
Labukas
Norėjau paklaust, merginos, o pasižadėjimų korteles, na kur per svečių prisistatymą daug kas duos skaityti, ant kokio popieriaus spausdinat. Kažin ar tinka kopijavimo popierius? Aš galvoju, gal kiekvieną kortelę susukt į ritinėlį, perrišt gražiu kaspinėliu ir suguldyti į gražią dėžutę, na kaip kokiu cigarus g.gif

aš irgi taip darysiu, susuktus ir suristus sudėsiu į kažkią galbūt pintą pintinėlę ir padalinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliux @ 2010 05 26, 14:11)
Laba dienele
Niugis pasiemiau savo stiklo angela-šeimos židinį šiandieną, man jis toks simpatiskas  wub.gif  Ir dar zvakiu buvau paziureti, cia Kaune uz akluju sankryzos, link topo centro vaziuojant, kokiu graziu yra zvakiu-seimos zidiniu, dideles, tokios, tikrai vien zvakes uztenka ir sake pardaveja gali uzrasyti ant zvakes ir vardus ir data vestuviu, jei kam idomu va imetu nuorodele
Zvakiu fabrikas

Kokia tu saunuole 4u.gif . Bet jau zvakiu grozis, kazin kokios kainos ju g.gif
Papildyta:
QUOTE(AudraB @ 2010 05 26, 12:21)

LOVOS PATIKRINIMO AKTAS

PIRŠLYS:
Jaunųjų guoly buvo taip karšta, kad ir „vaikiukų atsirado“. Va berniukai (rodo pailgus), va mergytės (rodo špygutes). Spausta buvo labai stipriai, kad dar ir „Meilės eliksyro“ prilašėjo! Taigi pasivaišinkit pirmosios vedybinės nakties vaisiais ir įvertinkit taip nekaltai į mus žvelgiančių Jaunųjų triūsą...
Jaunieji vaišina sūriu, „vaikiukais – duoniukais“, „eliksyru“
Tuopat metu

PIRŠLYS:
Svečių tarpe buvo gana ramu. Tiesa, vienas svečias buvo priėjęs ir skundėsi, kad pametė žmoną. Radusius prašo pasilikti ją sau.

SVOČIA:
O štai pabrolių tarpe būta kritulių ir net į svetimas lovas. Todėl daugumai pabroliukų šį rytą teko kreiptis į mūsų medicinos personalą, kad išsigydytų mėlynes paakiuose ir gumbus galvose. Pažiūrėjus į juos dabar smurto žymių lyg ir nesimato, vadinasi gydymas buvo veiksmingas.

PIRŠLYS:
Kai kurios pamergės ašarodamos prašė tarpininkauti, atgaunant iš muzikanto kai kuriuos savo drabužėlius.

SVOČIA:
Tik šeimininkė visą naktį nemiegojo – plovė, virė, kepė, kad mes dabar galėtumėm atsigauti.

PIRŠLYS:
Taigi naktelės būta audringos, todėl siūlau tostą už pirmąją vedybinę naktį!

Visi išgeria

Papildyta:

II DIENA
Pabrolių jėgos išbandymas
SVOČIA: Nagi, pabroliukai, parodykit, ar po nakties vis dar stiprūs ir energingi esat.
(Ištiesiamas ant žemės ilgas rankšluostis ant kurio vyrukai paeiliui turi padaryti kuo daugiau atsispaudimų. Kai visi baigia, žaidimo vedančioji atidengia rankšluostį, po kuriuo...yra nupiešta nuoga moteris).
PRIE STALO
SVOČIA: Brangūs Egidijau ir Vitalija, dar vakar Jūs buvote du po vieną. O šiandien Jūs jau šeima. Mes sveikiname Jus su pirmuoju bendro gyvenimo rytu ir tikime, kad dabar trumpą žodį „aš“ pakeisite į gražų žodį – „mes“, o žodį „mano“ - žodžiu „mūsų“. Būkit laimingi visuomet, kaip ir šį pirmą šeimyninio gyvenimo rytmetį. Už tai ir siūlau pakelti pirmą taurelę.
(visi pakelia taures)

