Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(vikute62 @ 2010 05 25, 14:34)
jeigu domina, galiu permest į AZ ką turiu sukurpus per visas vestuves, gal kas tiks rolleyes.gif

Ir as labai noreciau, prasau ir man imesti i AZ. Aciukas
Atsakyti
as kad susiradau ilgiausius zodzius islydejimui doh.gif bet jie man labai grazus blush2.gif bet jauciu teks kazka trumpint, nes jaunoji labai jautri... per kitu vestuves asareles lieja, o tai kas bus per jos... g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2010 05 25, 15:34)
jeigu domina, galiu permest į AZ ką turiu sukurpus per visas vestuves, gal kas tiks rolleyes.gif

Labas,ir as noreciau gauti aciu 4u.gif
Atsakyti
Na as tai stengiuosi kazkaip tu graudziu ir ilgu kalbu nesakyti, nes zinau, kad paskui gali but negerai, liksim be makiazu doh.gif Reikia kazko trumpo ir grazaus, juk svente, o ne laidotuves. Bet ir sunkiausia sugalvoti ta islydejima is namu g.gif
Atsakyti
Labai sudomino ta mintis su sirdies padegimu.O sakykit vietoj zibalo netiktu tas skystis,kur reikia pilti ant angliu skirtu griliams ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(pukute m @ 2010 05 25, 19:22)
Labai sudomino ta mintis su sirdies padegimu.O sakykit vietoj zibalo netiktu tas skystis,kur reikia pilti ant angliu skirtu griliams ir t.t.?

Pilamas yra degus skystis, taip ir buna ant buteliuko parasyta, man rodos toks pats pilamas ir ant angliu.
Atsakyti
Taigi mielosiosios aš čia kaip at blondinė pavarysiu biški ne į temą blush2.gif nors kitą vertus jei jau taip uoliai organizuojam šventę galim ir jauniesiams pagelbėt,patarimų duot mirksiukas.gif jie o ypač jaunoji turi krūvas rūpesčių doh.gif o jei rimtai tai turiu tokias super gražias eiles anytai nuo jaunosios.Ypač tinka jei anyta su marčia atstumo laikosi tai tos eilės suvirpins net žiežulos širdelę.na jei kuri norės kažką pasiūlyt savo jaunajai sakykit, tada imesiu,nenoriu bereikalingai apkraut eterio jei nieko nesudomins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2010 05 25, 19:05)
Labas,ir as noreciau  gauti  aciu 4u.gif

nu va visom turbut paplatinau savo ketureilius. gal kam kas tiks ax.gif
Atsakyti
o kaip pristatyti ta sirdies deginima?
Ir dar turiu problemele-jaunoji pergyvena,kad nepernes jos per tilta smile.gif Ka butu galima tokiu atveju sugalvot?Gal kas kokiu minciu turit? rolleyes.gif
Atsakyti
Labas,

Iškilo problemėlė, doh.gif mūsų visa kompanija rinksis pas jaunają, kaip daryti su jaunosios atidavimu jaunajam? Nesinori taip imt ir viens du atsisveikinam su tėveliais, išgeriam ir pro duris. g.gif Ar tinka tas pats variantas, su bateliu ir kitos kliūtys ar ką tuomet daryt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2010 05 26, 08:08)
Labas,

Iškilo problemėlė,  doh.gif  mūsų visa kompanija rinksis pas jaunają, kaip daryti su jaunosios atidavimu jaunajam? Nesinori taip imt ir viens du atsisveikinam su tėveliais, išgeriam ir pro duris. g.gif Ar tinka tas pats variantas, su bateliu ir kitos kliūtys ar ką tuomet daryt? unsure.gif

Pas mane jaunieji gyvena kartu, tai irgi rinksimes visi pas juos, bet kadangi man taippat nesinori atiduoti taip paprastai jaunosios, tai sakaiu jaunasis gaus vistiek bent vieną kliūtį įveikti lotuliukas.gif aosimesim kad atėjo jaunasis ne iš kito kambario, o šiaip iš lauko, kad ir kaip bišk juokingai skambėtų ax.gif
Atsakyti
[quote=ingridastar,2010 05 24,
galit bandyt su ląstais, gerai irgi turi gautis thumbup.gif

[/quote]
Si zaidima su lastais zadejau daryti, bet pagalvojau ,kad merginos su ilgom suknem, dar begant kur uzklius, tai pasitarus su sese nutarem nedaryti. Tai vietoi lastu, as pasunkinau uzduoti. Apsimovus pantalonus, reikejo uzsideti vandens akinius, tai foto kokios fainos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(skgreta @ 2010 05 25, 19:27)
Pilamas yra degus skystis, taip ir buna ant buteliuko parasyta, man rodos toks pats pilamas ir ant angliu.

Tinka, nes jis jug uzdega malkas, tai audini tikrai uzdegs
Papildyta:
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 05 25, 11:48)
Sveikutes,

Ar jus rupinates jaunuju kambario puosimu?
Gal turit kokiu ideju - kaip subtiliai ir nesudetingai galima nustebinti jaunuosius? Mano galvoje tustoka -  tik zvakutes ir ziedlapiai....

Mano jaunieji kur nuomavosi sodyba, tai seimininkai patys ir papuose kambari, labai jau graziai. O jus galit padaryt is ziedlapiu ant lovos sirdis, ant stalo padeti sampano, 2taures ir kokiu saldainuku sirdies formos.
Atsakyti