Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

Niugi kaip uzsienyje is ranksluosciu lanksto ten sedevrus visokius, arba galima pagalvele kokia sirdeles formos ir saldainiais pvz apibarstyti g.gif
As tai niekaip nesumisliju ka silto grazaus ir negraudaus pasakyti islydint is namu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliux: 25 gegužės 2010 - 11:03
QUOTE(Egliux @ 2010 05 25, 12:01)
As tai niekaip nesumisliju ka silto grazaus ir negraudaus pasakyti islydint is namu ax.gif

aš pati parašiau ketureilį, kad nereiktų graudint visų, nors ta situacija pati iš savęs jautri, tai sunkiai gaunasi nepravirgdyti smile.gif todėl darau tai kuo trumpiau, saugoju jaunosios makiažą biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
nežinau,kaip nustebint jaunuosius, bet galiu pasidžiaugt,kada aš ryte gryžau į tėvų namus,po vestuvių,mano sesė buvo prileidus vonią vandens su daug putų ir nuskabius gėlėm galveles,(gėlių buvo tikrai daug) sumetus viską į vonia, buvo tiesiog nuostabu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 25 gegužės 2010 - 11:21
QUOTE(vikute62 @ 2010 05 25, 12:13)
aš pati parašiau ketureilį, kad nereiktų graudint visų, nors ta situacija pati iš savęs jautri, tai sunkiai gaunasi nepravirgdyti smile.gif todėl darau tai kuo trumpiau, saugoju jaunosios makiažą biggrin.gif

Labai grazu wub.gif As tai su eilem susipykus, bet kazka sugalvosiu, tik irgi reikia trumpo, nes jau mano jaunoji ir taip gasdina kad verks toliau nei mato lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliux @ 2010 05 25, 14:02)
Labai grazu wub.gif  As tai su eilem susipykus, bet kazka sugalvosiu, tik irgi reikia trumpo, nes jau mano jaunoji ir taip gasdina kad verks toliau nei mato lotuliukas.gif  doh.gif

jeigu domina, galiu permest į AZ ką turiu sukurpus per visas vestuves, gal kas tiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2010 05 25, 15:34)
jeigu domina, galiu permest į AZ ką turiu sukurpus per visas vestuves, gal kas tiks rolleyes.gif

oi as labai noreciau nes taip neatrandu laiko imtis viska rasyt kurt ,kai du pipirai vienas ant ranku kitas ant galvos,o laikas tiksi...baisu doh.gif
j.skaburskiene@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2010 05 25, 14:39)
oi as labai noreciau nes taip neatrandu laiko imtis viska rasyt kurt ,kai du pipirai vienas ant ranku kitas ant galvos,o laikas tiksi...baisu  doh.gif
j.skaburskiene@gmail.com

gerai, grįžusi namo atsiųsu, nes viskas kitam PC. smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas turit toki laiska jaunikiui (cia pajuokavimui nuo paliktos merginos?) "Zoses laiskas is Ziezmariu" vieni vadina, kiti dar kitaip.... Net nezinau kaip ir pasakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2010 05 25, 15:16)
Sveiki,
Gal kas turit toki laiska jaunikiui (cia pajuokavimui nuo paliktos merginos?) "Zoses laiskas is Ziezmariu" vieni vadina, kiti dar kitaip.... Net nezinau kaip ir pasakyti  ax.gif

Prašom.Gal tiks 4u.gif
Auguti, labai sutrukdžiau, ar ne?
Na nieko, neilgam ir jau paskutinį kartą.
Buvai mielas ir labai geras, aš Tave mylėjau,
kaip pameni, visaip glamonėjau, net kitiems meilės nebežadėjau.
Buvo meile, gi žinai, patvari ir ideali,bet nutrūko ši styga su visa Tavo aistra.
Aš jaučiu, kad Tavęs nesulaikysiu, o Tu kitų mergaičių meile vėl bandysi.
Būk laimingas su kita, nepavydžiu, gal bus gera.
Siunčiu Tau ką palikai, kai užėjo mūs tėvai.
Bėgai nuogas besarmati, net visi kaimynai matė.
Aš jaučiuos labai gerai, Tu manęs neprigavai.
Tau gyvenimas nerūpi, tu lakstysi, kaip padūkęs.
Na, o aš liksiu rimta pana, kad ir biški paliesta,
ten gi niekas nežiūrės, na ir plombos neuždės.

Tavo mylėta Zosė is Žiežmarių
Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2010 05 25, 15:02)
gerai, grįžusi namo atsiųsu, nes viskas kitam PC. smile.gif

Niugis buciau laaabai dekinga 4u.gif

QUOTE(DAIVADĖ @ 2010 05 25, 15:36)
Prašom.Gal tiks 4u.gif
Auguti, labai sutrukdžiau, ar ne?
Na nieko, neilgam ir jau paskutinį kartą.
Buvai mielas ir labai geras, aš Tave mylėjau,
kaip pameni, visaip glamonėjau, net kitiems meilės nebežadėjau.
Buvo meile, gi žinai, patvari ir ideali,bet nutrūko ši styga su visa Tavo aistra.
Aš jaučiu, kad Tavęs nesulaikysiu, o Tu kitų mergaičių meile vėl bandysi.
Būk laimingas su kita, nepavydžiu, gal bus gera.
Siunčiu Tau ką palikai, kai užėjo mūs tėvai.
Bėgai nuogas besarmati, net visi kaimynai matė.
Aš jaučiuos labai gerai, Tu manęs neprigavai.
Tau gyvenimas nerūpi, tu lakstysi, kaip padūkęs.
Na, o aš liksiu rimta pana, kad ir biški paliesta,
ten gi niekas nežiūrės, na ir plombos neuždės.

Tavo mylėta Zosė is Žiežmarių

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2010 05 25, 13:34)

Ir as noreciau i az aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal gali ir man atsiust, gal ka naujo uztiksiu smile.gif
el.p andriuskaite@gmail.com

Beje gal kas turit idomesni (lovos patikrinimo akta) nakties apzvalgos ir surio ragavimo akta buciau labai dekinga.
Atsakyti