PIRŠLYS: Turbūt norit sužinoti kaip praėjo jaunųjų pirma naktis. Kaimynai sakė, kad dar niekada tokių keistų garsų negirdėjo. Kadangi durys buvo užrakintos, žiūrėjom pro rakto skylutę ir pabandėme nupiešti tai, ką matėm.
(rodomi paveiksliukai su pėdomis)

SVOČIA: O rytą lovoje radom gerai suspaustą sūrį – šios nakties sunkaus darbo rezultatą. (Parodau)
Prašom, sveteliai, paragauti.
(dalijamas supjaustytas sūris)
PIRŠLYS: Ir dar jaunieji parašė pareiškimą gandrui (skaito).
PIRŠLYS: O kol jaunieji dalija sūrį, mes su svočiute siunčiame šiuos marškinėlius prašydami svetelių pagalbos.

Papildyta:

SURIS Aptariam nakties rezultatus, ragaujam suri. ///// turret paruosus peili ir suri
NAKTIES APŽVALGA IR SŪRIO RAGAVIMAS
A K T A S
Š.m............ komisija susidedanti iš pirmininko Bekelnio ir pono Lovinio ir Pagalvinio patikrino jaunavedžių šią naktį eksploatuotą inventorių, išsiaiškino padarytus defektus bei surašė šį aktą.
Visi žino, kad jaunavedžiams, kaip vyrui ir žmonai buvo patikėta viena iš būtiniausių šeimyniniame gyvenime vertybių - lova.
Komisija kruopščiai apžiūrėjusi šį meilės simbolį po pirmosios nakties nustatė, kad lova prieš parą buvo pilnavertė tiek estetiniu tiek konstrukciniu požiūriu. Po šios nakties šis daiktas neteko išvaizdos, puikios amortizacijos ir įprastos formos. Be minėto trukumų buvo išaiškinta visa eilė gedimų:
1. Viename gale išspirtos dvi lentos, sulenkti lovos galus ir šonus jungiantys varžtai. Manoma, kad tai įvyko nuo didelės vibracijos.
2. Šoninė lenta apsvilusi. Manoma, kad jaunieji išvystė didelę trintį, norėdami įsitikinti ar tikrai gaunama ugnis trinant vienà kūną į kitą.
3. Pagalvė sušlapusi ir sukandžiota, manoma, kad praėjusią naktį jaunasis karščiavo ir smarkiai prakaitavo.
Čiužinys beveik perplėštas ir išaiškinta, kad dėl kai kurių priežasčių jaunasis ieškojo atramos taško ir nykščiu užkabinęs perplėšė skylutę čiužiny. Bet laimė, šios skylutės dėka buvo aptiktas gerai suspaustas suris - šios nakties sunkaus darbo rezultatas.
KOMISIJA:……………........

Atsakyti
Labukas! gal galite pasakyti kokiu ideju, kokia pizama jauniesiems duoti pries islydint miegoti? Norisi kazko juokingo...siuti, ar kur ka nors rasciau pirkti?
Aciu smile.gif
Atsakyti

LABAS IŠ RYTO, MIELI SVETELIAI, DAILIOS MERGELĖS, SVIETO BERNELIAI. SVEIKI, JAUNIEJI, JAU ATSIKĖLĘ PO SUNKAUS, BET MALONAUS DARBO, DAR SUSIVĖLĘ.
JAUNOJI MŪSŲ VISA TIK ŠVYTI IR AKIMIS SAVO VYRĄ PALYDI. TRUPUTĮ GAILA, KAD NAKTĮ ŠITĄ JOS VAINIKĖLIS VISAI NUVYTO.
MED.EKSPERTIZĖ RYTE NUSTATĖ, KAD MŪS JAUNIEJI PER VISĄ NAKTĮ LIPDĖ, KLIJAVO IR PRAKAITAVO, IR DAR KAIP REIKIANT NEATSIGAVO.
NAKTIS PRAĖJO PATI PIRMOJI IR NE BET KOKIA, O OFICIALIOJI.
MŪS SVETELIAI KIEK TOLĖLIAU MIEGOJO. GAL IR DĖL TO SUNKU BUVO ATSKIRTI , KUR KIENO KOJOS. VIENAS NENUSIRENGĘS, KITAS NENUSIAVĘS, KITAS IŠVIRTĘS, KAIP KUOLO GALAS.
IŠ RYTO GALVOS LYG PUODE VIRTOS. ANT DŪŠIOS SILPNA, KOJOS NETVIRTOS.
BET VISI JAU SŪRIO PARAGAVĖ PRAŠOME UŽKASTI IR SVEIKATĄ PATAISYTI 

Papildyta:

PROTOKOLAS
LOVOS PATIKRINIMO AKTAS

Komisijos pirmininkas: ponas Paponešis
Sekretorė: panelė Kelnaitytė
Nariai: ponas Pasijonis
ponia Bekialnienė

Komisija patvirtino jaunavedžių šią naktį eksplotuotą inventorių ir išsiaiškinę padarytus defektus surašė šį aktą.Visi žino tą, kad nuo vakar dienos jaunavedžiai DALIA ir ANDRIUS ju-ridiškai skaitomi kaip vyras ir žmona, ir kad jiems patikėta viena iš būtiniausių šeimyniniame gyvenime materialinių vertybių – lova. Lova, kuri buvo patikėta jaunavedžiams pagal šeimynines ir pilietines teises, kuri privalo būti saugoma kaip žmonijos dauginimosi priemonė, kaip liaudies šeimos turtas.
Kruopščiai apžiūrėjus šį meilės simbolį po pirmos nakties, komisija nustatė, kad prieš parą laiko lova buvo pilnavertė ir ji galėjo atlaikyti normalų statinį ir dinaminį apkrovimą.
Tačiau po šios nakties daiktas neteko sau būdingų savybių: išvaizdos, puikios amortizacijos. Be šių trūkumu išsiaiškinta ir kita eilė gedimų:
1. Viename gale išspirtos dvi lentos, kitame gale nutrinta politūra 1 m2 plote. Manoma, kad tai įvyko nuo kūno perkaitimo susijungus priešingiems poliams.
2. Nulenkti lovos galai ir šonus jungiantys varžtai. Manoma, kad tai įvyko nuo per didelės vibracijos.
3. Viena šoninė lenta apsvilusi. Komisija galvoja, kad jaunieji išvystė trintį norėdami įsitikinti, ar tikrai protėviai gaudavo ugnį dviejų kūnų trintimi.
4. Viena lovos lenta nulaužta ir rasta po čiužiniu. Manoma, kad tai daryta patogumo dėlei, išlyginant duobe lovos viduryje.
5. Pagalvė sudrėkusi. Galvojama, kad jaunieji karščiavo ir smarkiai prakaitavo.
6. Čiužinys išilgai perplėštas. Išsiaiškinta, kad jaunajam kažkodėl reikėjo kojos atramos. Jos ir buvo nesėkmingai ieškota. Bet laimei šios skylės dėka buvo aptiktas didokas, gerai išsunktas sūris – šios nakties darbo rezultatas. Kruopščiai apžiūrėjus ir ištyrus komisija sūrį pripažino aukščiausios rūšies ir suteikė jam kokybės ženklą.

Nuostolius nurašyti gamybos išlaidoms.
Tėveliams siūlome nupirkti naują lovą.

Pasirašo Komisijos pirmininkas:
ponas Paponešis

Papildyta:

Na manau kazka rasi tinkamo. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Doviliukas83 @ 2010 05 26, 14:51)
Labukas! gal galite pasakyti kokiu ideju, kokia pizama jauniesiems duoti pries islydint miegoti? Norisi kazko juokingo...siuti, ar kur ka nors rasciau pirkti?
Aciu smile.gif

Gal patiks tokie naktinukai g.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu jums visoms, bet kazkaip maniau reiktu atsispausdint ant lapo kokio idomesnio, na kur buna parduodami smile.gif Siaip turejau ir pati kelis variantus smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
QUOTE(Doviliukas83 @ 2010 05 26, 13:51)
Aciu smile.gif

Mes darem palei Sqgretos plana palydas miegot, apatiniai (tuscia dezute), varlyte, salikelis, prezervatyvas su didziule skyle ir kt, jei ka domins galesiu tiksliai paziuret smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sigučiux*: 26 gegužės 2010 - 15:04